Arama sonuçlarınız

1. Mad-Line

Talas

Ynt: Talas Evet abi bende yol üzeri geçerken gördüm halka açmışlar :) ama ben orayı daha cocukken gezmiştim eski girişi tilki yuvası ağzı kadardı sürünerek girerdik deniz yatağı ile geçmeye çalışmıştım bundaaaan 14 sene önce :D

2. Mad-Line

Satılık Cj5'ten Çıkma Diferansiyel Dana 44 Ön - Arka

Ynt: Satılık Cj5'ten Çıkma Diferansiyel Dana 44 Ön - Arka 95 Model
  3. Mad-Line

XJ için Bushwacker Dodik Takımı

Ynt: XJ için Bushwacker Dodik Takımı Güncel

4. Mad-Line

Satılık Cj5'ten Çıkma Diferansiyel Dana 44 Ön - Arka

Ynt: Satılık Cj5'ten Çıkma Diferansiyel Dana 44 Ön - Arka Emre Bey ZJ için dana44 diffransiyel temin edebilirmiyiz acaba ?
  5. Mad-Line

Ynt: XJ için Bushwacker Dodik Takımı İlanda yazılan gibi 6 parça takım ve fitiller civatalar yok, araca hiç takılmadı

6. Mad-Line

Ynt: XJ için Bushwacker Dodik Takımı Güncel fiyat 300TL

7. Mad-Line

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkür ederim sizin canavarıda tanıyorum maşallah oda çok emek verilerek hazırlanmış bir araç
  8. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkür ederim saolun henüz çamurlayamasakta :)
  9. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkür ederim saolun

10. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Teşekkür Ederim, toplamda 10.000 TL harcama yaptım parça fiyatları zaten bellli ekstra gümrükleme için 1000TL harcamam çıktı ve ekstra alt üst rotiller rot başları falan eklendi Şuana kadar bukadar harcama yaptım bundan sonrada yavaş yavaş aklımdaki...

11. Mad-Line

Ynt: XJ için Bushwacker Dodik Takımı Güncel
  12. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Ön şaftım kaydıraçlı fakat şuan kaydıraç fakat yükselme sebebiyle kısa geliyor düz yolda sorun yok fakat araziye girdiğinde eminim dağılacak ilk işimiz ön şaftı biraz daha uzatıp ona göre biraz daha kalınlaştırılıp joint kısmını iptal etmek ama yoğun...

13. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu teşekkür ederim saolun
  14. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu :D üstüne değil yanına düşünüyorum Mirkan hayırlısı olsun bakacaz durumlara artık baya çalışıp birikim yapmak lazım :)
  15. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu :) :) Saolasın Mirkan, amin... Benzin çok önemli :) Antar'ın işini bitirdikten sonra bir evlat daha düşünüyorum biraz erken açıkladım ama olsun ;) Sen daha iyi anlarsın ben sadece araştırıyorum şuan K5 Blazer yada Silverado :)

16. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Allah razı olsun teşekkürler
  17. Mad-Line

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. çok emek çok zaman ayrılıyor merakla bekliyorum :)
  18. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Allah razı olsun teşekkür ederim, elimizden geleni yapmaya çalıştık emek veriyoruz aradığım aracı zor buldum hazır bulmuşken de emeğimizi esirgemeyelim dedik

19. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Allah razı olsun teşekkürler
  20. Mad-Line

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu Mirkan bozuk değildir biraz hastadır o hasta :) takasa gelince aracı aldım alalı daha birgün geziye çıkamadım sonra yaptıralım dedik bitirdik sayılır birgün binip gezemeden döndük yine okul yoluna, Antar'ı alalı oldu neredeyse bir sene toplamda belki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri