Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek
Ağaçlandırmadan haberim yok. Ödemiş Koza derneğini bir ileteyim. Ağaç dikmek için Bozdağ da var mı çalışmalarında
Ynt: Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009)
resimlerdeki mövenpick otel ve swisotelin olduğu yere vardığınında -ki burası abide-i hürriyet meydanı- kordonun başlangıçını ulaşmış olursun. bol eğlenceler.
Ynt: Yürüyerek de Gidilir: İzmir Konak > İzmir Karşıyaka (24 Mayıs 2009)
Konak da inince vapur iskelesine göreceksin. harita daki güzergahın başlangıçı. Haritadaki kırmızı hattı izlersenin kordondasınız:)))
Ynt: Kitap Bağışı
İzmir'in yoksul ilçerinden biri olan Bayraklı'da "Cezmi Ersöz Kütüphanesi" kuruyoruz! İlköğretim düzeyindeki her türlü kitabı ücretsiz kargo ile gönderebilirsiniz. (PTT Kargo ile gönderilerin maliyetinin daha düşük olacağını sanıyorum) Adres; Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü...
Ynt: Bitkiler ve Faydaları
ERİK;
potasyum ve magnezyum minerali açısından da zengin bir meyve olduğu bilinmektedir. Eriğin karaciğer, kalp, böbrek ve romatizma hastalıkları ile sindirim rahatsızlığı çeken ve tuzsuz diyet uygulayan kişilerce tüketilmesi önerilmektedir. Ayrıca eriğin regl...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu
Ad - Soyad: Şeref Balcılar
Doğum Tarihi ve Yeri : 1972 - Ödemiş / İzmir
Memleket: İzmir
Semt: Ödemiş
Meslek: Mali Müşavir
İlgi Alanı: Tek kelime ile Doğa ve Hayat.