Arama sonuçlarınız

1. A

Hyundai H 100

Ynt: Hyundai H 100 dün aracımı bakıma götürdüm hava filtresi, mazot filtresi, yağ filtresi,5 litre 20w -50 motor yağı, şanzıman yağı, triger kayışı değişti , radyatör temizlendi antifiriz konuldu, alt takım yağlaması bakımı yapıldı toplam 300 lira tuttu hepsi ve aracım 96 model 2.5 turbosuz...

2. A

Hyundai H 100

Ynt: Hyundai H 100 merhaba teşekkür ederim cevap için , benim için sorun değil direksiyonu çevirmek :D araba biraz yamuk durursa ben arabanın arkasına çamurluktan dayanıp iteleyerek düzeltip park edebiliyorum tabi bunu şehirde dalga olsun diye yapıyorum, bunun yanında direksiyon çevirmek çok...
  3. A

Hyundai H 100

Ynt: Hyundai H 100 h 100 lerde kara direksiyon ne demek ?? bende 96 model h 100 var yeni aldım, bildiğim kadarıyla bu araçların yerli üretim olmayanları daha sağlam değilmi ??

4. A

Hyundai H100 ve TCi H100 problemlerinizi sorun cevaplayayım

Ynt: Hyundai H100 ve TCi H100 problemlerinizi sorun cevaplayayım mrb arkadaşlar h100 minibüslerin 98 den aşağısı kara direksiyon diye duyuyorum bu kadar direksiyon olayı nedir bilen birisi anlatabilirmi ?? 3 gün önce bi tanıdığımdan ful orjinal 96 model 320 binde camlıvan h100 aldım...

Geri