Arama sonuçlarınız

1. cubs

Orjinal Lada Niva jantları...

Ynt: Orjinal Lada Niva jantları... Arkadaşlar, Jantlar 4 adettir, bir tanesi satıldı. Bilginize...

2. cubs

Ynt: Orjinal Lada Niva jantları... 1 tanesini de istediğin zaman alabilirsin. 533 441 01 68 Selamlar
  3. cubs

Merhaba arkadaşlar, elimde 5 adet orjinal Lada Niva jantı bulunmaktadır. Lastikler de üzerlerindedir fakat çok parlak durumda değiller. Jantlar gayet iyi durumdadır. 5 adedi 250 TL Jantlar İstanbul - Avcılar'dadır. En kısa zamanda fotoğraf da eklerim. Saygılarımla. Tuncay Köksal

4. cubs

31/10,5/15 AT lastik arıyorum!

Ynt: 31/10,5/15 AT lastik arıyorum! Sagol Dursun abi, off-road'a devam bildigin gibi :) 94 model bir kare kasa XJ aldim. Yükseltmeyi dusunuyorum da lastikler onun icin gerekli. Senin Samurai ne alemde abi?
  5. cubs

31/10,5/15 AT lastik arıyorum!

Merhaba, XJ icin 31 / 10,5 / 15 AT lastik ariyorum. Özellikle tercih ettiğim bir marka yoktur. Bilginize.

6. cubs

XJ Yükseltme Alternatifi ?..

Ynt: XJ Yükseltme Alternatifi ?.. Evet haklisiniz, daha yuksegini ben de dusunmuyorum zaten. Tesekkurler.

7. cubs

Ynt: XJ Yükseltme Alternatifi ?.. Değerli bilgilerin icin tesekkur ederim Mustafa abi. Saygilarimla.
  8. cubs

Ynt: XJ Yükseltme Alternatifi ?.. Mustafa abi, öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Yani söylemeye çalıştığın kit kullanmadan yapılan yükseltmeler sağlıksız mıdır? Bunu öğrenmeye çalışıyorum, çünkü senin de bildiğin gibi aralarında oldukça fazla fiyat farkı var. Ama tabi ki asfaltta...
  9. cubs

Merhaba, 1 ay önce 94 model XJ satın aldım. Aracımı yükseltmek istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve 31" lastik takabilmem için minimum 3" yükseltmem gerektiğini söylediler. Zaten günlük olarak da bu aracı kullandığım için 3"ten fazlasını düşünmüyorum. Fakat kafamı karıştıran mesele şudur...

10. cubs

Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı

Ynt: Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı Şanzımanı buldum, ilginize teşekkürler.

11. cubs

Suzuki Sj 410 mu, 413 mü En Çok Tutuluyor?..

Ynt: Suzuki Sj 410 mu, 413 mü En Çok Tutuluyor?.. Merhaba, SJ410 olan modeller 1.0 motor gucunde 4 vitesli araçlardır. SJ413 olan modeller 1300 motor ve 5 viteslidir. Performans açısından elbette ki 413 daha iyidir. Fakat arazi koşulları için, 413'e 410'un arazi şanzımanı takılırsa aracın...
  12. cubs

2008 Jimny, Takas olabilir

Ynt: 2008 Jimny, Takas olabilir Jimny satis fiyati 22.000 TL'dir arkadaslar.

13. cubs

Ynt: 2008 Jimny, Takas olabilir Çözdüm abi, canavar gibi, Cumartesi teste cikacagiz bakalim ne olacak...
  14. cubs

Ynt: 2008 Jimny, Takas olabilir Sagol Dursun abi. Neyse ki Samuraimiz var, Jimny'yi aratmaz bilirsin :) Bebegimizin totosu rahat etsin yeter :)
  15. cubs

Ynt: 2008 Jimny, Takas olabilir Tesekkur ederim Gokhan bey. Sizin araciniz hakkinda herhangi bir bilgim ve tecrubem yok. Bu da bana sikinti yaratacaktir. Teklifiniz icin tesekkurler. iyi satislar.

16. cubs

Ynt: 2008 Jimny, Takas olabilir Teşekkür ederim. Aracımı çok seviyorum ama ne yazık ki artık küçük geliyor :)
  17. cubs

Ynt: 2008 Jimny, Takas olabilir foto
  18. cubs

Merhaba arkadaşlar, 2008 model 20.000'de Suzuki Jimny (yükseltme kiti - BF Goodrich lastik, şanzıman koruması) olan aracımı, ailemize yeni bir üye katılacağı için daha büyük (5 kapılı) bir 4X4 ile takas etmek istiyorum. Aracım boyasız, kazasız çok temizdir. Tekliflere açığım. Saygılarımla...

19. cubs

Suzuki Samurai Mavi Duman Atıyor ?..

Ynt: Suzuki Samurai Mavi Duman Atıyor ?.. Merhaba, Bu tür durumlarda nedense genelde makinenin calismasinda bir sorun gorunmuyor. Motorun sesi bile cogu durumlarda gayet normal gorunuyor. Fakat Erdal Abinin de soyledigi gibi bu durum muhtemelen aracin yag yaktiginin gostergesidir. Segmanlar...
  20. cubs

Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı

Ynt: Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı Merhaba, Sorunuzla ilgili cevabimi "Suzuki Samurai Mavi Duman Atıyor ?.." bölümüne yaziyorum. Saygilarimla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri