Arama sonuçlarınız

1. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

telsiz merakı sardığında, önce PMR alarak başlamıştım işe, ancak daha sonra farkettim ki, araçta da CB olmalıymış. çünkü bazı araçlarda CB yok, bazılarında ise PMR, bu durumda her ikisi ile haberleşebilmek adına, bana göre hem araçta CB olmalı, hem de elimizde PMR. tabii bu biraz masrafı...

2. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Ynt: 1979 Model yapılı CJ-5 evet ta kendisi, bu CJ'yi ben de Erkan abi'den almıştım, sırf aracı alış fiyatım 18.000 TL idi. pahallı idi ancak, aşk böyle bir durum işte. bu alış fiyatıma birde bu geçtiğimiz yaz benim yaptığım masraf eklenince, iş çığrından çıktı... hanıma araba sözüm var, bir...
  3. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

anlaşıldı... ;D ;D ;D aynı dertten bende muzdaribim... ;D ;D ;D

4. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Serkan tekrar merhaba, ben CJ'mi eşime otomatik bir araç alabilmek adına satılığa çıkarttım. eğer seninle anlaşabilirsek, takas durumu söz konusu olabilir. tabii durumun nedir ne değildir bilmiyorum ancak, ara fiyat farkı ödeyebilecek isen şayet, bu hastalığı sana da bulaştırabilirim... :o
  5. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

ilgi ve de alakana teşekkür ediyorum Serkan, umarım bir gün sende CJ sahibi olur ve de keyfine varabilirsin... bu arada, Jimny otomatik mi düz mü? ::)

6. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Ynt: 1979 Model yapılı CJ-5 teşekkürler Serkan... geçtiğimiz yazın sonunda yapılan Ege ve Akdeniz turundan bir kare, tam olarak hatırlayamıyorum ancak, Marmaris, Bodrum, Ölüdeniz ya da Antalya sahillerinden biri olabilir, fotoğraf arşivimi karıştırırken rastladım bu fotoğrafa ve ilanda...

7. eratech

1979 Model yapılı CJ-5

Temmuz 2009 'dan Eylül 2009 'a kadar yapılan işlemler ve modifiye listesi ; Motor --------------------------->> 3.500,00 TL Motor tamamen yenilenmiştir. (Piston, sekman, krank mili, kol ve yataklar vs.) Şanzıman --------------------->> 2.000,00 TL Şanzıman tamamen yenilenmiştir. (Bütün...
  8. eratech

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) 01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) 02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs. 03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At...
  9. eratech

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

seni severdim... Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni severdim Ve sana rağmen yine severdim Dar ağacı ip boynumda...

10. eratech

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

seni severdim... Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni severdim Ve sana rağmen yine severdim Dar ağacı ip boynumda...

11. eratech

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) rica ederim Adnan Abi'cim, ne demek... asıl ben teşekkür ediyorum o birbirinden güzel yemekler için...
  12. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) estafurullah Çiğdem'cim, o nasıl söz... asıl ben sana teşekkür ediyorum çadırını benimle paylaştığın için...

13. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Funda hanım merhaba, rica ederim... :)
  14. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) çok güzel bir organizasyondu, uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim... bol soğuklu, bol muhabbetli, bol yeme içmeli ve bir o kadar da keyifli bir kamp oldu... yayında ve yapımda emeği geçen tüm Gezenbilir dostlarına teşekkürler...
  15. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) Murat'cım geçmiş olsun... umarım yengem iyidir, sen nasıl oldun bu arada?

16. eratech

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

gün geldi çattı, şafak yok artık... yola çıkacağımız gün geldi çattı... heyecan dorukta, keyifli bir hafta sonu kampının başlamasına sadece saatler kaldı... etkinliği düzenleyen, organizasyonu hazırlayan tüm dostlara teşekkür ediyorum peşinen. eksik olmayın... biz akşam saat 19.00 civarı yola...
  17. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) evet bende bunu sormak istiyordum, benden çabuk davrandınız... netleştirebilirsek şimdiden, sağlıklı olur diye düşünüyorum, CB frekansımız nedir? AM mi FM mi? (gerçi benim Jeep'te sadece AM Bandı var ama...) PMR...
  18. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) az kaldı az... çok güzel olacağı belli şimdiden... her ne kadar ekipman tam gibi görünse de, eksikliler olacaktır elbette... sabırsızlıkla bekliyoruz... stres atabilmek, boşlukları doldurabilmek adına hayatımızdaki çok iyi...

19. eratech

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)
  20. eratech

Ankara - Mühye'de Off-Road Yarışları (27 Aralık 2009)

evet evet, başlayalım artık resimlere... üstatlar nerede hani? nerede fotoğraflar? müthiş keyifli bir gün geçirdim her zamanki gibi her zamanki gibi gezenbilir keyfi oldu benim için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri