Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)
Diğer arkadaşlar ne düşünecekler bilemem ama bence izmir grubuna özel bişey güzel olacaktır derim ben..
Her hangi bir logomuz yok gezenbilir ve nivatr logoları ve pankartları var ama izmir grubu olarak belki bize özel bir flama tasarlanırsa kullanabilirz.. kendi adıma
geziler takip edin araçlarımızda mutlaka boş yerler oluyor bizimle birlikte katılırsınız..
Erdal abi senin çamur banyosu yaptığın resim bende ama makine evde kaldı yarın kısmetse yüklerim
Gezi çok süperdi tüm arkadaşlarıma...
Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları
Çok şirin bir araç olmuş.... emeğinize sağlık hayallerinizi gerçekleştirmeniz çok güzel darısı hepimzin başına ...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)
buluşma saati erken olsun akşam çok gece kalmayalım eğer uygunsa herkese
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)
Serdar tan..............................nvanın en güzeli ;) ;) niva yarışmasındanmı çıktı bu snuç BWM X5 yarışmasındanmı
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon
Diğer markalarda hep imrenerek izlediğim resterasyon çalışmasını Nivada görmek beni mutlu etti .. sonuç güzel olacak kesinlikle kaner bey işin ustası emeğini esirgememiş.. yapılan işleri servis değilde bir şahıs yaptırsa maliyeti ortalama ne...
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
ben binek aracımın ön kaputuna taş atmalarından korumak amacı ile yaptırdım ziebart ta ama çok pahalıydı .. en güzeli bu taksilere reklam yapıştıran firmalara bakmak onlar komple flimle kaplıyolar..