Arama sonuçlarınız

1. Mad-Line

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu merhaba yazınızı yeni gördüm işlerin yoğunluğu sebebiyle çok sık internete giremez oldum, benim de aracımda 46 var ama o konu hakkında bir bilgim yok bişey söylemem yanlış olur fakat şanzımanınızdan şikayetiniz yoksa şimdilik şanzıman değişimini...

2. Mad-Line

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Çok güzel olacak çok :)
  3. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu KJ iyidir :) Fazla extreme bişey isteme çok uğraştırmadan hafif bi arazi uyarlaması yaparız ;)

4. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu tabiki :) Bu yazı sanayide geçiririm büyük ihtimal projenin devamına gidicez artık
  5. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu tabiki çekinmeden arayabilirsiniz,

6. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu atlas dediğimiz kendi arazi şanzımanıyla yetinemeyenler için tasarlanmış daha ileri düzey bir arazi şanzımanı :D

7. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu :D :D :D bak seeeen kimlerde varmış burda Projenin kalanı bu yaz bitiyor only in a jeep diyorum o zaman gezdireyim seni 40'' lastiklerle
  8. Mad-Line

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Bende ZJ ARB tip tampon için fiyat istiyorum fiyat yollarsanız sevinirim
  9. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu önemli değil ne demek, eğer kayalara çıkmayacak isek Atlas Highlander 3.0:1 genelde iyidir, orjinallerinin büyük bir kısmı 2.72:1 dir ama yinede lastik ebatı ayna mahruti oranlarını da belirlemek lazım, ilerde oranlarla oynamak istersek onuda...

10. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu anladım ben bu yaz 37x13.5 lastik giydirecem kalan eksikliklerin üstüne giderim artık ön diff değişecek arka diff değişecek, lastikleri de 38 yada 37 kullanıcam, sizin işe gelince ön difi güçlendirerek işe başlayın ön akslar daha iyileri ve u joint...

11. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu merhaba, atlas-4 dört yerine atlas-2 en doğru seçim olacak bu arazi şanzımanını koymak için büyük çaplı bir tadilata gerek yok aparatları ile geliyor takılıyor yıpratacak bir durum yok kimi firma atlas'ı aracınıza göre aparatları ile bilirkte yolluyor...
  12. Mad-Line

1988-1999 Jeep Cherokee Dana 30 Kovan İçi Komple

Ynt: 1988-1999 Jeep Cherokee Dana 30 Kovan İçi Komple kovan içi komple 500

13. Mad-Line

Cherokee High Output Komple Motor Şanzıman

Ynt: Cherokee High Output Komple Motor Şanzıman güncel
  14. Mad-Line

1988-1999 Jeep Cherokee Dana 30 Kovan İçi Komple

Ynt: 1988-1999 Jeep Cherokee Dana 30 Kovan İçi Komple güncel kovan içi
  15. Mad-Line

Dana30 Heavy Duty 27 Spline U-Joint Akslar

Ynt: Dana30 Heavy Duty 27 Spline U-Joint Akslar güncel

16. Mad-Line

XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı

Ynt: XJ Laredo'dan çıkma Selectrack Arazi Şanzımanı Güncel ZJ'lere de kolayca uygulayabilirsiniz
  17. Mad-Line

Marshall KL71 33x12.5x15 Lastik

Ynt: Marshall KL71 33x12.5x15 Lastik güncel
  18. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

19. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu
  20. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Yaz için yapılacaklar ; High Pinion Dana30 Komple Diff Swap HP Dana30 için 30 freze Heavy Duty Akslar ve Kilit Dana35 için 30 freze Heavy Duty Akslar ve Kilit Komple Difflere Truss Kit Dodik + Çelik Tamponlar + Snorkel 37X13.5X15 MTR parçalarımın büyük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri