Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eski Kasa L200?
cihat kardeş ben 3 yıldır bu araçı kulanıyorum ve hep normal dizel kullandım bi problem olmadı.bu araçların 2001-2006 model motorları aynı ve bu motorlar common rail değil normal pompa bişey olmaz bunlara. euro kullanırsan biraz performans artar ama yakıtta artar yakıt hem...
arkadaşlar teşekkür ederim.kabini takınca resimleride koyarım.aracın yakıtına gelince uzun yolda 90-110km ortalama hızda 8-9litre normal dizel yaktım ama sonra lastikleri değiştirdim general marka agresif dişli lastik takdım şimdi yakıt şehir içinde 12-13litreye çıktı.
meraba arkadaşlar ben de 1 ay önce eski kasa l200 ümü sattım yeni kasa alacaktım ama yaptığım araştırmalar sonunda yine eski kasa aldım şimdi akdenizfibere kabin sipariş ettim onu bekliyorum..edindiğim bilgilerin bi kısmını paylaşim.yeni kasalrın motoru güçlü konforu daha...
sevgili dostlar bu hafta l 200 (2001 4x4) aracımı istemeyerekte olsa sattım.şimdi daha modelli bir araç alıcam ama yeni kasamı yoksa eski kasamı alayım kararsızım.yeni kasalar sanki biraz daha nazik gibi görünüyor yanılıyo olabilirim.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..tercihim...
Ynt: Mitsubishi L200 Magnum Orta Rot Arızası
mutlaka muadili vardır araştırın bence.mıtsubıshı yetkili servislerindeki fiyatlar hep böyle akıl mantık dışı.temsa bu araçları(l 200 4x4) sattıktan sonra bir daha servislerinde falan görmek istemiyor herhalde.bu fiyatların başka açıklaması olamaz.
Ynt: 2003 Model L200'de Hararet ?..
meraba kardeş benim aracımdada yokuşta hararet yükseliyordu inişlerde düşüyordu termostadı değiştirdim sorun bitti.termostatlar zamanla deforme olabiliyor ve zamanında açıp kapatmıyor.