Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yükseltme - Lift Kit
anladım kamal.ben cadde tarzı filan diye anlamışdım.ondan zaten yüksetlme kısmını anlayamadım.Umarım bu islemi yapabilrsin ve resimlerini paylasırsın bizimle,gercekten merak ettim bende simdi nasıl olur diye:)
Ynt: Yükseltme - Lift Kit
genelde arabaya büyük ebatta lastik takınca lift kit yerine daha sert ve kısa yay takıolar.cant ebatındaki artısı yanak kısmından kısarak,lastigin capını aynı tutyorlar.ama siz neden yüklsetme kiti istiyorsunuz??anlayamadım da....
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
yaklasık 300.000km yapmıs bunun son 100.000 toprak yolda yarı off-road tadında kullanılmış bir Renault 9 ve direksyonda 17 yasında ehliyetsiz arabayı gizlice kacırmış bir delikanlı:),yokusda durur ve geri vites mandalının asınması sonucu arabayı birinci...
Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum
http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=arazi_araclari&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c=5240&sKlasik=1&c=5240&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&b[page]=1 burda bi kaç tane dizel motor var...bi göz atın işterseniz
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba
Abdullah Bagdatoglu 21 yaşındayım. ögrenciyim.ankarada yaşıyorum
Off-road merakım daha ilk okulda iken yazın gittigim dedemin çifliginde traktör sürmeyi ögrenek başladı...
malesef bi offroad aracım yok...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
o siyah hummer redbull hummerı...malesef.... motoru degistirilmiş daha ekomık bi dizel takılmış yerine.arka kısmı daha dogrusu yolcu kısmıda ise bi adet tavandan yükselen dj kabini tatında elektronık alet takılı...yaydıgı ses bi hummera yakışcak düzeyde...