Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Benim sınavımda aynı komedi ile geçmişti. Al bin dediler bindim bi baktım hoca arabada çay içiyor. Dedim ne oldu. Geçtin dediler. Ben de ne diyeyim iyi dedim :)

2. zentoz

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Çok doğru bir noktaya parmak bastınız. AB kanunlarına göre ki Türkiye'de de durum aynıdır. Acile başvuranlardan tek kuruş para alınmaz ve hatta bazı ülkelerde bildiğim kadarıyla dönmek istedğiniz yere göre otobüs bileti veya para verilir. O yüzden Allah...
  3. zentoz

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Polenezköy'deki Leonardo'dan bahsediyorsanız eşimle düğünümüzü orada yapmıştık. Çok keyifli bir yerdir. Kır düğünü için arkasındaki büyük bahçede sahibi hanım efendi çok güzel organizasyonlara imza atıyor. Ymeklerde muhteşemdir.

4. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;subaru Libero 4wd Minivan-ssem Keyif budur işte. Allah muhabbetinizi bozmasın...
  5. zentoz

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Bence çok şık olmuş. Tebrikler ellerinize sağlık

6. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Ben sizin güzergah için değil ama bu yaz gezecekler için biraz bilgi vermeye devam etmek istiyorum. Umarım önümüzdeki yıllar için sizinde işinize yarar. Fransa'nın güneyine gidecekler için konaklayacakları ve denize girebilecekleri güzel bir nokta da...

7. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Teşekkür ediyorum iki cevapta çok açıklayıcı oldu. Ben sanki o dolap derin gibi algılamışım o yüzden şaşırmıştım. :)
  8. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Fransa için konuşabilirim. Hiçbir hırsızlık sorunu yaşamadım. Sadece Marsilya'da biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Ama doğa içinde de kaldım. Aires'te de Camping'de de hiç bir sorun yaşamadım. Fransa gerçekten güvenli bir ülkedir.
  9. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla Bey yine süper gidiyor. Nacizanebir fikrim olacaktı hemde olur mu olmaz mı sizden öğrenmek istiyorum. Elektrik kontrollerini yerleştirdiğiniz yer nedeniyle o dolap kullanılamıyor. Acaba o göstergeler ve bütün...

10. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım O bölgeler için de yardımcı olurum. Güzel yerler biliyorum. Yine ücretsiz konaklamalı ;) (Şam ve kayısıya devam)

11. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Çok mantiklı düşünmüşsünüz ama hazır oradan geçerken görmenizi istedim.
  12. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Mesut Bey siz Lyon'a gelin ben size şehrin göbeğinde bizim eve çok yakın bedava park edeceğiniz yer bulayım. Benimle birlikte karavanlarını çoğu kişi aşağıda gösterdiğim yere park eder. Şehrin merkezinde bu kadar iyi bir yer zor bulunur çok az kişi bilir...

13. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Tezgah gerçekten bizim evdekinden büyük :)
  14. zentoz

Dağcılığa Nereden Başlamalı?

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? Konu 2007'de açılmış ama benim şimdi çok işime yaradı. Bu forumu seviyorum :) Haldun Aydıngün'in yazısı çok hoşuma gitti ve hedef koymamda yardımcı oldu.
  15. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım O zaman ben size Fransa ayağı için yaşpadığım yerin yakınlarındaki bir kaç noktadan bahsediyim. Cenevre'den Dijon'a geçeceğim demişsiniz anladığım kadarıyla Lyon'u es geçiyorsunuz o zaman o güzergahır biraz altında Annecy ve Aix les Bains denen iki göl ve...

16. zentoz

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Daha ne olsun İnsel Bey bütün araç neredeyse yenilenmiş :)
  17. zentoz

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Yolunuz açık olsun... Sağ sağlim gidin ve gelin... Tekipteyiz :)
  18. zentoz

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Ben Fransa'da yaşıyorum Eğer rotanız hakkında biraz bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim...

19. zentoz

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Ohhh karavandaki bütün eksikler bir bir tamamlanıyor. Truma'yı ne kadar sürede getirdiler. En son buradan bakmıştık...
  20. zentoz

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Benim de en büyük isteğim en kısa zamanda diyelim :)

Geri