Arama sonuçlarınız

1. eratech

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) fazla uzak olmasın ama abicim, henüz tentesini takmadım benim koca oğlanın... bi taraflarım donacak zati hali hazırda, o sebep dar alanda kısa paslaşalım derim benim... dersen ki Efes Power, o da biyere kadar...

2. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) bu arada, karar verildi mi pazar günü nereye gittiğimiz hakkında?...
  3. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) kesinlikle abi... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

4. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) gaz almak benim işim abi... naapsın işte, büyümek için mücadele veriyor. :)
  5. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) gerek Cihan, gerekse Ufuk abi, her ikinize de geçmiş olsun diliyorum. :( :( umuyorum yeğenlerim bir an önce iyileşir, sağlıklarına kavuşurlar... :) :) :)

6. eratech

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) 1- Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt.... 2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz 3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT 4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ... ;D ;D ;D

7. eratech

Yazılarımın "Uyarı Yapılmaksızın" Editlenmesi

Arkadaşlar aşağıdaki rahatsızlığımı farklı bir konuda dile getirmiştim ancak buraya da konuyu açmam tavsiye edildi, bu nedenle yazımı hiç değiştirmeden bir kez de burda dile getiriyorum. amacım yanlış anlaşılmak ya da ukalalık yapmak kesinlikle değildir... sadece bir rahatsızlığımı dile...
  8. eratech

Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) bir kullanıcı olarak, senin de aynı duyguları paylaşmana ve bir nevi arka çıkmana çok memnun oldum Işıl, buradan da sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum... :)
  9. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) bu yazı bu şekilde değil! şu şekilde yazılmıştı, bir yöneticimiz, bu ve bunun gibi yazdığım bütün post'larımı editlemiş! bu yazım karakterim'in aslı astarı şu şekildedir! herkesin kendine göre bir yazı karakteri...

10. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) sevgili Mustafa Abi'cim; aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım...

11. eratech

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım ilgin için çok teşekkür ediyrum Mesut... ancak takdir edersin ki, ciddi bir rakam 300 YTL... olmadığından ya da alamayacak olmamızdan değil ancak, aynı özellik ve aynı kapasitede bir cihazın 100 YTL fiyat mertebesi bu cihazı makul olmak'taktan çıkartıyor ne yazık...
  12. eratech

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım CJ-5'im için CB mobil telsiz arıyorum, mümkünse 2.el, en az 40 kanal ve AM-FM... şimdiden satmayı düşünen, ilgilenen ve bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

13. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Ares'in dişleri malesef sert... ;D ;D ;D Odin ile arkadaş etmek için de elimden geleni yapacağım... ;)
  14. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) bende sanmıyorum ama, yine de rahatsız olan var ise öğrenmek, kimsenin keyfini kaçırmak istemem... neticede aramızdan köpek fobisi olan olabilir diye düşündüm... eğer karşı çıkan ya da istemeyen biri çıkmazsa...
  15. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) eğer ki gelecek arkadaşlardan rahatsız olacak var ise, getirmeyebilirim... bizim Ares öyle hırçın ya da asabi bir köpek değildir ancak, kamp alanına bizim dışımızda başka biri veya başka bir hayvanın girmesine...

16. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) teşekkür Kaan, bilmukabele...
  17. eratech

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) valla Çiğdem biz yine seni aramızda görmek, aracımız ile ağırlamak isterdik ancak, bu sefer 4 - 5 kişi olucaz malesef, umarım bir şekilde gelebilirsiniz ve de görüşebiliriz... ha birde unutmadan, araçta Ares'de...
  18. eratech

CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum teşekkürediyorum Kerim abicim, çamurlanmasak bile, bir arada olmak bile yeter...

19. eratech

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum di mi ama abicim... ;D hadi çamurlanalım... ;D ;D ;D
  20. eratech

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum ;D ;D ;D böyle bir çamurdan mı bahsediyoruz?... ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri