Arama sonuçlarınız

1. otisabi

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Geçmiş olsun:( Acil şifa diliyorum.

2. otisabi

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Gerçekten muhteşem resimler. İnsan bakarken hayallere dalıveriyor. :)
  3. otisabi

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Eh ama gidilecek yer süper.. de.. ben iki hafta önce oralardaydım:) Sanırım çok güzel bi haftasonu olacak... Bunu de ben kıskanayım o zaman..

4. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Ben Elmadağ'da Yarın, (21 Şubat cumartesi) zirve yapıcam. sanırım 1 metreye yakın kar olmalı. Daha önce çıktığımna kar kalındığı 40 cm falandı. Elmadağ'ın öteki tarafında Tekkeköy ve Kömürcü köy var. Bu iki yerleşim...
  5. otisabi

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad Soyad: Rıdvan Günel Doğum Tarihi ve Yeri: - Kırklareli Memleket: Semt: Not: gezenbilir.com'da otisabi kılığında dolaşıyor. Yandaş bir medya kuruluşunda(!) editör olarak çalışıyor. Çalışmak dışında her türlü aktiviteyi seviyor ama maalesef 24 yıldır...

6. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Benim için mükemmel bir gündü. Sizin gibi yaşamdan keyif alan insanlarla birlikte olmak güzeldi. Hepinize teşekkür ederim. :)

7. otisabi

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Ya ben keçiören tepebaşında oturuyorum... Carefour'daki buluşma noktasına değil ama doğrudan Güvenç köyüne gideceğim. Ama önce arkadaşları toparlayacağım. Seni alabiliriz...:)
  8. otisabi

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Arkadaşlar bir diyeceğim var, daha önce de yazdım ama arada kaynamıştır belki. Ben buluşma noktasına değil, doğrudan köye geleceğim.
  9. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Tamam o zaman stepne olmazsa recep ivedik'i getiririz:)

10. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Ben stepneyi yakarım.. Odunla falan uğraşılmaz bu kışkıyamette ama

11. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) :) Sevgili ceranusz saol... Adım sevgi olarak kalsın o zaman Pazar'a kadar ama :)
  12. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Eee ama ben de geleceğimi yazmıştım. Mesajım arada kaynadı sanıyorum:) Üstelik benimle birlikte iyi araç iten iki arkadaşım da gelicekti.. Yani eğer kabulünüz ise Pazar günü belirtilen noktada oluruz...

13. otisabi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Yaa şey bu geziye ben de gelmek istiyorum ama:) Yani öyle off-road yapamam, yaz lastikleri kullanıyorum hala. Geçen zaten Kirmir'de dere boyundan zor çıktım. Ben, Metin ve Neco ilen birlikte üç kişi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri