Arama sonuçlarınız

1. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Merhaba arkadaşlar, T3 hastalığı öyle bişey ki, elde etmeden önce her detayına takılıp fotoğraflarını incelemek bile sonsuz keyifli. İşte ben de o safhada olanlardanım. Yine bir detayı merak ettim: bu araçlarda direksiyon hidrolik mi? motorun arkada oluşu hidrolik...

2. tahirturan

Tüm Bursa Rotaları

Ynt: Tüm Bursa Rotaları Sanırım bize millet olarak bu turizm olayı 1 numara büyük geliyor. Güney sahillerimizde yabancı turiste misli fiyata ürün satan zihniyetle aynı bu bahsettiğiniz. Cumalıkızık köyü hep hayalimizde mistik bir yer edinse de söylediklerinize katılmamak elde değil. Bir kaç...
  3. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Arkın Bey, İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, darısıma başıma diyorum... Buradaki uzman arkadaşların yazılarını okudukça bu t3 lere bir kez daha aşık olup bir tane edinmeye çalışmamak mümkün değil... Syncro'dan bahsetmişken; bu 4 çeker t3 leri Türkiye'de bulmak...

4. tahirturan

Gezenbilir Kütahya Grubu

Ynt: Gezenbilir Kütahya Grubu Ad - Soyad: M. Tahir Turan Doğum Tarihi ve Yeri: - Domaniç / Kütahya Memleket: Semt: Meslek: Haritacı İlgi Alanı: Resim yapmak, Fotografçılık, Doğa, Off road, Batık gemiler, Tarihi mekanlar, Taşıtlar,
  5. tahirturan

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma Sayın Emtolog, inanın ki 3. şahıs gibi bahsederken bir art niyetim yoktu. Sadece konu boyunca birçok kişiden gelen yazıya muhatap olacak ortalama şeyler yazdığım için tek tek kimin ne yazdığına bakmadan ortalama hitap etmek istedim. Başından beri de savunmaya...

6. tahirturan

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma İlginç ve yerinde bir yorum bence. :)

7. tahirturan

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma Sayın Entomolog, Gördüğüm kadarıyla yazının başından beri bir savunma yada agresif bir şekilde laf sokma çabasındasınız. Yada ben de sizin sayın Eren Ataç'ın sözlerini yanlış anlamanız gibi yanlış anladım ;D . Suzuki Carry olayına gelince... o yazıdada da...
  8. tahirturan

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma Çok keyifli bir konu başlığı olduğuna şüphe yok... Niva ve Vitaraya eşit mesafede duran ve mesleği haritacılık olduğu için bu tarz araçlara yeterince yakın olan birisiyim... Yanda resimde gördüğünüz araç 1991 model, 1 litre motora sahip bir Suzuki Süper Carry...
  9. tahirturan

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Çok güzel... Büyük filolara sahip şirketlere araç takip sistemleri kuruyoruz. Tabi her firmaya göre değişkenlik gösteriyor bu faaliyetler. GPS ve GSM teknonolilerinin sonu yok. Örneğin araçlara takılacak bir yakıt sensörü ile yakıt hareketini...

10. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Transporter arkasına motosiklet aparatı görmüştüm. Gerçi vereceğim adresi incelemişsinizdir diye düşünüyorum, zira anakamp sitesi... link: http://www.anakamp.org/mycamper/myc_sctr_nasil_tasinir.html

11. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya bu resimdeki tamponlara dikkat edin. aracın yan tarafından devam eden ve fiber malzemeden imal edilmiş, t3 ilerin multivan modellerinde orijinal olarak sunulmuş parçalar...
  12. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya anlıyorum sizi. fakat benim istediğim cevap bu parçaların adresinizi söylemenizden ziyade teknik olarak mümkün olduğuna dair ortalama şeyler. zaten paylaşımın amacı da bu olmalı. bu fiber parçalar ve diğerlerini bulmanın ve herhangi bir t3 ün bu hale...

13. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya ne güzel bir cevap... "sen paradan haber ver ben bulurum sana" ... tam forum mantığına uyan, paylaşım içerikli bir cevap... Herkes paradan haber versin, bu forumlara da gerek kalmasın...
  14. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Bu konu benim de çok merak ettiğim bir konu. Fiber tampon ve yanaklar bu araçları çok güzel gösteriyor. Acaba nerden temin edilebilir? bir de özellikle multivan modellerinin köşeli çift farları ve boydan boya uzanan radyator ızgarası oluyo. Bunların hepsini nasıl...
  15. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Güzel bir T3 doka. Çift kabinli kamyonetlere "doka" deniliyomuş... internette buldum, hoşuma gitti paylaşayım dedim.

16. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya merhaba arkadaşlar. bişeyi merak ettim. t3 lerin ön kapısının içinde, köşede yer alan ve havalandırmaya benzeyen şey nedir acaba?
  17. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya T1 ler için verdiğiniz bilgiler çok güzeldi, teşekkürler.. Esasen nostalji amacıyla bir T1 im olmasını çok istiyorum. Bu araçların tasarımı bir yana, öyküsü ve az bulunur olması daha bir çekiyo kendine... Bizim burda var bitane... yıllardır bekliyor bi köşede...
  18. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Yeni araçlar için söyledikleriniz doğru olabilir. Ancak benim kanım şu: yeni araçlar iyi ve güzel ama, tüketim politikaları ile hayat buldukları için onları huzurlu bir şekilde yaşamanın pek imkanı yok gibi. özellik 95 yılından sonra bu böyle malesef. 2007 yılı...

19. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Evet kesinlikle öyle. Bazı insanlar motorun arkasında olmasından dolayı kullanım alanının sıkıntılı olduğunu düşünür hep. oysa bence bu araçları asıl tercih edilir yapan da bu. Japon panelvanlarda (ki benim şuan ki aracım bir suzuki carry) olmayan sıcak bir hava...
  20. tahirturan

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya 1947 yılında, Hollanda'lı VW satıcısı Ben Pon tarafından, VW kaplumbağaların üretildiği fabrikadaki basit bir taşıma aracından esinlenerek başlayan bu BUS serüveni her zaman ilgimi çekmiştir. T5 modeline kadar gelinen bu serinin karakter sahibi olanları ilk 3 ü olmuş...

Geri