Arama sonuçlarınız

1. akademic

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

geçmiş olsun kısmet başka sefere başka bir gezide görüşürüz

2. akademic

Ahmet'in aracına değil ama kendine uyguladığı şnorkel :) bunu graj bölümündede paylaşmayı düşünüyorum

3. akademic

Arkadaşlar bu gezide resmen offroad'a doyduk kesinlikle çok güzel ve çamurluydu .. Orman açma yollarında gezindik dik çıkışlar ve inişler harikaydı resimler hemen geliyor.

4. akademic

İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) Erdal abi Tam yeri neresi google mapten anlayamadım çok uzak değil izmire sanırsam.. birde biliyorsunuz 9.30 deyince anca 11 de hareket edebiliyoruz o nedenle bence çok erken bir satte çıkalım doya doya gün batımına kadar...
  5. akademic

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) çatalkaya yolu düz bir yol herhangi bir heyecanı yok.. karagöl manisa güzergahı daha heyecanlı olabilir.
  6. akademic

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009) Murat Füze üssü yazan yerde kamp kursak hem güvenliğimizde sağlama alınmış olur ne bilişm yunandan felan gir füze felna gelirse rahatta oluruz :) şaka bir yana o çatalkaya yolundan birkere broadwayla çıkmıştım güzek bir yol...

7. akademic

8. akademic

Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Arkadaşlar ben iş yerinde ayın 15 inde bu duyuruyu yaparak maaşını alan arkadaşlardan alacağım ve 15 inde inşallah güzel bir meblayı yatırabileceğimi düşünüyorum.. iki yıl önce bir öğrencimiz için başlattığımız benzer...
  9. akademic

Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım hesap numarası koyalım furkan... ihtiyacı olana yardım edebilmek isteriz..

10. akademic

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi evett kulağa çok hoş geliyor çamur fikri ayrıca senin batman konusunda kesinlikle hiçbirimizin şlüphesi yok o konuda başarın tartışılmaz :)
  11. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Mart-Nisan -Mayıs ayında yapacağım toplanma tekliflerinde mekan botanik bahçesi olursa bence inceden bir huylanın herşey olbilir :) ama kış ayında rahat rahat gelebilirsiniz... Ahmetim gönlü şelalelim gidilebilir elbette hava durumuna bakmak gerek birde serkan...
  12. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Bayram süresince çok şiddetli bir grip geçirdim 5 gün evde kendimi karantina altına aldım kimseye bulaşmasın diye ... tüm dostların kurban bayramı kutlu olsun... Serkan kardeşim Aracın hayırlı uğurlu olsun güzel gezilerde kazasız belasız kullan.. Ege...

13. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi O kadar çok hilesi varki motor bitikken bile motor koruyucuları basıp kısa bir süreliğine motor iyiyimiş gbisatan kişlere şahit oldum. u güne kadar 10 araba olmuştur alıp sattığım birincisi iyi bir usta bakacak diğeri kalbini ferah tutacaksın... ç kimseye...
  14. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Türkiye şartlarında ofroada gönül vermek ciddi özveri istiyor o yüzden tüm araçlarımız yoğun emek ve sevgi sonucu bizlerle herkesin gönlüne göre versin.. elimizdekilere sahip olalım yeter..
  15. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Serkan sen NASA da da bulundun belki Marsa bile gönderilebilir bu niva...:)

16. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi evet satıyoruz sonrada ondan daha iyisini bulamayıp tekrar alıyoruz bu nivaları..:)
  17. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi vayy özcur taş atarsın haa bizim arabanın arkasından :) her kesin güzeli kendine... sizi pistlerdede görmek isteriz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri