Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012
Benim sınavımda aynı komedi ile geçmişti. Al bin dediler bindim bi baktım hoca arabada çay içiyor. Dedim ne oldu. Geçtin dediler. Ben de ne diyeyim iyi dedim :)
Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım
Çok doğru bir noktaya parmak bastınız. AB kanunlarına göre ki Türkiye'de de durum aynıdır. Acile başvuranlardan tek kuruş para alınmaz ve hatta bazı ülkelerde bildiğim kadarıyla dönmek istedğiniz yere göre otobüs bileti veya para verilir. O yüzden Allah...
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Polenezköy'deki Leonardo'dan bahsediyorsanız eşimle düğünümüzü orada yapmıştık. Çok keyifli bir yerdir. Kır düğünü için arkasındaki büyük bahçede sahibi hanım efendi çok güzel organizasyonlara imza atıyor. Ymeklerde muhteşemdir.
Ben sizin güzergah için değil ama bu yaz gezecekler için biraz bilgi vermeye devam etmek istiyorum. Umarım önümüzdeki yıllar için sizinde işinize yarar.
Fransa'nın güneyine gidecekler için konaklayacakları ve denize girebilecekleri güzel bir nokta da...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Teşekkür ediyorum iki cevapta çok açıklayıcı oldu. Ben sanki o dolap derin gibi algılamışım o yüzden şaşırmıştım. :)
Fransa için konuşabilirim. Hiçbir hırsızlık sorunu yaşamadım. Sadece Marsilya'da biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Ama doğa içinde de kaldım. Aires'te de Camping'de de hiç bir sorun yaşamadım. Fransa gerçekten güvenli bir ülkedir.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Atilla Bey yine süper gidiyor. Nacizanebir fikrim olacaktı hemde olur mu olmaz mı sizden öğrenmek istiyorum. Elektrik kontrollerini yerleştirdiğiniz yer nedeniyle o dolap kullanılamıyor. Acaba o göstergeler ve bütün...
Mesut Bey siz Lyon'a gelin ben size şehrin göbeğinde bizim eve çok yakın bedava park edeceğiniz yer bulayım. Benimle birlikte karavanlarını çoğu kişi aşağıda gösterdiğim yere park eder. Şehrin merkezinde bu kadar iyi bir yer zor bulunur çok az kişi bilir...
Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı?
Konu 2007'de açılmış ama benim şimdi çok işime yaradı. Bu forumu seviyorum :) Haldun Aydıngün'in yazısı çok hoşuma gitti ve hedef koymamda yardımcı oldu.
O zaman ben size Fransa ayağı için yaşpadığım yerin yakınlarındaki bir kaç noktadan bahsediyim. Cenevre'den Dijon'a geçeceğim demişsiniz anladığım kadarıyla Lyon'u es geçiyorsunuz o zaman o güzergahır biraz altında Annecy ve Aix les Bains denen iki göl ve...
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil
Ohhh karavandaki bütün eksikler bir bir tamamlanıyor. Truma'yı ne kadar sürede getirdiler. En son buradan bakmıştık...