Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla Bey neden yerlere de mineflo kullanmıyorsunuz? Ağırlık bakımından bir artı getirmez mi?

2. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Evet ben ayağı ile demek istemiştim. Cevabımı aldım teşekkürler. O şekilde montaj edilse de ruhsata yine de işletilemiyor sanırsam Atilla Bey değil mi? Hani CE belgeli koltuk isteniyor ya o yüzden sordum Teşekkürler Özgür
  3. zentoz

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Seyfettin Bey bende biraz geciktim ama çok güzel gidiyor. Başarılarınız devamını diliyor ve Krem tercihiniz için kutluyorum :) Saygılar Özgür

4. zentoz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla Bey iş yoğunluğu nedeniyle uzun süredir girememiştim siteye ama sizin hızınıza yetişmek mümkün değil. Hayırlı olsun. Ben de hep ön koltukların neden arkada kullanılmadığını merak ediyordum. Peki iskeleti ile...
  5. zentoz

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel Bey en sonunda istediğiniz tarzda bir karavan buldunuz. Hayırlı uğurlu olsun....

6. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Abi yeni gördüm Allah analı babalı büyütsün bahtını hep açık etsin. Bizim kıza kardeş geldi valla :) Gözünüz aydın Özgür

7. zentoz

Bu Nasıl Bir Duster.

Ynt: Bu Nasıl Bir Duster. Çok güzel olmuş...
  8. zentoz

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D Yenilemeyle ilgili fotoları görmeyi bekliyordum ben ama :) Yoksa o da mı hamamdan sonra :)
  9. zentoz

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) O biraz zor olacak bu sene gibi gözüküyor :)

10. zentoz

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor Kolay gelsin merakla sonunu bekliyorum

11. zentoz

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Tekipteyim... Kolaylıklar diliyorum...
  12. zentoz

Karavan İle İran Ve Umman

Soluksuz okudum sizi tebrik ediyorum. Bende yurtdışında yaşayan bir Türkiye vatandaşı olarak çok çektim bunu iletmek isterim. Bununla birlikte Suudi Arabistan konusuna gelirsek. Son dönemde giden arkdaşlarım ve meslektaşlarımdan da aynı şeyleri duyuyorum. Sadece Suudi Arabistan'da yaşayan...

13. zentoz

Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gezimiz.

Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Mükemmel Arif bey. Ayrıca sosyal sorumluluk projesinde emeği geçenlerine da saygılarımı gönderiyorum. Özgür
  14. zentoz

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Kesinlikle var.... Daha geçen gün ikinci el karavan fuarındaydım. Fotoğrafları çektim bu akşam yayınlarım büyük olasılıkla. Ancak şu anda maddi açıdan hazır değilim. Yeni doğmuş bebeğimize odaklandık bu aylarda. Herhalde yaz...
  15. zentoz

Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - (fuoco)

Ynt: Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - (fuoco) Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... 1.9 dizelin biraz güçsüz kalabileceğini düşünüyorum bende 1992 2.5 düz dizel vardı oradan biliyorum. Bana yetmiyordu. Görüşlerinizi merak ediyorum.

16. zentoz

WHITE FREEDOM

Ynt: WHITE FREEDOM Hayırlı olsun Bülent ustadan bir karavan daha geliyor :)
  17. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Karavanınızı çok beğendim tebrik ederim...
  18. zentoz

Yeni bir habere göre Alkovanlı Karavan yapımı için sadece Iveco Dailye onay veri

Ynt: Yeni bir habere göre Alkovanlı Karavan yapımı için sadece Iveco Dailye onay veri Gittikçe daha da komik bir hale gelmeye başladı bu resmi işler..... ???

19. zentoz

DAĞ KAPLANI

Ynt: DAĞ KAPLANI hayırlı olsun ihtiyaçlarınıza cevap verecek düzenlemede ve şık bir karavan olacağa benziyor.
  20. zentoz

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Alpaslan Bey çok sevindim hayırlı olsun. Süreyya beyden biliyorduk bu aracı artık Alpaslan Beyin karavanı diyeceğiz. :)

Geri