Arama sonuçlarınız

1. Mad-Line

Uzun Amortisör

Ynt: Uzun Amortisör istediğiniz boyutu söylerseniz yardımcı olurum çok uzun istiyorsanız 7'' Rough Country Hydro 8000 var elimde

2. Mad-Line

ZJ Arka Track Bar Aparatı

3.5'' ve 5'' yükseltilmiş ve orjinal arka trackbarını kullananlar için mükemmel bir ürün elimde iki adet var. Ürünün kalitesi tartışılmaz. Adet Fiyatı : 40$ Marka : Iron Rock Offroad Piyasadaki 3.5'' ve 4'' lik satılan tüm kitler ön ve arka track bar vermemektir ve orjinal trackbarı...
  3. Mad-Line

XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı

Ynt: XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı malesef şanzıman satıldı

4. Mad-Line

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Konvoy yapar gideriz daha çabuk geçer yol :)
  5. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu bunlardan nerden ne kadar gideceğinin resimleri bushwackerlar önde sadecekapı tarafından alttan biraz traşlıyor arkada ise çok az yine kapı ve tampon tarafıdan traşlıyor bunlarda göründüğü gibi komple lastik çevresinden traşlama yapılıyor

6. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu bunu koymamdaki amaç çamurluklardan çok daha büyük bir alan kesip lastiğin yerini rahatlatması neredeyse 2.5 katı daha fazla yer kesiliyor ama daha sade ve daha şık bir duruş oluyor tabi bence ama dediğim gibi benim için en önemlisi lastiğin...

7. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu :) anladım en kısa zamanda ölçülerden haberdar ederim
  8. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkürler, henüz ölçmedim ama benimde aklımda bi bakalım ne kadar yükselmiş 33 lastikle ölçmüştüm önceki sayfalarda var galiba, 38x13.5x15 ile bi ölçüm yapmak gerek
  9. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu :) ben gelicem abi o taraflara bu tampon işini çözemezsem burda bir usta buldum bir müsati zamanda yapalım dedi resim getir aynısını yaparım bakacaz duruma ne çıkacak keşke Kıbrıs'a geçmeden halletseydim o tarafa gelip tampon işini

10. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu bi proje için resim çekmeye çıkmıştım o ara bir iki kare de bizimkinden alıp paylaşayım istedim, daha canlı fotoğraflar çekmek isterdim ama arka tamponumu sökmemiştim tamponları söküp güzel şeyler paylaşıcam en kısa sürede :)

11. Mad-Line

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) abi orataya mükemmel bir ZJ çıkacak sonra ben gelip onu alacam :D
  12. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Özcan abi duy sesimi !!!! Bülent abinin ön tampondan bende istiyorum :)

13. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu henüz ben bile alışamadım yüksekliğe bi değişik oluyor :)
  14. Mad-Line

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo Bülent abi gerçekten harika iş çıktı maşallah herşeyiyle kusursuz oldu
  15. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu ikinci direksiyon amartisörünin montaj yerleri ve birkaç tamponlu foto :)

16. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkürler :)
  17. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Özcan abi teşekkür ederim, Abi benden bu kadar artık kozmetik ön tampon arka tampon iceland dodik vinç telsiz :) 42 fena durmaz hani :)
  18. Mad-Line

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi :D TSE TUV de olmasa bizim gibi delileri kim frenliyecek acaba

19. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkür ederim abi emek verdik bugün de ikinci direksiyon amartisorunu taktık gözümün bebeği oldu daha ne olsun günden güne emek veriyoruz
  20. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu görenlerin tavsiyeis rock slider oluyor ama şuan buna ayıracak zamanım kalmadı üçüncü parti yapım aşamasında artık kozmetik yapıcaz rock slider ön arka çelik tampon telsiz falan :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR