Arama sonuçlarınız

1. zentoz

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey bende bu planın bu araçlar için en uygunu ve en ferahı olduğunu düşünüyorum. Ben hiç kullanmadım derken ben bu tarz bir araç ile hiç seyahat etmedim anlamında kullandım. Seçiminiz benim için de çok yahşi. Saygılar

2. zentoz

ilk göz ağrım

Ynt: ilk göz ağrım Tebrik ederim gerçekten güzel olmuş. Zor olan daha değerlidir...
  3. zentoz

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey klasik bir expedition araç içi düşünmüşsünüz. BU model hiç kullanmasam da bence en ferahı.

4. zentoz

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Cevap için teşekkürler. Ferhat bey sanırım kırmızı alandan uzaklaştıkça çanağın da boyutları büyümesi gerekiyor. Doğru mudur?
  5. zentoz

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban Usta selamlar; Siz o eleştirilere hiç kafanızı takmayın. Herşeyiyle emeği temsil eden bir araç ortaya çıkardınız. Rengide süper , motoru da iyi, her şeyiyle çok güzel. Türkiye'de bir şey üretmeden konuşan çok bulursunuz. İnsanlar daha hayata bir çivi...

6. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Sizi tebrik ediyorum.... Hayırlı olsun.

7. zentoz

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey merhaba; Süper bir proje kolaylıklar diliyorum. Hayalimde olan bir araç yapıyorsunuz. İleride bizim için büyük bir kaynak olacak bu yazdıklarınız. Teşekkürler Özgür Sayın amanos80 link bu sanırım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94219.70
  8. zentoz

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Ben farklı bir konuyu merak ettim. Sanırım uydu alıcınız Neta. Ülke dışında özellikle kuzeye gittikçe performansı nasıldı? Türksat uydusunu bulabiliyor muydu? Sanaırım çanak boyu yeterli ama merak ettim. Ben de yurtdışında yaşadığım için bunu soruyorum...
  9. zentoz

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Bu çok güzelmiş. Çok kullanışlı gözüküyor.

10. zentoz

Airboat ve Hovercraft

Ynt: Airboat ve Hovercraft Ben biraz geç keşfettim bu başlığınızı ama sizi kutlamadan geçemeyeceğim. İki süper proje.

11. zentoz

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Allereinize sağlık Şaban Usta. Arazi testlerini merakla bekliyorum. Çok güzel oldu.
  12. zentoz

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Akşam akşam çok güldüm sağolun Allah'ta sizi güldürsün :) :D ;D Bu arada otoyol ve köprüler özelleştirilmedi mi? Sanırım Koş Holding-Ülker ortaklığı kazanmıştı... Bir soruda benden yazın ülkeye aracımla geleceğim herhalde sınırda bu çalışmayan sistemden satılıyordur?

13. zentoz

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Çok iddialı.. İyi günlerde kullanın...
  14. zentoz

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Tüpün içinde ne kadar gaz kaldığını gösteren ve buzdolabına taktığımız magnetlere benzeyen ürünler var. Ben kullandım çok memnun kaldım.
  15. zentoz

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil En kısa sürede konuyla ilgili bilgileri paylaşıcam. Bu haftasonu şirkette çalışıyorum ama haftaiçi yazarım.

16. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Ben burada hiç gaz dolumu yaptırmadım. 13 kglik tüpler kullandım karavanımda iki tane vardı bir kere aldım bir daha değiştirmedim. Fransa'ya gelecek olanlar için şöyle bir bilgi vereyim. Burada tüpünüzü propan almak istiyorsanız mavi-gri olanlardan...
  17. zentoz

Hymer B-655 Sizce Kaç TL'ye Almalıyım?

Ynt: Hymer B-655 Sizce Kaç TL'ye Almalıyım? İnsel Bey yeni karavan aramalarına başladığınız buradan da belli oluyor :) :)
  18. zentoz

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG Saçmalıklara bir ekleme daha.

19. zentoz

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Birde Türkiye'de 12kglik Propan tüpler olsa süper olur. Camper tarzı araçlar dışında bu ısıtıcılar favorimdir. Ben çok memnundum. Hem elektrik sarfiyatı yok, hem sessiz hem de yüksek irtifada bir problem yaşamıyorsunuz. Dediğim gibi Türkiye'de en büyük...
  20. zentoz

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Ahhhh keşke... Nasıl seviniriz... Buralarda ağırlamak süper olur sizi....

Geri