Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Unimog - Karavan
İsrafil Bey bende bu planın bu araçlar için en uygunu ve en ferahı olduğunu düşünüyorum. Ben hiç kullanmadım derken ben bu tarz bir araç ile hiç seyahat etmedim anlamında kullandım. Seçiminiz benim için de çok yahşi.
Saygılar
Ynt: Karavanda TV ve Anten
Cevap için teşekkürler. Ferhat bey sanırım kırmızı alandan uzaklaştıkça çanağın da boyutları büyümesi gerekiyor. Doğru mudur?
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Şaban Usta selamlar;
Siz o eleştirilere hiç kafanızı takmayın. Herşeyiyle emeği temsil eden bir araç ortaya çıkardınız. Rengide süper , motoru da iyi, her şeyiyle çok güzel. Türkiye'de bir şey üretmeden konuşan çok bulursunuz. İnsanlar daha hayata bir çivi...
Ynt: Unimog - Karavan
İsrafil Bey merhaba;
Süper bir proje kolaylıklar diliyorum. Hayalimde olan bir araç yapıyorsunuz. İleride bizim için büyük bir kaynak olacak bu yazdıklarınız. Teşekkürler
Özgür
Sayın amanos80 link bu sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94219.70
Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg
Ben farklı bir konuyu merak ettim. Sanırım uydu alıcınız Neta. Ülke dışında özellikle kuzeye gittikçe performansı nasıldı? Türksat uydusunu bulabiliyor muydu? Sanaırım çanak boyu yeterli ama merak ettim. Ben de yurtdışında yaşadığım için bunu soruyorum...
Ynt: HGS hakkında
Akşam akşam çok güldüm sağolun Allah'ta sizi güldürsün :) :D ;D
Bu arada otoyol ve köprüler özelleştirilmedi mi? Sanırım Koş Holding-Ülker ortaklığı kazanmıştı...
Bir soruda benden yazın ülkeye aracımla geleceğim herhalde sınırda bu çalışmayan sistemden satılıyordur?
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Tüpün içinde ne kadar gaz kaldığını gösteren ve buzdolabına taktığımız magnetlere benzeyen ürünler var. Ben kullandım çok memnun kaldım.
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Ben burada hiç gaz dolumu yaptırmadım. 13 kglik tüpler kullandım karavanımda iki tane vardı bir kere aldım bir daha değiştirmedim. Fransa'ya gelecek olanlar için şöyle bir bilgi vereyim. Burada tüpünüzü propan almak istiyorsanız mavi-gri olanlardan...
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Birde Türkiye'de 12kglik Propan tüpler olsa süper olur. Camper tarzı araçlar dışında bu ısıtıcılar favorimdir. Ben çok memnundum. Hem elektrik sarfiyatı yok, hem sessiz hem de yüksek irtifada bir problem yaşamıyorsunuz. Dediğim gibi Türkiye'de en büyük...