Arama sonuçlarınız

1. trgsoy

Hysong 250 Mi Yoksa Regal Raptor Mu?

chooper almak istiyorum.fiyat olarak her ikisi de uygun.aklım daha çok sıfırlarına yatıyor ama çok temizini bulabilirsem ikinci elide olabilir.Şu an CBF150 motora sahibim memnunum ama tarz değişikliği yapmak için önümüzdeki bahara değiştirmeyi düşünüyorum.Sizlerden isteğim her iki markanın...

2. trgsoy

Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum?

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? okuyan çok fikir veren yok diyorsun da ortada yardım edilecek pek bir durumda yok.siz bi 100 lük motor alın önce 3-5 ay memlekette binin bisikletten sonra 100 lük ideal.ehliyetininzde yoktur sizin onu alın.pasaport için müracaat edin bu ara.ayrıca para...
  3. trgsoy

Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma

Ynt: Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma yunus bey saydığın modellerden en uygunu ve işini görecek olan motor CBF 150 pişman olmazsın yakıtı,bakımı,sağlamlığı tartışılmaz.ucuz etin yahnisi yavan olur.motorda japondan vazgeçmeyeceksin.ne kadar paran varsa o kadarlık honda al.sıkılıncada istediğin...

4. trgsoy

Ynt: Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma yunus bey başlangıç motoru olarak 3 üde yeterli ama uzun tatillerde ve uzun yollarda yetersiz.motor hacmi ve torku yüksek motorlar gerekli uzun yollar için.CBF 150 daha 700 km de ama ilk fırsatta daha güçlü motor ile değiştireceğim
  5. trgsoy

Yeni Üye / Acemi Motorsiklet Tutkunu / Öneri Ve Yönlendirme Yardım Talebi.

Ynt: Yeni Üye / Acemi Motorsiklet Tutkunu / Öneri Ve Yönlendirme Yardım Talebi. selamlar. Karavanla da taşıyabileceğiniz dediğiniz menzillere ve kulvarlarda kullanabileceğiniz 2 kişiyi rahatlıkla taşıyabilecek tek model olarak aklıma HONDA CBF 150 geliyor.fiyatı 5.500 gibi.Daha büyük model...

6. trgsoy

Daha 2000 km.sini doldurmayan CB125E ye sahiptim.Bilenler bilir motor şehir içinde yeterli,hafta sonları kısa süreli şehir dışı gezilerde yeterli,sürücüyü ve artçıyı yoruyor sele rahat değil,yakıtı az motor sesi yok,yüksek hızlarda (100 km/saat görebildim en son)titreme yapıyor,rüzgar alıyor ve...

7. trgsoy

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

Ynt: Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu? Ömer bey bağlantı için teşekkür ederim.Aslında olayın özü şu;imkanlar dahilinde işimizi görecek her türlü araç ile gezginci ruhumuzu tatmin edebiliriz.Ben yıllardır fırsat buldukça kısa süreli geziler yapmaktayım aracımda sedan türü araçlar.Hiçbir zaman...
  8. trgsoy

Ynt: Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu? yorumlarınız için teşekkür ederim.gerçekten faydalı oldu.Burdaki paylaşımları hergün takip ediyorum ve inanılmaz bilgiler ediniyorum.Pejo dan vazgeçmemde en büyük etken Ömer bey olmuştur,ayrıca teşekkür ederim.:)
  9. trgsoy

Selamlar. 2.el fiyatının uygun olması,tavanının yüksek olması,servis ve yedek parça sorununun olmaması nedeniyle PEUGEOT J9 a karavan yapmak için daha sıcak bakıyorum.Aracı kullanmadım anca dolmuş olarak denk geldiği kadar biliyorum.Sizce sürüşü,motoru,çekişi,artıları-eksileri nedir.Sizce uzun...

10. trgsoy

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Zafer bey,bende cb 125 i kullanmaya başlayalı 2000 km oldu.Aynı soruları bende sordum ama kullandıkça cevap almama gerek kalmadı cevaplarını kendim buldum.Motorsiklet aldıktan sonra gözünüz devamlı başka motorlarda oluyor elinizdeki yeterli gelmiyor.CB 125E 200-300 km lik günlük menzillerde her...

11. trgsoy

Merhaba Cem BEY, ilginize teşekkür ederim.Dediğiniz gibi motor birazda şans işi,Regal Raptor un sıfırlarınında fiyatı uygun ve imkanlar el verirse sıfırdan yanayım.Hiç olmazsa motorunu bilir ona göre davranırsın.Ama şuda gerçek ki iyi motor iyi para.
  12. trgsoy

Zafer bey sahibinden com da 2.eli var.Su soğutmalı olması 250 cc ve Honda olması önemli avantaj.Bulunduğum yerde denk gelirse daha detaylı inceleme ve test şansım olabilir.Ancak 2010 modelinin 9-10 bin olması dezavantaj,çıtayı az daha yükseltebilirsem daha cc li ve kemikli motor alabilirim diye...

13. trgsoy

selamlar. Bende 125 E ye sahibim daha 2000 km de ama bu öyle bir hastalık ki sahip olduğuna değil sahip olabileceğinin hayalini kuruyorsun devamlı.Şehir içi kullanıma uygun olmasına rağmen 2 kişi ile daha uzun yol yapmada sıkıntı olacak sanırım.Daha önceden de ilgi alanım içinde olan regal...
  14. trgsoy

Motor Kazalarında Kültürün Önemi.

Bir 112 sağlık elemanı olarak karşılaştığım ve müdahale ettiğim motor kazalarındaki sürücü profillerini incelediğimde kazaya karışan sürücülerin hemen hemen yüzde sekseninin eğitim seviyesinin düşük olduğu,15-30 yaş grubunda olduğu ve kırsal kesim kökenli olduğunu gördüm.En büyük nedenlerden...
  15. trgsoy

Teşekkür ederim. Bende kullandıkça eksiklikleri daha iyi görmeye başladım.Sanırım en kısa zamanda cc yükselteceğiz.Bu öyle bir hastalık ki gözün devamlı diğer motorları gözlüyor.

16. trgsoy

Okuyan çok ama cevap yazan olmadı.Kendim cevap vereyim,günü birlik geziler için yeterli ancak hafta sonunu da kapsayacak 3-4 günlük gezilerde son hızlanma az olduğu için yeterli gelmeyecek gibi görünüyor.Daha cc li motor gerekiyor.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  17. trgsoy

Selamlar. Başlangıç motoru olarak HONDA CB 125 E motor aldım. Eşimle beraber yaptığım Şehiriçi ve 150 km.lik gezilerde tatminkar,son hızlanma 100 km/saat.Hondanın kalitesi tartışılmaz ayrıca yakıt konusundada cimri.Öğrenmek istediğim daha uzun km ler yapmak istiyorum eşimle birlikte hafta sonu...
  18. trgsoy

Fethiye

Ynt: Fethiye Selamlar, Fethiye hakkında bilgiler veriyorsunuz,gerçekten fethiye coğrafi yapısıyle,endemik yapısıyle çok güzel biryer.Fethiye il olması gereken öncelikli yerlerden biriydi.Biriydi diyorum artık il olmasını imkansız hale getirdiler.Neden derseniz Kemer beldesini Seydikemer adı ile...

19. trgsoy

şekerbank tan hesap işletim ücreti adı altında dolandırıcılık.

Ynt: şekerbank tan hesap işletim ücreti adı altında dolandırıcılık. aslında en güzeli hiçbir bankanın kapısının önünden dahi geçilmemesi ama günümüz şartlarında bu imkansız.Asgari ölçüde tek bir bankayla çalışmak en iyisi.Neticede kimse zorlamıyor biz kendimiz giriyoruz o kapıdan içeri ve...
  20. trgsoy

şekerbank tan hesap işletim ücreti adı altında dolandırıcılık.

şekerbankta vadesiz kullandığım hesabım var,3 ayda bir işletimücreti alıyor buna itirazım yok.YALNIZ bu hesabı açarken banka(verilen kotayı doldurmak hedefleri tutturmakiçin)aynı anda 2 tane hesap açıyor ve birinci hesaba devamlı para girişi olmasına rağmen ikinci hesaba hiç giriş yapmıyor.Bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri