Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Hayırlı olsun bende ancak yakalabildim konuyu. Çok mutlu oldum...

2. zentoz

Yeni Karavanım '' Whitestar ''

Ynt: Yeni Karavanım '' Whitestar '' Kolay gelsin hayorlı olsun
  3. zentoz

Gezen Evinizi Yüzen Eve Çevirmek İster Misiniz?

Ynt: Gezen Evinizi Yüzen Eve Çevirmek İster Misiniz? Aynen abi şu karavanı bir alıyım zaten bir Berlin programı yapmıştık kesin deneyeceğim....

4. zentoz

Gezen Evinizi Yüzen Eve Çevirmek İster Misiniz?

İnternette karşıma çıkan bir tanıtımı sizinle paylaşmak istedim. Avrupa'da özellikle Fransa ve Almanya'da iç su yollarında tekne kiralayıp tatil yapmak bilinen bir seçenektir. Bir firma bunu karavan ile birleştirmiş. Karavanınızı Berlin'in kuzeyinde tekneye yerleştiriyor ve tatilinizi hem gezen...
  5. zentoz

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Burak sorun yok merak etme ama sakın ola makarna suyunu falan lavaboya dokiyim deme... :) hemen bakteri ürer...

6. zentoz

İlginc Bir Video

Ynt: İlginc Bir Video Paylaşım için teşekkürler VW'in Bus modeli için geliştirdiği conceptlerden biriydi bu

7. zentoz

Vw T2 Bus Camper

Ynt: Vw T2 Bus Camper İlan yayından kalkmış :)
  8. zentoz

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel Bey benim ki de tam tersiydi. Depoyu yolda boşaltırım hafif hafif giderim diye bu sefer de kokudan geçilmezdi. İlginç :) :)
  9. zentoz

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Benim çekme karavan tecrüben hiç olmadı o yüzden bilmediğim konu da bir şey diyemiyorum ama tahminim zor olsa gerek :)

10. zentoz

Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları

Ynt: Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları Bu güzel bilgiler için çok teşekkürler.

11. zentoz

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Bende sarmalı sanırım 50 metre sarmalı kablo var. Şimdiye kadar erişemediğim bir priz olmadı tavsiye ederim. Evden bile elektrik alıyordum. Araya'da bağlantı aparatı ile bağlıyorum. Resimler tamsilidir.
  12. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla Bey perdeler güzel olmuş ama genelde kabin perdeleri ön camın oradan geçen kanallara takılıyor. Koltuklar arkaya döndüğünde perde anlamsız kalmayacak mı? Belki dediğimi tam anlatamadım ama temsili resimlerdeki...

13. zentoz

İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012

Ynt: İlk Göz Ağrım Hymer Camp51 Ve İlk Gezimiz 2012 Ahmet Bey sonuçlardan da kötü bir şey çıkmayacak. Geçmiş olsun....
  14. zentoz

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Aynen katılıyorum bu karavan 4 mevsimlik olmadı oradan Hindistan'a veya Dubai'ye doğru inersiniz... :)
  15. zentoz

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Su hortumundan bende de var. Çok faydasını gördüm. Az yer kaplıyor ve uzun. Benim ki sanırım pahalı olan ama karavan için hortum sarma çilesine ve hortumun kıvrılmasına son veriyor.

16. zentoz

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları P325'i de beğeniyorum. Daha rahat edersiniz gibi geldi.
  17. zentoz

Karavanla İtalya, Alpler, Cote D'azur Sahilleri Rotası Hakkında Tavsiyeler

Ynt: Karavanla İtalya, Alpler, Cote D'azur Sahilleri Rotası Hakkında Tavsiyeler http://www.mcrent.eu/ yu denediniz mi.? Güvenilir bir firmadır.
  18. zentoz

Vw T2 Bus Camper

Ynt: Vw T2 Bus Camper Ah keşke bir tek sizin aklınızdan geçse. Bu bir efsane :)

19. zentoz

Karavanla İtalya, Alpler, Cote D'azur Sahilleri Rotası Hakkında Tavsiyeler

Ynt: Karavanla İtalya, Alpler, Cote D'azur Sahilleri Rotası Hakkında Tavsiyeler Öncelikle iyi yolculuklar dilerim. Hazırladığınız tablo bana biraz sıkışık geldi. Gerçekten çok yoğun geçecek. Yukarıdaki yorumların hepsine katılıyorum. Bir de önemli bir ekleme yapmak istedim. Karavanı teslim...
  20. zentoz

Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları

Ynt: Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları Kolay gelsin tez zamanda bitirmeniz dileğiyle

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR