Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
sayfanın güncellemesini anı anına takip ederek heyecanla izliyorum.. kesinlikle süper ötez, bir sabır ve titizlikle yürütüyorsunuz çalışmaları bitmiş halin görmeyi sabırla bekliyorummm kolay gelsin..
Ynt: İzmir Off Road Grubu Kamplı Off Road Gezisi (20-21 Şubat 2010)
ben nedesemki malum sormadan izin almadan karar veremiyorum :) arkadaşlarla birlikte olmak güzel olacak bende netleşince yazarım:)
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
güle güle kullan nejat abi bu benim daha önce bahsettiğim araca benziyor.. kazasız belasız güzel günlerde.... ıslatalımmm
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)
Erdal abi size iyi eğlenceler diliyorum malum sevgililer günü ve emrah beyinde dediği gibi ufak çocuk olunca gönül ne kadar istesede sizle olamıyoruz..
Ynt: Satılık 92 Model 110 Defender ( Ambulans Kasa ) Karavan
Ahmetin kocaoğlan cidden çok güzel bakımlı düzgün bir araç... fiiyatıda hiç bir şey yapılmamış ambulanslar bile 15 den aşağı değilken çok uygun alana şimdiden hayırlı olsun derim..
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)
yüzyüze görüşecek ne var bir kaç tane öneri sunar hazırlar bizde burdan beğendiklerimizi evet yada hayır deriz .. İyi niyetli önerilen bir işi burokratik kanlalara sokup uzatmanın manası yok bence..
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
Nejat abi bir tane Ankara yolundan adliye kavşağına inerken sağda benzinlikler var onlardan bir tanesinde satılık mavi bir samurai var dışardan güzel görünüyordu istersen bir bak..