Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Hiç moralini bozma düzelmeyecek birşey değil. İyi bir usta ile halledilir. Cilloopp gibi de olur. Hatta daha iyi olur.
Yok ne zahmeti önemli değil. bence de Türkiye'de taktırmak daha mantıklı en azından bir sorun çıktımı garanti kapsamında olur. Ama şahsi düşünce 3004'ü beklemeye gerek yok. Bu sobaların sistemleri çok değişmiyor.
Ynt: İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012
Ahmet Bey yazınızı okurken karavanımızda geçirdiğimiz ilk gece aklıma geldi. Sizi çok iyi anlıyorum. Hayırlı olsun...
Haftasonu bayiye gidebildim. Ellerinde ir tek 3002 vardı. 3004'ü ise sipariş üzerine getiriyorlardı. Aralarında çok büyük bir farkın olmadığını söyledi. Satışlar ise her parçası ayrı ayrı yapılıyor. 3002'nin ana gövde 358.50 Euro fotoğraflarını ise altta...
3004 gelmiş. Haftasonu bayiye gitmeyi düşünüyordum istersen konuşurum. http://www.truma.com/fr/fr/heating/truma-s-3004-3004-p.php
Bu arada Neta'nın CMA200 modeli sizin araç için çok iyi olacaktır. Hem daha hafif hemde yüksekliği daha az. Ben zamanında...
Aslında ana sistem sende mevcut ama ısı ayarı ve ateşleme kesinlikle gerekiyor. Kapağı bulmak çok sorun değil onu temin ederiz. Bana hangi model olduğunu geçebilirseniz buradan parça bakayım. Bence toparlayabiliriz.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
2 bin 300 rakım çok iyi. Eğer Shavalarda yüsek irtifa sorunu yoksa bu değil iç piyasada dış piyasa da da büyük bir avantaj sağlar...
Burak Bey sizin mesajınız için çok teşekkürler. Diğer sorunuza gelince nasıl bir şey aradığınıza göre değişiyor. Mesela sıfır almak isterseniz ortalama bir karavanın fiyatı 40 bin Euro'dan başlar. İkinci ellerde ise linkteki örnek gibi 5 yıllık bir karavanı 20 bin ile 30 bin Euro arasında...