Arama sonuçlarınız

1. C

Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır?

Ynt: Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır? biraz geç olmuş ama göktuğ beyin sorusunu cevabı sanırım acı dan kaynaklı.siz direk arabayı kaldırdıgınız icin rampadaki gibi sabit bir acı elde edemediniz.bu yüzden gayet başalırılı rakamlar elde etmişsiniz.

2. C

Off-road Araçlarında Mat Siyah Renk Uygulaması

Ynt: Off-road Araçlarında Mat Siyah Renk Uygulaması peki ruhsat olayı nasıl? değişklik lazım mı? polis amcalar kımzasınlar sonra??
  3. C

Wrangler 94 Model Dizel

Ynt: Wrangler 94 Model Dizel yavuz bey pejo motoru derken neyi kast ettiniz anlamadım? sonradan türkiyede şahısların taktığı motor olarak mı pejo motor? yoksa linkide verdim kullanılan dizel motor VM Motori S.p.A. markasının orda da pejo ya kullanıldığı yazmıyor. kaldıki aynı firma 3.1td...

4. C

Wrangler 94 Model Dizel

Ynt: Wrangler 94 Model Dizel biraz önce wikipediadan bakdım wranglerde dizel motor yok kullanılmamış ama cherokee ve grand cherokeelerde aşağıdaki gibi bir 4 silindir dizel motor üretimi mevcut 1994–2001 Jeep Cherokee (power: 118 hp (88 kW) @ 4000 rpm; torque: 221 ft•lbf (300 N m) @ 2000 rpm)...
  5. C

Ya Dönüşüm Ya Değişim...

Ynt: Ya Dönüşüm Ya Değişim... sanırım picup daha kuıllanışlı olur.

6. C

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum cant ve lastik cok geniş bir kavram tam olarak ne istediğinizi belirtirseniz daha etkili yardım alabilirsiniz.

7. C

L200 Yakıt Durumu

Ynt: L200 Yakıt Durumu yol bilgisayarınız ne kdr sıklıkla sıfırlıyorsunuz? ben her depo doldurgumda focus arabamı sıfırlıyorum.ilk başlarda cok az(sakin kullanım)yada cok fazla(Acelem varsa)gösteriyor ama yarım depo ya geldiginde yakması gereken miktarı saglıklı bir bicimde gösteriyor.
  8. C

CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi?

Ynt: CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi? sami beyin imzasında yazana bi bakın:=) o size daha saglıklı bilgi verir.
  9. C

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım mercedes olması kesinlikle motor ömrü için önemli bir avantajdır.Kalitesi ortadadır. bide olaya şu acıdan bakın.sizin gördügünüz o motorlar kac km deler? dizel tercih edilirken yapılacak olan km göz önüne alınarak alınıyor ztn.cok daha fazla km yapıp da revizyon görmesi...

10. C

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım "crd motorları itaylada üretilen" demişsiniz. 2.7litre 5 silindir ona bu dizel motorlar mercedesin motorları degilmidir?Eger öyleyse bile italyada üretildiginden emin misiniz? yoksa siz 3.1 litrelik 2000 ve 2001 modellerde kullanılan ve hararet yapma konusunda üne sahip...

11. C

Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor

Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor 40 yıldan fazla bi süredir dedem ve babam good year bayiligi yapmaktadır. genelde traktör ve kamyon lastigi satıyoruz binek oto satışlarımız anca %30 falandır ama buna benzer bir şikayeti hic duymadım. ancak elimizde 3 sene beklemiş bir lastıgı...
  12. C

1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk.

Ynt: 1982 model Cj 8 Araç Muayenesi Hk. ruhsatta yazan numarayı şasiye yazdırın:=)

13. C

1998 Range Rover 4.6 mı 1998 Jeep Cherokee 5.2 mi ?

Ynt: 1998 Range Rover 4.6 mı 1998 Jeep Cherokee 5.2 mi ? range roverda körük sistemi oldugu icin yani gövde yüksekligini arttırıp azalatabildigi icin arazide avantajlı görünsede tam aksine dezavantajlıdır.aks yüksekligi sabit kaldıgı icin bi işe yaramaz.bu sistem sorun cıkartmaya gayet...
  14. C

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar 2.4 benzinli motor pek türkiyede yok(kj icin) su anda patriot ve compas modellrinde olan motor bildigim kadarı ile sizin aracınızdaki motorun güncel hali. kj kasada 2.4 motorun performansı ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız?(bide vites manuel mi??)
  15. C

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar 2.4 benzinli motor pek türkiyede yok(kj icin) su anda patriot ve compas modellrinde olan motor bildigim kadarı ile sizin aracınızdaki motorun güncel hali. kj kasada 2.4 motorun performansı ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız?(bide vites manuel mi??)

16. C

Land Cruiser HZJ 78

Ynt: Land Cruiser HZJ 78 koltuk yada kapıya bakmıyor maliye 4*4 olması durumunda ticari kavramından cıkıyor. inanılmaz sacma uygulama. örnegin bu gsm operatörlerinin baz istasyonlarının bakımı yapan insanlar ne yapsınlar? 4*2 arac ile 365 gün nasıl her yere gidip gelsinler?tamamen iş icin...
  17. C

Kamyonet (Pick-Up) İçin Vergi Düzenlemesi.

Ynt: Kamyonet (Pick-Up) İçin Vergi Düzenlemesi. tebrikler maliye tebrikler vergiye doymayan hükümetimiz tebrikler türkiye halkı...
  18. C

Jeep GC mi Volvo XC90 mı

Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı volvo awd yani low gear yok.zorda kalırsa bu sistem yetmez.ayrıca bi lift kit yada tampon gibi donanımlarını hic görmedim.bunları azari icin eksileri.ama şehir kullanımında da bildigimiz volvo eksigi yok desem yeridir. gc ise tam bi arazi aracı.2005-2006 model...

19. C

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye büyük lastik dezavantajı ve motora uyguladınız egzoz gazı geri dönüşümü iptalinden sonra sagladınız avantaj ile aracın yol kullanımı nasıl oldu? merak ettiigim günlük kullanımda ki performansı?
  20. C

Feroza Çekiş Sistemi

Ynt: Feroza Çekiş Sistemi 4h-2h ve 4L yazıyorsa 4 tekerdende faydalanıyor demekdir. 4h arac 4 tekerdende çekiş alıyor 2h yanlızca 2 tekerden çekiş alıyor 4L arac 4 tekerden takviyeli çekiş alıyor(düşük hız yüksek çekiş) diyeblirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri