Arama sonuçlarınız

1. eratech

Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) PuhaHhahaha.... O nasıl bir surat ifadesi yaaa.. Rica edicem o ikinci fotoğrafı kaldıralım ordan. Ben kendimi o şekilde rüyamda görsem korkar kaçarım. :) Nasıl o kadar çirkin çıkabilmişim yaa. Tanışmadıklarıma...

2. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Gömerim abi acımam :) Bu arada bu gün de bitti ama geri kalan fotoları göremedik.. Bu kadar değildi kanımca.Hadi fotosu olan arkadaşlar, davranın yaw...
  3. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bir vinç bende alayım, hatta 3'ünü birden kullanabileceğimiz bi yere gidelim... ;D

4. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) e peki Mustafa abi neden gelmedi organizasyona bu sefer?
  5. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) hımmm, tamam şimdi oldu...

6. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) bu arada, sanıyorum henüz tanışamadım "Mustafa Abi" ile, sen abi dediğine göre, eski toprak olsa gerek Mustafa Abi, tabi gaza getirebilirsem, yuvarlanabiliriz kendisi ile, neden olmasın... şaka bi tarafa, kimdir...

7. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) ahahaha... ;D ;D ;D
  8. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) nası yani abi... :P
  9. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) hani kalan fotoğraflar yahu... sayfayı yenilemekten yoruldum vallahi...

10. eratech

CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum cidden şık inşa edilmiş, bu rengin yakıştığı ilk CJ bu herhalde... kazasız belasız bol çamurlu kışın, bol güneşli kumsallarda da yazın kullanmanızı dilerim.

11. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) benim yıkamacılarım alışık abi benim getirdiğim çamurlara... ;D gerçi bu defa 1 kişi başedemedi, 3 - 4 kişi birlikte giriştiler. ;D hakikaten ne oldu acaba, umarım sorun büyük değildir... bugün eşimle de aynı...
  12. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) ben dün akşam eve gelmeden ilk iş olarak yıkamacıya çektim benim canafarı, yaklaşık bir buçuk saat sürdü yıkanması... 2 - 3 defa sabunlattım durulattım, hala biyerlerinden çamur çıkıyordu. umarım temizlenmiştir. :P

13. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) hoşbulduk Işıl, iyi dileklerin için teşekkür ediyorum... :) evet, gerçekten çok hızlı bir giriş yaptım foruma, umarım bu ve bunun gibi çok eğlenceli, çok keyifli etkinliklerde bir arada olabiliriz. can yeleğine...
  14. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) resim isterük... ;D video isterük... :P
  15. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Muhteşem resimler abicim... Videoları da sabırsızlıkla bekliyoruz... Bu arada odunu kırmaya çalıştığımız fotolar kimde, yoksa paylaşmyacak mıyız rezilliğimiz site sakinleriyle? :)

16. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Abicim senin günahını kimse alamaz, sendeki pilotaj bende olsa oof ooof... :)
  17. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) çok güzeldi çoooooook... ama ben diğef foto ve videoları bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla...
  18. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Zerrin ellerine sağlık... ;D

19. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Bozulmadı yaaa, çekiçleyince çalışıyo... :))
  20. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Mustafa Abi, sana da selamlar, sevgiler. Umarım birlikte bir off road yapıp eğlenmek kısmet olur.. (Bana sen geç biz de peşinden gelicez dediler,ama gelmediler abi, kandırıldım :) Birlikte dalarız abi çamurlara.)...

Geri