Arama sonuçlarınız

1. mmrs

Akü, Invertör, Solar Şarj, Şebeke Şarj Bağlantısı

Merhaba, 2.el aldığım Pino Cachalot marka karavanımda DC yükleri (hidrofor, aydınlatma vb.) yaşam aküsüne bağlayarak besleyecek mevcut bir tesisat var, ancak şu ana kadar bir yaşam aküsü bağlı değil idi. Aldığım aşağıdaki cihazları en esnek, verimli ve güvenli bir şekilde bağlamak için tesisat...

2. mmrs

Su Eksiltme

sorunun kayğnağını tespit edip çözebildiniz mi? +egr ye baktırmanızda fayda olabilir
  3. mmrs

Çeki Demirini Ruhsata Işletemiyorum:((

Merhaba, 2009 model bir Freelander 2 model araç almayı planlıyorum. Ancak yukarda belirtildiği gibi ruhsatta katar ağırlığı kısmı boş görünüyor. Çeki demirini ruhsata işletme konusunda problem yaşar mıyım bilgisi olan var mı? Daha önce bu işlemi yaptırıp ruhsata problemsiz işleten biri var mı...

4. mmrs

Amarok Çeki Demiri

Merhaba, Amarok çeki demiri ne kadar mal oluyor? Tavsiye edebileceğiniz proje, uygulama yapacak bir servis var mı? Teşekkürler
  5. mmrs

May Karavan

Evet kantara çıkma durumunda, özel eşyalar çıkartılabilir herhalde bir fırsatını bulup. Zaten 50-100 kg'ı geçmeyecektir. Belirttiğim gibi güneş paneli, ekstra akü vb. koymaz isek, bu şekilde 750kg tutturabilir mi bu karavan onu merak ediyorum. O1 tip belgesinin firmaya nasıl verildiği...

6. mmrs

May Karavan

konu buraya tasindi: May Karavan

7. mmrs

May Karavan

Tekrar merhaba, Mayıs ayı gibi ben de ilk karavanımı almayı planlıyorum. Trafik denetimleri, ruhsat vb. konusunda problem çıkartmayacak, gerçekten 750 kg altı, O1 tip onay belgesine sahip, makul bir model bakıyorum. 2 kişi için en temel ihtiyaçları karşılayacak bir donanım yeterli. Ağırlık...
  8. mmrs

May Karavan

Merhaba, Bu firma 750kg altı model arayışımda benim de dikkatimi çekti. Malum s.com sitesinde MAY 3600 yeni model (512632901) başlığı altında rastladım. İç tasarımı Adria Action serisi 361 modeline çok benziyor. AL-KO kaplin ve dingil kullanıldığı söylenmiş. Gören, bilen, kullanan, yada yolu...
  9. mmrs

May Karavan

Tekrar merhaba, Mayıs ayı gibi ben de ilk karavanımı almayı planlıyorum. Trafik denetimleri, ruhsat vb. konusunda problem çıkartmayacak, gerçekten 750 kg altı, O1 tip onay belgesine sahip, makul bir model bakıyorum. 2 kişi için en temel ihtiyaçları karşılayacak bir donanım yeterli. Ağırlık...

10. mmrs

May Karavan

Merhaba, Bu firma 750kg altı model arayışımda benim de dikkatimi çekti. Malum s.com sitesinde MAY 3600 yeni model (#512632901) başlığı altında rastladım. İç tasarımı Adria Action serisi 361 modeline çok benziyor. AL-KO kaplin ve dingil kullanıldığı söylenmiş. Gören, bilen, kullanan, yada yolu...

Geri