Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim
bende karavanımla 1 ay süren İspanya Portekiz turunu sizden sanırım bir yıl önce gerçekleştirmiştim. Ancak ben Kuzey İspanya oradan Portekiz'e geçmiştim. Gezi yazıma başladım ama vakitsizlikten bir türlü...
Ynt: Unimog - Karavan
İsrafil Bey bizim evdede aynı durum söz konusu. bende eşime bu vesileyle sevilerimi gönderiyorum. Onun desteği olmadan bu hayallerimi gerçekleştiremezdim. :)
Ynt: kamyonete çekme karavan takılırmı?
Kürşat bey'in ilettiği kurala uyduğunuz sürece hiç bir sorun yok. Daha ağır bir karavan için ehliyet değişimi şart.
Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :)
Hayırlı olsun;
Ben imkanlar çerçevesinde üç sistem buzdolabının karavan açısından en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum. Ama son dönemde güneş enerjisi sistemlerindeki gelişim bizlere can simidi oldu. O yüzden jenaratörden güneşe dönmeniz daha iyi...
Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım
Genelde Avrupa'da semi karavanlara uygulanan bir plan. Ben çok seviyorum. L mutfak çok kullanışlı ve ferah. Ancak soruya katılıyorum. Semi-integrated bir karavan yaptırabilirsiniz. Ayrıca yatak bana biraz dar geldi gibi.
Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan
Mustafa Bey öncelikle kolay gelsin.
Benim için camper konusu ilgimi çekti. Türkiye'ye geldiğimde bağlantıya geçmek isterim.
Özgür
Ynt: Karavanda TV ve Anten
Anladığım kadarıyla 53 dB 40 dB'den daha güçlü yayın anlamına geliyor. Resimde Turksat 2A Batı uydusunun Fransa sınırları 53 dB olarak gözüküyor. Sizce bu veriye göre sağlıklı bir görüntü alabilir miyim. Sanki Ferhat Bey Türksat'ta çalışıyormuş gibi bir soru oldu ama...