Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravan Örnek Model Ve Fotoğrafları
15 tane 2013 camperın değerlendirilmesinin yapıldığı video. Beğendiği, seçtiğin modeli al kendi karavanına uygula. Cem Yılmaz demiyormuydu "Burada yapılmışı var" :)
https://www.youtube.com/watch?v=T-h8ruMKBog#t=11
Ynt: Karavan Sektörünün Sorunlarının Tbmm Gündemine Alınması
Çabalarınız için çok teşekkürler. Keşke bende Türkiye'de olsam da işin ucundan tutarak size destek olabilsem. Umarım iyi sonuçlar çıkar.
Sevgiler
Özgür
Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum
Melih bende izin işini konuştum şirketle. İngiltereyi bilmiyorum ama burada 3 seneye kadar ücretsiz izin alabiliyorum. O konu en kolayı oldu şimdi hazırlanma dönemi var. Çocuk 4 yaşına gelmeden yapmak istiyoruz çünkü burada okul 4 yaşında başlıyor...
Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum
Son mesaj 2010 yılında atılmış ama bende dünya turu için proje aşamasına geçtiğimi söylemek istedim. İnternet üzerinden bu işi yapan en az 15 kişi ile direkt temasa geçme fırsatım oldu. Hazırlık süreci uzun soluklu olacak ama olacak. Eşime, 11 aylık...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Bende boyut olarak buna çok benzer, aynı çekici ama 92 model olanı vardı. Ortalama 9-10 litre yakıyordu.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Bu örneği daha önce vermiş ve benim karavancılığa ilgi duymamın en önemli nedeni olduğunu açıklamıştım. Süper duruyorlardı :)
Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu
Yeni yakaladım son zamanda internete çok giremiyorum süper olmuş. Dibimize kadar gelmişsiniz bir haber vermemişsizniz. Bir daha ki sefere...