Arama sonuçlarınız

1. A

460 Kasa Klima Kazanı İhtiyacım Var

Herkese selam benım 250 gd ye klima kazanı lazım elinde olan varsa haber verirse sevinirim.Sadece plastik aksamı lazım diğer parçaları bende mevcut. Alper

2. A

hararet

Ynt: hararet Selamlar aracınız hayırlı olsun.250 dizel motor ülkemizde çok az var .Benim bildigim 3-5 kişde vardı.Biride bendeniz::)).Keşke değişmeseydiniz mersedes g serısının en verımlı motoru diye bilinen bir motor aslında.Motorla birlikte bence şanzıman oranlarana ve difransiyel oranlarına...
  3. A

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Selam özgür senin motor aşagı yukarı 4000 tl yer gibime geliyor sökülünce zincir mincir bir suru ıvır zıvır cıkıyor üzüldüm valla.geçmiş olsun

4. A

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri motor numarası motorun üstünde sag tarafta yazar dışardan görmek cok zordur
  5. A

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Selamlar 1990 GD 250 LWB Alper Kaftan

6. A

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk Samet bey hakkaten guzel olmuş.Zırh sevıyesı yuksek araçlarda yanılmıyorsam B-6 arka koltuk 2 lıydı .Cok ama cok guzel olmuş .Benım G250 ye 4 senedır on gogus bulamadım.Siz bır hızla otomatık koltuk yaptırmışssınız .Tebrikler..

7. A

Mercedes G direksiyon kutusu

Herkese selamlar benım aracın dıreksıyon kutusunda boşluk var .Bu dıreksıyon kutusunu tamir ettirmek mumkunmudur .Yardımcı olursanız sevınırım.
  8. A

Akçakoca gezisi

Gecen hafta sonu aılemle bırlıkte akçakocaya gıttık.fotografları yukledim guzel bır kampıng gecesı 40 tl.Ama iniş çook ama çok agır devire alarak cıktım.Onun fotolarını henuz bulamadım.denizi ve havası guzel.Mustafa bey burayı bır deneyın derım.
  9. A

Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...!

Ynt: Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...! bu hafta muayenemi yaptırdım coook ugraşmama ragmen gene 1 sene verdiler .İnanın kimse bilmiyor ... alper

10. A

Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...!

Ynt: Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...! Sevgili arkadaşlar kanuna göre çekme karavanlar 2 senede bir muaeyene olması gerekiyor.Ancak TÜV bunu bildigi halde işi yokuşa sürerek 1 sene muayene veriyor .Telefonla ulaşmak çok ama çok zor olsa da ulaştıgım Tüv deki yetkili evet haklısın...

11. A

Mercedes G Class Şanzıman

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman herkese selamlar ,bizim g lerde olan şanzımanlar bıraz degısık.ben aracı alırken otomatık yaparım dıye dusunmustum ama olmadı neden olmadı? dıye sorarsanız bır kere otomatıgı sıvıl versıyonda gercekten cok az uretılmış.yok gıbı bır sey uydur kaydır bır seyde...
  12. A

Çekme Karavan'da Yeni Teknolojiler

Aslında 13 pıne gecmek kolay ama sadece avrupa karavanların yenı tıplerınde oldugu ıcın sorun var.Bızde karavanımıza sıs lambası için ayrı fiş ,buzdolabı için ayrı fiş yaptırdık.Hatta aku sarjı ıcınde ayrı hat cekıcez ama kalın kablo kullanın dıyorlar dıye henuz ona uygun fıs bulupta...

13. A

Çekme Karavan'da Yeni Teknolojiler

Herkese selamlar.Geçen sene bir arkadaşımla aldıgımız çekme karavanımızla 4 kez yolcuga çıktık.Genelliklede hafta sonu turları 2-3 gün.Çekme karavan çok farklı bir olay hatta gittigimiz yerlerdeki insanların tepkileri aa 2 günlüğüne mi buraya kadar geldiniz ah benim cocukluk hayalimdi ne güzel...
  14. A

Bu alet ne işe yarar

Ynt: Bu alet ne işe yarar herkese teşekkürler konu anlaşılmıştır.Dun akşam deneme yaptım evde cb antenını bagladım swrsı 1.5 eskısı gıbı radyoda gayet ne t cektı bıraz ustundekı vıdayla oynadım aam radyoda bır degışıklık olmadı sonuçta arabada uygulanabılır.Herkese cevapları için teşekkürler...
  15. A

Bu alet ne işe yarar

Ynt: Bu alet ne işe yarar vos dos kodlu arkadaşım Realistic TRC 434 1989 model base telsız kendınden adaptorlu (110 volt )çevırttım ama.Keyıf ıcın aldım sadece güzel gözukuyor.::)Onun arkasından çıktı.Normalde Lincoln var,Midland el,ve realıstıc el var. Alper

16. A

Bu alet ne işe yarar

Ynt: Bu alet ne işe yarar teşekkürler tüm cevaplar için.Evet sızın gıbı bılgılı dostlar çok yardımcı oldu.Ustunde ayar zımbırtısından galıba swr ayarı yapılıyor .Ve bu alet antenı bır nevı ıkıye bolerek hem radyoya hemde telsıze gıdıyor.Bır tek anlayamadıgım bu aletı telszi antenınemı...
  17. A

Bu alet ne işe yarar

Herkese merhabalar yeni aldığım bir telsizin arkasında bu çıktı.İşi bilenlere bir sorum olucak.Bu alet anladıgım kadarıyla bir antendenden hem radyo hemde cb çıkışına yarıyor.Dogrumudur? Ayrıca bun baglayınca telsiz anteninimi takıcam yoksa radyo anteninimi? Son sorum üstündeki ayar vidaları ne...
  18. A

kimler g lerini offroad da kullanıyor

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor Selam arkadaşlar bende bazı kar ve kış resimleri atmıştım .Herhalde km olarak en çok kullananlardan biriyim 3 sende yaklaşık 100 bin km yol yaptım uzun gezilere çıktım.Daglardan gürcistana kadar gittim.Evet bu araca sevgim her geçen gün artıyor.Off...

19. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları selamlar bızım karavanda koku olmuyor egzos borusu ustten cıkmış olabılır bır bakın bence
  20. A

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Kemal beyin tavsiyesi üzerine thetfort marka tuıvaleti aldım.Zaten perşembe pazarında bana yakınmış.Bence başarılı .Su doldurduk ve bayagı salladık kesınlıkle kaçırmadı.Ancak temiz suyu koydugumuz yerde kapakta conta yok ordan kacırabılır.Ufak bır conta...

Geri