Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3.5'' ve 5'' yükseltilmiş ve orjinal arka trackbarını kullananlar için mükemmel bir ürün elimde iki adet var. Ürünün kalitesi tartışılmaz.
Adet Fiyatı : 40$
Marka : Iron Rock Offroad
Piyasadaki 3.5'' ve 4'' lik satılan tüm kitler ön ve arka track bar vermemektir ve orjinal trackbarı...
Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu
bunlardan nerden ne kadar gideceğinin resimleri
bushwackerlar önde sadecekapı tarafından alttan biraz traşlıyor arkada ise çok az yine kapı ve tampon tarafıdan traşlıyor bunlarda göründüğü gibi komple lastik çevresinden traşlama yapılıyor
bunu koymamdaki amaç çamurluklardan çok daha büyük bir alan kesip lastiğin yerini rahatlatması neredeyse 2.5 katı daha fazla yer kesiliyor ama daha sade ve daha şık bir duruş oluyor tabi bence ama dediğim gibi benim için en önemlisi lastiğin...
teşekkürler, henüz ölçmedim ama benimde aklımda bi bakalım ne kadar yükselmiş 33 lastikle ölçmüştüm önceki sayfalarda var galiba, 38x13.5x15 ile bi ölçüm yapmak gerek
:) ben gelicem abi o taraflara bu tampon işini çözemezsem burda bir usta buldum bir müsati zamanda yapalım dedi resim getir aynısını yaparım bakacaz duruma ne çıkacak keşke Kıbrıs'a geçmeden halletseydim o tarafa gelip tampon işini
bi proje için resim çekmeye çıkmıştım o ara bir iki kare de bizimkinden alıp paylaşayım istedim, daha canlı fotoğraflar çekmek isterdim ama arka tamponumu sökmemiştim tamponları söküp güzel şeyler paylaşıcam en kısa sürede :)
Özcan abi teşekkür ederim,
Abi benden bu kadar artık kozmetik ön tampon arka tampon iceland dodik vinç telsiz :)
42 fena durmaz hani :)
teşekkür ederim abi emek verdik bugün de ikinci direksiyon amartisorunu taktık gözümün bebeği oldu daha ne olsun günden güne emek veriyoruz
görenlerin tavsiyeis rock slider oluyor ama şuan buna ayıracak zamanım kalmadı üçüncü parti yapım aşamasında artık kozmetik yapıcaz rock slider ön arka çelik tampon telsiz falan :)