Arama sonuçlarınız

1. C

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 h1 tabikide ama rubicona da hayır demem:=)

2. C

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer kaca gelir acaba türkiyeye,artık cin min dinlemeden alımak lazım,malum normaline güc yetmez(tabi h1 icin konuşuyorum)...
  3. C

Chevrolet Kodiak

Ynt: Chevrolet Kodiak ram 3500yi de es gecmemek lazım...

4. C

Odamın Baş Taçları

Ynt: Odamın Baş Taçları hummerı severim diye geçinirdim...bu maketleri gördükden sonra anladım ki sevginin bambaşka boyutlarıda varmış ;D
  5. C

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit anladım kamal.ben cadde tarzı filan diye anlamışdım.ondan zaten yüksetlme kısmını anlayamadım.Umarım bu islemi yapabilrsin ve resimlerini paylasırsın bizimle,gercekten merak ettim bende simdi nasıl olur diye:)

6. C

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit genelde arabaya büyük ebatta lastik takınca lift kit yerine daha sert ve kısa yay takıolar.cant ebatındaki artısı yanak kısmından kısarak,lastigin capını aynı tutyorlar.ama siz neden yüklsetme kiti istiyorsunuz??anlayamadım da....

7. C

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) soldan direksyonlu arabalar var.avusturalya diildir o zmn
  8. C

Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım yazık olmuş jeepe...
  9. C

Koca Ayak

Ynt: Koca Ayak peki bu araclar gercekden offorad yapabiliyor mu ?

10. C

Nefes Kesen Toyota Reklamı

Ynt: Nefes Kesen Toyota Reklamı 42 dereceye kdr dio reklamda...

11. C

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? yaklasık 300.000km yapmıs bunun son 100.000 toprak yolda yarı off-road tadında kullanılmış bir Renault 9 ve direksyonda 17 yasında ehliyetsiz arabayı gizlice kacırmış bir delikanlı:),yokusda durur ve geri vites mandalının asınması sonucu arabayı birinci...
  12. C

CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=arazi_araclari&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c=5240&sKlasik=1&c=5240&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&b[page]=1 burda bi kaç tane dizel motor var...bi göz atın işterseniz

13. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Abdullah Bagdatoglu 21 yaşındayım. ögrenciyim.ankarada yaşıyorum Off-road merakım daha ilk okulda iken yazın gittigim dedemin çifliginde traktör sürmeyi ögrenek başladı... malesef bi offroad aracım yok...
  14. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yer gazi ünv şenlikleri id :(i...mekan farklı biyer olsaydı bn o abiye absulute bile acırdımda...
  15. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) o siyah hummer redbull hummerı...malesef.... motoru degistirilmiş daha ekomık bi dizel takılmış yerine.arka kısmı daha dogrusu yolcu kısmıda ise bi adet tavandan yükselen dj kabini tatında elektronık alet takılı...yaydıgı ses bi hummera yakışcak düzeyde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri