Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...

FTP F1A gibi kendini kanıtlamış bir motor kullanılıyor.

2. zentoz

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Atilla Bey kolay gelsin merakla takip ediyorum
  3. zentoz

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model Ve Fotoğrafları 15 tane 2013 camperın değerlendirilmesinin yapıldığı video. Beğendiği, seçtiğin modeli al kendi karavanına uygula. Cem Yılmaz demiyormuydu "Burada yapılmışı var" :) https://www.youtube.com/watch?v=T-h8ruMKBog#t=11

4. zentoz

Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak

Ynt: Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak Son durum nedir toparlamak amacıyla soruyorum. Saygılar özgür
  5. zentoz

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Karavancılık Konusundaki Röportajı ...

Ynt: Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Karavancılık Konusundaki Röportajı ... Çok güzel bir röportaj olmuş tebrik ederim Saygılar Özgür

6. zentoz

Karavan Sektörünün Sorunlarının TBMM Gündemine Alınması

Ynt: Karavan Sektörünün Sorunlarının Tbmm Gündemine Alınması Çabalarınız için çok teşekkürler. Keşke bende Türkiye'de olsam da işin ucundan tutarak size destek olabilsem. Umarım iyi sonuçlar çıkar. Sevgiler Özgür

7. zentoz

Nallıhan, Kamp Ve Karavan Kamping Projesi

Ynt: Nallıhan, Kamp Ve Karavan Kamping Projesi Çok merak etmekteyim. Böyle yatırımların önemi çok büyük....
  8. zentoz

Çöl Kartalı İle 2013 (5000 Km.) Gezi Notları

Ynt: Çöl Kartalı İle 2013 (5000 Km.) Gezi Notları Eee bu kadar mı ? :)
  9. zentoz

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Melih bende izin işini konuştum şirketle. İngiltereyi bilmiyorum ama burada 3 seneye kadar ücretsiz izin alabiliyorum. O konu en kolayı oldu şimdi hazırlanma dönemi var. Çocuk 4 yaşına gelmeden yapmak istiyoruz çünkü burada okul 4 yaşında başlıyor...

10. zentoz

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Son mesaj 2010 yılında atılmış ama bende dünya turu için proje aşamasına geçtiğimi söylemek istedim. İnternet üzerinden bu işi yapan en az 15 kişi ile direkt temasa geçme fırsatım oldu. Hazırlık süreci uzun soluklu olacak ama olacak. Eşime, 11 aylık...

11. zentoz

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bende boyut olarak buna çok benzer, aynı çekici ama 92 model olanı vardı. Ortalama 9-10 litre yakıyordu.
  12. zentoz

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum .. Özgür

13. zentoz

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu örneği daha önce vermiş ve benim karavancılığa ilgi duymamın en önemli nedeni olduğunu açıklamıştım. Süper duruyorlardı :)
  14. zentoz

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Yeni yakaladım son zamanda internete çok giremiyorum süper olmuş. Dibimize kadar gelmişsiniz bir haber vermemişsizniz. Bir daha ki sefere...
  15. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Hayırlı olsun, kolay gelsin Özgür

16. zentoz

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Hayırlı olsun.... Güzel günlere inşallah
  17. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Hayırlı olsun bir şey kalmamış gibi gözüküyor :)
  18. zentoz

Yeni Karavanım '' Whitestar ''

Ynt: Yeni Karavanım '' Whitestar '' Bu araçlarla ilgili pek bilgim yok ama plan çok hoşuma gitti

19. zentoz

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Maşallah çocuk kocaman olmuş :)
  20. zentoz

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Ben daha konuyu yeni yakalamıştım satış ilanı haberi geldi. Çok geçmiş olsun üzüldüm açıkçası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR