Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternette karşıma çıkan bir tanıtımı sizinle paylaşmak istedim. Avrupa'da özellikle Fransa ve Almanya'da iç su yollarında tekne kiralayıp tatil yapmak bilinen bir seçenektir. Bir firma bunu karavan ile birleştirmiş. Karavanınızı Berlin'in kuzeyinde tekneye yerleştiriyor ve tatilinizi hem gezen...
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55
İnsel Bey benim ki de tam tersiydi. Depoyu yolda boşaltırım hafif hafif giderim diye bu sefer de kokudan geçilmezdi. İlginç :) :)
Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları
Benim çekme karavan tecrüben hiç olmadı o yüzden bilmediğim konu da bir şey diyemiyorum ama tahminim zor olsa gerek :)
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)
Bende sarmalı sanırım 50 metre sarmalı kablo var. Şimdiye kadar erişemediğim bir priz olmadı tavsiye ederim. Evden bile elektrik alıyordum. Araya'da bağlantı aparatı ile bağlıyorum. Resimler tamsilidir.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Atilla Bey perdeler güzel olmuş ama genelde kabin perdeleri ön camın oradan geçen kanallara takılıyor. Koltuklar arkaya döndüğünde perde anlamsız kalmayacak mı? Belki dediğimi tam anlatamadım ama temsili resimlerdeki...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)
Su hortumundan bende de var. Çok faydasını gördüm. Az yer kaplıyor ve uzun. Benim ki sanırım pahalı olan ama karavan için hortum sarma çilesine ve hortumun kıvrılmasına son veriyor.
Ynt: Karavanla İtalya, Alpler, Cote D'azur Sahilleri Rotası Hakkında Tavsiyeler
Öncelikle iyi yolculuklar dilerim. Hazırladığınız tablo bana biraz sıkışık geldi. Gerçekten çok yoğun geçecek. Yukarıdaki yorumların hepsine katılıyorum. Bir de önemli bir ekleme yapmak istedim. Karavanı teslim...