Arama sonuçlarınız

1. halilatak

Yaşam Aküsü 2

Erzurumda mıydınız? Note 2 cihazımdan gönderildi

2. halilatak

Yaşam Aküsü 2

Yanıcı değildir hidrojen, patlayıcıdır. Ayrıca patlaması için yoğunluk önemlidir ama tetikleyici başkadır. Mesela elimizi bir yere dokunduğumuzda bizi çarpan statik elektrik veya ortamda çakmak vs.den çıkan çıngı hidrojenin yanmasına değil patlamasına sebep olur. Hidrojen gazını, 8 sene boyunca...
  3. halilatak

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Daha yeni okuyorum bu konuları. Sormak istediğim bir konu var, bence çok önemli. Polis muhabiri denen bişi var memlekette. Polise kayıtlarla tanıklık eden insanlar. Hem polis hem muhabir. Polis izin verdiği zamanlarda uyuşturucu baskını, operasyon vb...

4. halilatak

Yaşam Aküsü 2

Hidrijen zaten "yanıcı" değil "patlayıcı" gazdır. Note 2 cihazımdan gönderildi
  5. halilatak

Kamp Için Ekstra Bagaj Imkanı

Hayırlı olsun. Note 2 cihazımdan gönderildi

6. halilatak

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Yazınız için çok teşekkür ederim. Note 2 cihazımdan gönderildi

7. halilatak

Ben bu ikisinden hesaplı olanı almıştım, sebebi diğeri yoktu. Yeni gördüm bir arkadaşın vesilesi ile. Note 2 cihazımdan gönderildi
  8. halilatak

Yeni gördüm mesajınızı. Hepsiburadadan aldım. Ama iki model var şimdi sanırım. ModaCar RightLine Tavan Bagajı 438810 Fiyatı - Taksit Seçenekleri ModaCar BluePorter Tavan Bagajı 102665 Fiyatı - Taksit Seçenekleri Note 2 cihazımdan gönderildi
  9. halilatak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoşbulduk GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. halilatak

Evet toplam fiyat ama fiyatı aldığım tarih 2015 mart. onaylı çeki demiri direkt olarak almanyadan faturalı olarak geliyor. o tarihte avro kurunu hatırlamıyorum ama 650 tl nin 100 tl gibi bir fiyatı ruhsatın değişimine gidiyor demişlerdi. geri kalan rakamın çeki demiri için yüksek olduğunu...

11. halilatak

Uyku Tulumu Hakkinda Fikir.

Ben n11 den alışveriş yaptım ve fikrim genel olarak; vasat altı. Gelen ürün verdiğiniz paraya değmiyor. Hepsiburadadan aldım malzemelerimin çoğunu; sırf taksit yapıyorlar diye. Sonradan kırılan bozulan bi ürünüm olmadı. Bahsettiğim iki firma da tedarikçilerden alıyor malları ama bize satış...
  12. halilatak

Çadırın Önüne Sereceğim Birşey Arıyorum

Plastik hasırlar kaygan oluyor. Düşme tehlikesi oldu bizde.

13. halilatak

Çadırın Önüne Sereceğim Birşey Arıyorum

Ben halı örtüsü kullanıyorum. ufak çocuklarım için ideal oluyor. Araçta giderken yastık niyetine veya sürüş sırasında belime destek olsun diye aldığım minderler de kampta işe yarıyor.
  14. halilatak

Şahsen ben uzatmayı göze alıyorum da, masrafı çok geldi.
  15. halilatak

Taşıma kapasitesi konusunda acayip umursamaz oldum iyice :(. Araç tam yüklü iken süratle kasis vb yerlerden geçerken arka tekerler davlumbaza değiyordu.

16. halilatak

Bahsettiğim bagajların fotoğrafını çekmeyi unuttum ama çok faydalı. satım aldığım internet sitesindeki fotoğrafı göstereyim. Bundan 2 tane koydum tavana. Cırcırlı bağlama kayışı diyorlar kayışa da. Arabanın içinde geçirerek 2 kayış ile sabitleniyor. Alttaki reklamı silmek amacı ile resmi...
  17. halilatak

Aracım sedan. 3 çocuk ile tavana 2 adet kumaş valiz ile bagaj, koltuk yanı, altı heryer dolu vaziyette 2 senedir çadır Kampı yapıyoruz. Çok zor oluyor ama zevkli. Hatta yanimizda bir de kedimiz vardı. Bu sene olmayacak.
  18. halilatak

Aracım focus 1. Çeki demirini araştırdım 650 tlye mal oluyor. Şimdilik erteledim. Ta ki aracımı değiştirene kadar. Ileride mutlaka kullanacağım Ayrıca eklemek istediğim şey; kamplara da bu araçla gittim hep. Yere çok yaklaşıyor ama dikkat edilirse sorun olmuyor. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk...

19. halilatak

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

17 sene önce Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşıyordum. Petrole gittim, gazyağı almak istediğimi söyledim, tabi dedi, pompadan doldurdu verdi. Meğer mazot vermiş. Ben de daha 17 yaşımdayım anlamıyorum bunlardan, kandırmıştı beni. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. halilatak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Halil ATAK Eskişehir'deyim. Devlet memuruyum Geçen 2 sene yaz izinlerimizin ilk sene Bursa merkezde(Misi) 4 günü ikinci Ayvalıkta sene 6 gününü çadır kampı yaparak değerlendirdik ve böylece kampı ailecek çok sevdik. Kampçılık gezi ve benzeri aktivitelere olan merakımdan ve millet...

Geri