Arama sonuçlarınız

1. seref3572

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi

Ynt: İzmir Bozdağ Kayak Merkezi Ewet. Kar olmadığı zaman büyük sorun. Bu sene kar haberlerine sıklıkla geçerim.

2. seref3572

Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek

Ynt: Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek Ağaçlandırmadan haberim yok. Ödemiş Koza derneğini bir ileteyim. Ağaç dikmek için Bozdağ da var mı çalışmalarında
  3. seref3572

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Kışın hepinizi bekleriz. Ayrıca daha çok bilgi vermeye özen gösteririz.

4. seref3572

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? eksiklerine rağmen İzmir Ödemiş Bozdağ Kayak Merkezi
  5. seref3572

Kızılderili Burçları

Ynt: Kızılderili Burçları :))

6. seref3572

İnternetin En İyi 50 Sitesi

Ynt: İnternetin En İyi 50 Sitesi 50 site içinde sadece sohbet sitelerini bilebildim. Ne kadar çok site varmış meşhur:))

7. seref3572

Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009)

Ynt: Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009) resimlerdeki mövenpick otel ve swisotelin olduğu yere vardığınında -ki burası abide-i hürriyet meydanı- kordonun başlangıçını ulaşmış olursun. bol eğlenceler.
  8. seref3572

Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009)

Ynt: Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009) Konak da inince vapur iskelesine göreceksin. harita daki güzergahın başlangıçı. Haritadaki kırmızı hattı izlersenin kordondasınız:)))
  9. seref3572

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı İzmir'in yoksul ilçerinden biri olan Bayraklı'da "Cezmi Ersöz Kütüphanesi" kuruyoruz! İlköğretim düzeyindeki her türlü kitabı ücretsiz kargo ile gönderebilirsiniz. (PTT Kargo ile gönderilerin maliyetinin daha düşük olacağını sanıyorum) Adres; Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü...

10. seref3572

Bitkiler ve Faydaları

Ynt: Bitkiler ve Faydaları ERİK; potasyum ve magnezyum minerali açısından da zengin bir meyve olduğu bilinmektedir. Eriğin karaciğer, kalp, böbrek ve romatizma hastalıkları ile sindirim rahatsızlığı çeken ve tuzsuz diyet uygulayan kişilerce tüketilmesi önerilmektedir. Ayrıca eriğin regl...

11. seref3572

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü 1996 mezunuyum...
  12. seref3572

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? 26/08/2009 07.00 Ödemiş-İzmir

13. seref3572

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması 35-40 yaş ortalaması çoğunlukta. Bende 2 yıl daha 35-40 grafiğindeyim :)))
  14. seref3572

Kızılderili Burçları

Ynt: Kızılderili Burçları Yabankazı :))
  15. seref3572

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Her zaman her yerde Fenerbahçe

16. seref3572

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bozdağ mermeroluk gezisi için geniş bilgi http://www.gezenbilir.com/index.php?action=pm
  17. seref3572

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? ilhan irem arkadaş
  18. seref3572

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu tema kadar gerekli bir oluşum olmuş. heyecanlandırıcı.

19. seref3572

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Şeref Balcılar Doğum Tarihi ve Yeri : 1972 - Ödemiş / İzmir Memleket: İzmir Semt: Ödemiş Meslek: Mali Müşavir İlgi Alanı: Tek kelime ile Doğa ve Hayat.
  20. seref3572

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Neslihan - Hiç Sevmedim Kimseyi Senin Kadar

Geri