Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Selam Mustafa Abi... ''sen en iyisini bilirsin'' diyerek , alana da satana da hayırlı olmasını dilerim.. tek söylemem gereken, bu arabanın üstüne orjinal ve temiz bir hilux daha olduğunu düşünmüyor olmamdır.. haydi hayırlısı

2. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Tamam İsmail Abi, iyi demişsiniz de.? imkanı olmayıp,alamayıp binemeyenlerin şişen yerleri ne olacak..? ;D ;D ;D saygılarımla
  3. MUDANYALI

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) HILUX... Araziye uygunluk genlerinde var... 4 kapılı binek .. kasası var,kamp yap,çadır arama,kapat arkasını yat.. e daha ne olsun..''All in One'' :D

4. MUDANYALI

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Değerli arkadaşlar... bu vb.topiklerdeki konuları kilitleyecek boyuta varan sıkıntı ne, biliyormusunuz..? kimilerimiz gücü nispetinde fabrikasyon itibariyle offroad'a uygunluğu olan araçları almış,yeni olmasına...
  5. MUDANYALI

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Uğur Bey, bu vb. polemiklere girmek endişesi içerisindeydim ve korktuğum başıma geldi..Kendime kızıyorum...sana ne be adam..kim neyi nasıl modiflerse modiflesin..! Ben bu offroad mevzusunu yaşayarak öğrendim..e öğretmende olmadığıma göre ve...

6. MUDANYALI

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Gönül kimi severse , afet-i devran o dur.. Her araç,beklentiye göre modiflenerek biraz daha ihtiyaca cevap verir duruma gelebilir..işte esas konuda budur.. Kimi araçlar ,anadan doğma arazi aracıdır,sadece 4 lastikle %50 performans verir..(solid...

7. MUDANYALI

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Selam Sevili ve saygıdeğer Gezenbilir üyesi arkadaşlar.. marka,model,sınıf,cins vb konuların tamamen dışında olarak,sadece mekanik anlamda bildiklerimi paylaşmak istemekteyim..''Neden bu topik .? '' diyecek olur iseniz, yeri olduğunu...
  8. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Selam Amca.. çok denedim,lakin video sitesi açılmıyor.. bu arada ölüyorum meraktan.. ;D
  9. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. 104 kere maaşallah.. ;D arabaların hası...

10. MUDANYALI

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Merhaba, tabiki yükseltilebilir.. Üklemizde bir çok 4x2 pick-up , büyük ebat lastik-jant uygulaması için yükseltilmektedir.. İlk etapta hiç bir modifikasyona gerek kalmadan,ön salıncaklara bağlı torksiyon çubukları vardır..Bu...

11. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. baksanda ne göreceksin..? içinde ters'e dönmüştür gösterge.. ;D
  12. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Mustafa Abi.. Klindometreye baktınmı.? kaç derece gösteriyordu..? ;D ;D alemsiniz yahu... :D

13. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Mustafa Abi, ilk foto bana bi başka güzel geldi..Dergiden çıkmış gibi..maaşallah.. Amca, Videolar süper..Sen Hilux'üne bunları yapıyorsan; ben benim hiluxle , bugüne kadar sadece domates satmışım demekki.?.. ;D kalın sağlıcakla
  14. MUDANYALI

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Sn.Motogezgin.. otuz senedir traktör kullanırım..Halende profesyonel olarak hafta sonları kullanmaktayım..merak derseniz hat safhada.. ben böyle bir yenileme ne gördüm,nede duydum..( can alıcı detaylar açıklamakta güçlük çekeceğim kadar...
  15. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. bu aralar fotosuz kalmış bizim topik..

16. MUDANYALI

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Selam İzzet Abi, yani şimdi tüm bu mevzuuatlara göre,bizim pick-uplarda ilgili konu hk.hiç bir yükümlülüğümüz bulunmuyor değilmi.? kafam allak bullak oldu yahu.. ;D kalın sağlıcakla
  17. MUDANYALI

trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi

Ynt: trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi Şayet bu proje hayata geçerse, gerçekten çok faydalı olacaktır.. Lakin; Niva'ların taban saçı Fiat 124 kalıplarından türetilme oluşu ,4x4 sistemi aplikasyonunda bir takım mecburiyyetler doğurmuştur..(arazi şanzumanının,takozlarla taban...
  18. MUDANYALI

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Ne Mutlu...! Allah,herkesin gönlüne göre versin.. Sağlık ve mutluluklarla kullanmanız dileği ile..

19. MUDANYALI

1995 Toyota Hilux 4X4

Ynt: 1995 Toyota Hilux 4X4 USA versiyonu Toyota SR 5 'ten türetme...onların ön düzen salıncaklı.. ama sadece tavan,kapılar ve cam çerçevesi Hilux.. ;D
  20. MUDANYALI

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Selam. Kamp alanın içinde olduğu tepeler evimin balkonundan görülüyor..Geçen gün düşen sıcaklıklarla yükseklere kar düştü.. bu gün itibariyle lodos başladı ama hafif seyretmekte..karları eritecek. Ctesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri