Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Turan Bey tenteyi nerden aldınız acaba?

2. zentoz

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Keşke gelebilseniz süper olurdu ama zaten Mart ayında İstanbul'dayım olmadı ortada buluşuruz.
  3. zentoz

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Bilmediğim için soruyorum neden böyle bir araç için yasalarda sorun var?

4. zentoz

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Süperr haber merakla takip ediyorum. Kolay gelsin.
  5. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Hiç moralini bozma düzelmeyecek birşey değil. İyi bir usta ile halledilir. Cilloopp gibi de olur. Hatta daha iyi olur.

6. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Yok ne zahmeti önemli değil. bence de Türkiye'de taktırmak daha mantıklı en azından bir sorun çıktımı garanti kapsamında olur. Ama şahsi düşünce 3004'ü beklemeye gerek yok. Bu sobaların sistemleri çok değişmiyor.

7. zentoz

İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012

Ynt: İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012 Ahmet Bey yazınızı okurken karavanımızda geçirdiğimiz ilk gece aklıma geldi. Sizi çok iyi anlıyorum. Hayırlı olsun...
  8. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Haftasonu bayiye gidebildim. Ellerinde ir tek 3002 vardı. 3004'ü ise sipariş üzerine getiriyorlardı. Aralarında çok büyük bir farkın olmadığını söyledi. Satışlar ise her parçası ayrı ayrı yapılıyor. 3002'nin ana gövde 358.50 Euro fotoğraflarını ise altta...
  9. zentoz

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Herkese çok teşekkürler...

10. zentoz

DÖNEN ÇİFTLİ ÖN KOTUK ÇÖZÜMÜ OLABİLİRMİ?

Ynt: DÖNEN ÇİFTLİ ÖN KOTUK ÇÖZÜMÜ OLABİLİRMİ? İşte bu benim düşündüğüm şeydi. :) Düşünmek yetmiyor yapmak lazım :)

11. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil 3004 gelmiş. Haftasonu bayiye gitmeyi düşünüyordum istersen konuşurum. http://www.truma.com/fr/fr/heating/truma-s-3004-3004-p.php Bu arada Neta'nın CMA200 modeli sizin araç için çok iyi olacaktır. Hem daha hafif hemde yüksekliği daha az. Ben zamanında...
  12. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Serdar Bey teşhisi çok güzel koymuş bana söyleyecek bir şey kalmadı :)

13. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Yavaş yavaş malzemelerde gelmeye başladığına göre hızlanıcak mıyız? Buzdolabı havalandırmasının kış kapağı ile gelmesi güzel olmuş. Hayırlı olsun...
  14. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Aslında ana sistem sende mevcut ama ısı ayarı ve ateşleme kesinlikle gerekiyor. Kapağı bulmak çok sorun değil onu temin ederiz. Bana hangi model olduğunu geçebilirseniz buradan parça bakayım. Bence toparlayabiliriz.
  15. zentoz

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi Takip

16. zentoz

SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER...

Ynt: SATILIK 130 ÇİFT KABİN ORJİNAL V8 DEFENDER... Merakla devamını bekliyorum kolay gelsin...
  17. zentoz

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Takip
  18. zentoz

Kolay gelsin... İlk fotolar gelmeye başladı :)

19. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) 2 bin 300 rakım çok iyi. Eğer Shavalarda yüsek irtifa sorunu yoksa bu değil iç piyasada dış piyasa da da büyük bir avantaj sağlar...
  20. zentoz

Burak Bey sizin mesajınız için çok teşekkürler. Diğer sorunuza gelince nasıl bir şey aradığınıza göre değişiyor. Mesela sıfır almak isterseniz ortalama bir karavanın fiyatı 40 bin Euro'dan başlar. İkinci ellerde ise linkteki örnek gibi 5 yıllık bir karavanı 20 bin ile 30 bin Euro arasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR