Arama sonuçlarınız

1. cubs

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

2. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
  3. cubs

4. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) [attachment=1]
  5. cubs

6. cubs

7. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Samuraileri uzmeyelim, onlari da sevelim :)
  8. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Dursun abi super resimler, Tesekkurler.
  9. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Abi aslinda amacimiz hizimizi almisken ananne yokusunu inmekti ama karsimiza ciktiniz ir anda biz de durmak zorunda kaldik :)

10. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Arkadaslar super bir geziydi, kurucu Cagri'ya ve emegi gecen herkese cok tesekkurler. En kisa zamanda tekrarlamak dilegiyle. poorbaby'ye de guzel fotograflari icin ayrica tesekkurler.

11. cubs

Jant Ofset Değisikliği

Ynt: Jant Ofset Değisikliği Tesekkur ederim Alper Abi.
  12. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Eyvallah.

13. cubs

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Merhaba arkadaslar, Kabul ederseniz size katilmak isterim. Suzuki Samurai...........Kesik OK-144 Saygilarimla Tuncay Köksal
  14. cubs

Jant Ofset Değisikliği

Ynt: Jant Ofset Değisikliği Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim. Amacim janti genisletmek degil aslinda. Sadece janti 5cm disariya cikarmak. Bu durumda Lastigi etkiliyen bir durum olmaz herhalde?
  15. cubs

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Abi Ayazaga ormani en azindan eve yakin. Baktik durum vahim traktor, itfaiye falan ne varsa toplariz. :) Ayrica camura batmis araba manzarasina karsi bir mangal fena mi olurdu. :)

16. cubs

Jant Ofset Değisikliği

Merhaba arkadasalar. Suzuki Samuraide kullandigim 16" jantlarimi disa dogru genisletmek istiyorum. OK 144 600/16 lastik kullaniyorum. Ancak araba cok dar oldugu icin hizli donuslerde sikinti yasiyorum. Jant gobeklerini ters cevirerek, her bir tekerlegi 5cm disari cikartabilecegimi dusunuyorum...
  17. cubs

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Unutulmaz bir macera olmus. Gercekten muhtesem. Elinize, beyninize, arabaniza saglik. Cagri, biz de Ayazaga ormaninda bunun maketini mi yapsak? Ne dersin?
  18. cubs

Vitara Performans Filtre ve Şnorkel

Ynt: Vitara Performans Filtre ve Şnorkel Merhaba, Hava filtresi ile motor arasindaki hava borusunun icine kucuk bir fan takilarak gelen havanin daha basincli olacagi, dolayisiyla performans va yakit tasarrufu saglanacagi iddia ediliyor bu linkte. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz...

19. cubs

Piranha Voyager Navigasyon Problemi

Ynt: Piranha Voyager Navigasyon Problemi Evet denedim fabrika ayarlarini sifirladim ayrica arkasinda reset dugmesi var oradan reset de yaptim ama yine olmadi. Arizali oldugunu dusunuyorum artik... Selamlar Tuncay
  20. cubs

Piranha Voyager Navigasyon Problemi

Merhaba arkadaslar, Bir arkadasim bana Piranha Voyager Navigasyon aleti hediye etti. Icinde NAVTURK navigasyon yüklü. 50MB'lik bir Turkiye haritasi. NAVTURK'un sitesinden 2008 guncellemesini indirdim yukledim fakat uzerindekiyle ayniymis. Sorunum su: Navigasyonu kullanmak istedigimde; GSM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri