Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır?
biraz geç olmuş ama göktuğ beyin sorusunu cevabı sanırım acı dan kaynaklı.siz direk arabayı kaldırdıgınız icin rampadaki gibi sabit bir acı elde edemediniz.bu yüzden gayet başalırılı rakamlar elde etmişsiniz.
Ynt: Wrangler 94 Model Dizel
yavuz bey pejo motoru derken neyi kast ettiniz anlamadım?
sonradan türkiyede şahısların taktığı motor olarak mı pejo motor?
yoksa linkide verdim kullanılan dizel motor VM Motori S.p.A. markasının orda da pejo ya kullanıldığı yazmıyor. kaldıki aynı firma 3.1td...
Ynt: Wrangler 94 Model Dizel
biraz önce wikipediadan bakdım
wranglerde dizel motor yok kullanılmamış
ama cherokee ve grand cherokeelerde aşağıdaki gibi bir 4 silindir dizel motor üretimi mevcut
1994–2001 Jeep Cherokee (power: 118 hp (88 kW) @ 4000 rpm; torque: 221 ft•lbf (300 N m) @ 2000 rpm)...
Ynt: L200 Yakıt Durumu
yol bilgisayarınız ne kdr sıklıkla sıfırlıyorsunuz?
ben her depo doldurgumda focus arabamı sıfırlıyorum.ilk başlarda cok az(sakin kullanım)yada cok fazla(Acelem varsa)gösteriyor ama yarım depo ya geldiginde yakması gereken miktarı saglıklı bir bicimde gösteriyor.
Ynt: WJ hakkında yardım
mercedes olması kesinlikle motor ömrü için önemli bir avantajdır.Kalitesi ortadadır.
bide olaya şu acıdan bakın.sizin gördügünüz o motorlar kac km deler?
dizel tercih edilirken yapılacak olan km göz önüne alınarak alınıyor ztn.cok daha fazla km yapıp da revizyon görmesi...
Ynt: WJ hakkında yardım
"crd motorları itaylada üretilen" demişsiniz. 2.7litre 5 silindir ona bu dizel motorlar mercedesin motorları degilmidir?Eger öyleyse bile italyada üretildiginden emin misiniz?
yoksa siz 3.1 litrelik 2000 ve 2001 modellerde kullanılan ve hararet yapma konusunda üne sahip...
Ynt: Good Year Lastiklerim Parçalanıp Dökülüyor
40 yıldan fazla bi süredir dedem ve babam good year bayiligi yapmaktadır.
genelde traktör ve kamyon lastigi satıyoruz binek oto satışlarımız anca %30 falandır ama buna benzer bir şikayeti hic duymadım.
ancak elimizde 3 sene beklemiş bir lastıgı...
Ynt: 1998 Range Rover 4.6 mı 1998 Jeep Cherokee 5.2 mi ?
range roverda körük sistemi oldugu icin yani gövde yüksekligini arttırıp azalatabildigi icin arazide avantajlı görünsede tam aksine dezavantajlıdır.aks yüksekligi sabit kaldıgı icin bi işe yaramaz.bu sistem sorun cıkartmaya gayet...
Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar
2.4 benzinli motor pek türkiyede yok(kj icin)
su anda patriot ve compas modellrinde olan motor bildigim kadarı ile sizin aracınızdaki motorun güncel hali.
kj kasada 2.4 motorun performansı ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız?(bide vites manuel mi??)
Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar
2.4 benzinli motor pek türkiyede yok(kj icin)
su anda patriot ve compas modellrinde olan motor bildigim kadarı ile sizin aracınızdaki motorun güncel hali.
kj kasada 2.4 motorun performansı ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız?(bide vites manuel mi??)
Ynt: Land Cruiser HZJ 78
koltuk yada kapıya bakmıyor maliye
4*4 olması durumunda ticari kavramından cıkıyor.
inanılmaz sacma uygulama.
örnegin bu gsm operatörlerinin baz istasyonlarının bakımı yapan insanlar ne yapsınlar? 4*2 arac ile 365 gün nasıl her yere gidip gelsinler?tamamen iş icin...
Ynt: Jeep GC mi Volvo XC90 mı
volvo awd yani low gear yok.zorda kalırsa bu sistem yetmez.ayrıca bi lift kit yada tampon gibi donanımlarını hic görmedim.bunları azari icin eksileri.ama şehir kullanımında da bildigimiz volvo eksigi yok desem yeridir.
gc ise tam bi arazi aracı.2005-2006 model...
Ynt: Discovery TD5 Modifiye
büyük lastik dezavantajı ve motora uyguladınız egzoz gazı geri dönüşümü iptalinden sonra sagladınız avantaj ile aracın yol kullanımı nasıl oldu?
merak ettiigim günlük kullanımda ki performansı?