Arama sonuçlarınız

1. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Tolga'cım merhaba, iyi dileklerin için teşekkür ediyorum... benim de gönlüm elvermiyor ancak, sanıyorum satılması benim için daha hayırlı olacak... bakalım, inşallah gerçekten gönül veren birine gider, kıymeti bilinir ve benim yaşadığım keyfi ve hazzı yeni sahibine verebilir...

2. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

tekrar teşekkür ediyorum Çağla... :) umarım benden sonraki sahibi de, en az benim kadar bu Jeep'i sever, korur kollar ve de bakar... 8) güncel diyelim, güncel olsun ayrıca. ;)
  3. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

geçen seneye kadar Malazgirt Mahallesi / Dikmen'de idi ancak, neredeyse bir yıldır Batıkent'te (benim evim) ya da Etlik'te (Murat'ın evi) duruyor. aracı toplayan, daha doğrusu sıfırdan ayağa kaldıran kişi Şaşmaz'da Erkan Abi. ben de bana geçtiğinden bu yana elimden geldiğince birşeyler yapmaya...

4. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

birazdan hazırlanıp, evden çıkacağımm, Mühye'de yapılacak olan off-road yarışlarını izlemek için orada olacağım. Jeep'imi görmek isteyenler, arazide bakabilirler... sevgiler...
  5. eratech

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

sanıyorum yarış izlemek, mangal başı keyfi yapmak için biz de orada oluruz... 8) bir aksilik çıkmaz ise, Murat, Barış ve de ben, Amerikan Jeep'imizle yarışlardayız... ::)

6. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Ynt: Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) teşekkür ediyorum Ömer, evet gerçekten şanslıydım, ;D ;D ;D hevesini kursağında bıraktığım için de ayrıca özür dilerim... ;D ;D ;D şaka bir yana, aldığım eleştiriler üzerine, mümkün mertebe batmama, milleti uğraştırmama...

7. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) yine her zamanki gibi çok keyifli bir o kadar da adrenalin dolu bir etkinlik oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... ayrıca fotoğraf ve video çeken, paylaşan ve etkinliği ölümsüzleştiren arkadaşlara da teşekkürler. ilk defa bir...
  8. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

CJ-5... çok teşekkür ediyorum Kerem... :)
  9. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Ynt: 1979 Model yapılı CJ-5 ayna mahruti oranı 41 / 10 'dur. LPG'si ruhsata işlidir. (140'lık kafa diye tabir edilen büyük beyni vardır) TUV Türk'ten tek seferde geçmiştir. (4 hafif kusur / far ayarsız v.s. gibi / çıktı ancak yine de muayeneyi aldı)

10. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) peki... ;D ;D ;D

11. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) meraklandım şimdi Zerrin, sürprizin ne ola ki?... ::) ;D
  12. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

teşekkür ediyorum Murat... :)

13. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Pazar günü bölgede yağış görünmüyor, ancak ciddi bir ısı düşmesi sözkonusu... yağmur altında mangal yakmayacak olmamız sevindirici, kıyafete dikkat. ::) ;)...
  14. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) sıkıntı yok, 1170 kg. çekebiliyorum... ;D benim CJ-5'imin de 1500 kilo olduğunu düşünürsek, makul bir ağırlık sayılabilir çekebilmem adına Terios... ::) 2500 kg. ve üzerinde 3 - 4 tekerlek aynı anda...
  15. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Mustafa Bey merhaba, sorun olmayacağınızı, aksine daha çok eğleneceğinizi düşünüyorum nacizane... bence fikrinizi değiştirmeli, ve bu etkinlikte mutlaka bulunmalısınız. eğer aksilik çıkmazda orada...

16. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Murat merhaba, yeni oyuncağın hayırlı ve de uğurlu olsun... güzel günlerde, bol muaceralı ve de adrenalin dolu günler dileklerimle...
  17. eratech

Akçaali Köyü batmadan tamamlayalım!!! Off-Road Etkinliği Duyurusu aslında bu cümle kendim için kurulmuş bir cümle idi ancak, sanıyorum kendimi yanlış ifade ettim... genelde gezilerde batan ben oluyorum da... yoksa kim batarsa batsın (büyük araçlar hariç) (çünkü tonajı fazla olanları çekmeye...
  18. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü batamadık!!! Off-Road Etkinliği Duyurusu bu gezide inşallah kimse batmaz... :-X :-\ >:(

19. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) etkinliğe, eğlenmeye az mı kaldı ne?... ;D :P ::) yayında ve yapımda emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler... ;)
  20. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

gÜnCeL... 8) demenin vakti geldi mi aceba?... ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri