Arama sonuçlarınız

1. C

Şans mı, Tedbir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=3R66pkHY9X4&feature=related şimdi bu arkadaş şanslımıdır yoksa tedbirlimidir?

2. C

Wj Grand Cherokee'de Far Yıkama Sistemi

Ynt: Wj Grand Cherokee'de Far Yıkama Sistemi 2009 arac neden muayneye girdi, merak ettim ???
  3. C

2.7 grand cherokee hakkında

Ynt: 2.7 grand cherokee hakkında quad drive sistemi mecvuttur. jeep çekiş yada difransiyel sistemi diye bi başlıkda güzel bi anlatımı mevcuttu biraz jeep sayfasında vakit gecirin sorularınız hepsinin cevabı mevcuttur.

4. C

Pajero Bilgisiz :(

Ynt: Pajero Bilgisiz :( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5223.0;topicseen burayı okuyun. umarım sorularınıza cevap olur
  5. C

Pajero Bilgisiz :(

Ynt: Pajero Bilgisiz :( ilanda size aracın viteslerini özetlemiş kafanızı karıstırcak bise yok

6. C

78 Model İlginç Bir Blazer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-boylesi-gorulmedi-1978-model-blazer-benzinli-28394968/detay

7. C

Volkswagen AMAROK u Sizin İçin Test Ettik

Ynt: Volkswagen AMAROK u Sizin İçin Test Ettik sadece yıllık vergide degil alırkende %84 yerine %60 ötv ile alınıcak oldugunuda hesaba katarsak daha hesaplı olucakdır
  8. C

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında "Universite eğitimim için Amerika'ya gittiğimde de 3 yıl boyunca ,ilk aracım olduğu ve bildiğim bir araç olmasını istediğim için 6.500$'a 2000 model 3.1td GC satın aldım,aldığımda 220.000 (!) milde idi ve ben yaklaşık 270.000mil olana kadar...
  9. C

JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ??

Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ?? valla yazıdaki birimler kople birbirine girmiş evet o 9.9 litre olucak. ekonomi için yazan da 14 TL olucak %14 degil. sanırım dogruları bu? son olarakda 2.4 cvt motor icin 10 litre şehir içinde elde elidebilecek bi rakam tabi sakin bi sürüş ile...

10. C

l200

Ynt: l200 cemal bey bu siteyi iyice inceleyin sanıırm birisi daha benzer bir sorunla karşılaşmıştı ve yanılmıyorsam servis yazılımını güncellemişti

11. C

JEEPÇİLER YARDIM.

Ynt: JEEPÇİLER YARDIM. sercan bey yazdıklarınız sonucunda jeep comander yada cherooke almanız sizin için en uygunu olucakdır.
  12. C

4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon

Ynt: 4.0 chrokee ye elektrikli havalı alçaltılıp yükseltilebilen süspansiyon evet arkalar makas ama 1- neden yapıcaksın? 2- ön taraf ne olucak?

13. C

MTV YE Bİ YORUM...

Ynt: MTV YE Bİ YORUM... "Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından yayımlanan ve taşıtların kasko değerlerini belirleyen "Motorlu Kara Taşıtları Kasko Değer Listesinde" yer alan değerin % 5 i hesaplandığında çıkan tutarın, araç için ödenecek yıllık Motorlu Taşıtlar Vergisi...
  14. C

MTV YE Bİ YORUM...

Ynt: MTV YE Bİ YORUM... aslında cevabı siz zaten yazmışsınız. "binde 5 i geçerse bi alt dilimden diye" (binde değil yüzde 5 olucak galiba), sizde bir alt dilimden ödemişsiniz. %5 in altına inene kadar alt dilime geçer demiyor yasa.
  15. C

2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz?

Ynt: 2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz? yok ünal bey ben aracıma uygulatmadım bu hali benim için tatminkar. bu degerleri merakımdan bi tunning işlemi yapan yerden aldım. dedigim gibi sadece yazılımda oynuyarak elde ediceklerini bunundan ortalama %10 - %15 hem torkda...

16. C

2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz?

Ynt: 2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz? ünal bey cihp daha fazla performans arttırır. benim 109 hp dizel focus da bile 125-130 hp arasına cıkartıyor.
  17. C

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar limitSİZ yakar:P
  18. C

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Sayın Pschiptuning; dag bisikleti örnegi ile siz ztn kendi yazdıklarınızı inkar etmişsiniz. eminim 18 veya 21 yada 24 vitesli olan dağ bisikletlerini biliyorsunuzdur ve bunların 1. viteslerinin ne kdr kullanışlı oldugu ve iş yaradıgınıda. cıkamadıgınız bir yere...

19. C

Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır?

Ynt: Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır? rubiconunu viraj demirleri kabin icinden elektironik olarak devre dışı bırakılabiliyor.
  20. C

Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır?

Ynt: Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır? matematiksel olarak öyle bir metrelik bi cubuk yere 20 derece açı ile tutulursa uzaklık iz düşümü dikey olarak 1m*sin20(.3420)= 34 cm açıyı 30 cm yaparsak 1m*sin30(.5000) = 50 cm yani acı ne kadar büyükse çıkan degerde o yüzden yüksek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri