Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)
sağol kardeşim
ğlen Erdal abi ilede konuştuk cidden parkur çok uzun çocuk için hiç uygun değil onları böyle kamplı ve sıcak günlerde ekibe dahil edeceğim..
Arkadaş siz Erco kardeşimi iyi kızdırmışınız yalnız göndermek yok bundan sonra..... serkanın arabayı görünce (Pandipieri) konforun ve gücün tam anlamıyla ne olduğunu görmüş oluruz... Araç 7 kişilik olmadı hassa yolcuları serkan'a...
liste süper görünüyor.... heyecanlanıyorum .... ya bizim özgürede haber salalım kampüsteki... geçen gördüm minibüs yapmış landı kç kişlerdi sayamadım :)
aslında ailecede gelebiliriz ama bizim arabada kız çok sarsılır üşür diye korkuyorum...
Elbette muhabbet en önemlisi vede sağlıkla eve dönmek malum ben çok izin alamadığımdan bu gezide iyi eğlenmek istiyorum...
Serkan olabilir kuma hafif oynar sonra dağa vururuz tabi erdal ab biliyor oraları o nederse uyarız..
ok lar kumda gömülüyor .... bendeki normal lastiklerkumsaldada dağdada sorun yaratmaz ama SErkan kardeşim İddia var bunda çekilmeden parkuru tamamlamak gerek
Serkan artık bir gezide görelim seni kardeşim Toyatacı landcı ladacı yok.. izmirli offroad ve doğa severler var.... mutlaka ayarla bu gezi süper olacak
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi
Amanın kim kızdırmış benim kardeşimi .... erco bundan sonra yalız bırakmak yok seni kardeşim.... o Ahmeti nasıl olsa tek yakalarız :) bu arada üstü kapalı serkan Ahmet ve paylaşımla ilgili ipuçlarıda vermiş giderekte romantiğe...
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi
Serkan cidden giden bir land görmek çok sevindirici :) Şaka bir yana güzel bir gezi olmuş önemli olan aracın markası değil araçla oraya gelebilecek izinleri alabilmekte:) kendi adıma konuşuyorum kimse üzerine alınmasın evden izin...
Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi :)
A. Ademi pazar gelemiyorsa B. serdarda cumartes gelmiyorsa
ya A yada B bir araya getirirlip orta yol bulunması amacıyla girişimlerde bulunulmalıdır. B ikna olmazsa ki olacağından şüphem yok Bahçeden sökülen henüz kurumamış yaş söğüt dalı...
Ynt: Serkan Yayla'nın arabasını batıralım gezisi :)
cumartesi olursa katılabilirim şenliğe :) pazar günü iki hafta üst üste evde olmamam ilerde bana yol su olarak geri dönebilir :)
Ynt: Serkan Yayla'nın arabasını batıralım gezisi :)
Ahmet planın geri tepmesin sonra .... Serkan'ın araba çok güzel ve düzgün görünüyor pek batacak gibi değil :)