Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Atilla Bey neden yerlere de mineflo kullanmıyorsunuz? Ağırlık bakımından bir artı getirmez mi?
Evet ben ayağı ile demek istemiştim. Cevabımı aldım teşekkürler. O şekilde montaj edilse de ruhsata yine de işletilemiyor sanırsam Atilla Bey değil mi? Hani CE belgeli koltuk isteniyor ya o yüzden sordum
Teşekkürler
Özgür
Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt
Seyfettin Bey bende biraz geciktim ama çok güzel gidiyor. Başarılarınız devamını diliyor ve Krem tercihiniz için kutluyorum :)
Saygılar
Özgür
Atilla Bey iş yoğunluğu nedeniyle uzun süredir girememiştim siteye ama sizin hızınıza yetişmek mümkün değil. Hayırlı olsun. Ben de hep ön koltukların neden arkada kullanılmadığını merak ediyordum. Peki iskeleti ile...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Abi yeni gördüm Allah analı babalı büyütsün bahtını hep açık etsin. Bizim kıza kardeş geldi valla :) Gözünüz aydın
Özgür
Soluksuz okudum sizi tebrik ediyorum. Bende yurtdışında yaşayan bir Türkiye vatandaşı olarak çok çektim bunu iletmek isterim.
Bununla birlikte Suudi Arabistan konusuna gelirsek. Son dönemde giden arkdaşlarım ve meslektaşlarımdan da aynı şeyleri duyuyorum. Sadece Suudi Arabistan'da yaşayan...
Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez
Mükemmel Arif bey. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinde emeği geçenlerine da saygılarımı gönderiyorum.
Özgür
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Kesinlikle var.... Daha geçen gün ikinci el karavan fuarındaydım. Fotoğrafları çektim bu akşam yayınlarım büyük olasılıkla. Ancak şu anda maddi açıdan hazır değilim. Yeni doğmuş bebeğimize odaklandık bu aylarda. Herhalde yaz...
Ynt: Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - (fuoco)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... 1.9 dizelin biraz güçsüz kalabileceğini düşünüyorum bende 1992 2.5 düz dizel vardı oradan biliyorum. Bana yetmiyordu. Görüşlerinizi merak ediyorum.
Ynt: Yeni bir habere göre Alkovanlı Karavan yapımı için sadece Iveco Dailye onay veri
Gittikçe daha da komik bir hale gelmeye başladı bu resmi işler..... ???
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Alpaslan Bey çok sevindim hayırlı olsun. Süreyya beyden biliyorduk bu aracı artık Alpaslan Beyin karavanı diyeceğiz. :)