Arama sonuçlarınız

1. cubs

Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı

Ynt: Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı Tesekkur ederim.

2. cubs

Ynt: Suzuki Samurai Arazi Şanzımanı Rica etsem linkini yolayabilir misiniz. Ben bulamadim, yanlis kelimelerle ariyor olabilirim. Tesekkurler.
  3. cubs

Merhaba arkadaşlar, Kullanmış olduğum Suzuki Samurai'nin (sj 413) arazi şanzımanını parçalamayı becerdim. Şimdi yenisine ihtiyacim var. sj 413 ya da sj 410 arazi şanzımanı, ikisi de uygun oluyor. Bulabilecegim bir yer ya da tesadufen elinde olup satmak isteyen var mıdır acaba? Teşekkürler,

4. cubs

Jimny Periyodik Bakım Hakkında..?

Ynt: Jimny Periyodik Bakım Hakkında..? Ben ilk bakimi 12.000 Km'de yaptirmistim. Biraz erken ya da gec olmasi garanti acisindan cok onemli degil. Eger aracinizda herhangi bir sorun yoksa sadece filtreler ve yağ degisimi yapiliyor. Bir de sansliysaniz arabanizi yikiyorlar. :) Tüm bu hummali...
  5. cubs

Suzuki Samurai Motor Modifiyesi

Ynt: Suzuki Samurai Motor Modifiyesi Hayirli olsun Dursun abi, nezaman goruruz yavruyu camurun icinde?

6. cubs

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009) Haklisin abi de, iki seferdir gezileri kaciriyorum. Artik kapanip su arabayi tamir etmek lazim. Yoksa bu gidisle traktor lastiklerini takicam jimny'ye Allah ne verdiyse... :)

7. cubs

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi Duyurusu (21 Mart 2009) Bir arabam bile yok :(
  8. cubs

Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009) Alfonse, Fotograf icin tesekkur ederim.
  9. cubs

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) Arkadaslar, yine sahane bir gezi olmus. Paylasimlariniz icin tesekkurler. Orada olamadigim icin cok uzgunum. Bir dahaki sefere, arabam da saglam olursa hayatta kacirmam. Saygilarimla

10. cubs

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Ananne yokusu gibi bir yerden silme camurlu olarak cikip, arabayi yikatmadan boyayan bir insan dusunemiyorum. Camlari silsem noolur bu durumda yau :) icerden disarisi gorunuyorsa sorun yok :)

11. cubs

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Surpriz olsun :)
  12. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Yusuf degil abi, Yusuf - Yusuf - Yusuf... Bir sürü Yusuf bir anda sariyorlar etrafini camur balcik asfalt gibi geliyor insana :) :)

13. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Abi henuz bitmedi olay. isten cikamiyoruz bu aralar oldukca yogunuz. Aslinda boya isi bitti (Cagri sagolsun). Bu aksam erken kacabilirsem stickerleri yapistiricagim, lastikleri degistirecegim. Yarin...
  14. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Gecen sene biz de yanlislikla askeri bolgeye girip camura saplanmistik. Vinc de yoktu, hava da karardi. Neyse ki totomuzdan vurulmadan cikmayi basarmistik. :) Keyfine diyecek yok ama isin icine korku da...
  15. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Valla Dursun abi, boyle bir camurdan yardim olmadan gecebilecek bir araba var midir bilemiyorum :). (mogu saymazsak tabi) Belki bizim makineleri 20-30 cm daha yukseltirsek belki :)

16. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Mehmet abi, senin mogu arkadan da cekmistim ben, hatirlar misin? :) :) :) Elimde cok guzel kareler var. :) MEH-MET, MEH-MET, SEN BİZİM HER SEYİMİZ-SİN :) Abi saka bi yana da mogu satacagini duyduk...
  17. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Abi sorma, sirf bu is icin gittim bir arkadastan kocaman kompesor aldim. Boya, tiner, kurutucu her sey hazir. Asil beni korkutan zimpara meselesi :). Yapmisken iyi olsun istiyorum. Boyadan sonra da...
  18. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Hayir abicim, gordugun gibi duruyor. Hic vaktim olmadi. Ama bu hafta bitirmem gerekiyor.

19. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Cagri, Jimny_Disco ile bi kesve mi ciksak acaba?
  20. cubs

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Arkadaslar, bu havada Ananne yokusu nasildir sizce? Bu gidisle yokusun basindan sadece fotograf cekebilecegiz galiba :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri