Arama sonuçlarınız

1. W

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Ozan Bey, özel mesaj atamıyorum o yüzden burayı kirletmek zorunda kaldım. senin üst bagajı nerde yaptırdın? maliyeti nedir? bende aynısından düşünüyorum da yardımcı olabilirsen sevinirim. 1-2 yerde buldum binek tipi araçlar için olanından var 100 - 150 TL civarı diyorlar ama...

2. W

CJ tamiri ile ilgili yardım

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım teşekkürler şimdilik periyodik bakımlarını falan yaptıracağım. arabaya alışıncaya kadar böyle devam. yaza doğru da bir boya attırırım artık :D
  3. W

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım Benim CJ 8 in ilk fotoları bunlar :D plakayı değiştirmedim 81 olarak bıraktım şimdilik

4. W

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım
  5. W

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım herkese çok teşekkürler, bugün arabayı bizim bu işlere meraklı bir ustamıza bıraktım. motor ve yürüyen aksamlarını kontrol ettiriyorum. direksiyonu komple sökecekler, eğer dikiş tutacak gibi birşey ise tamir edecekler yok dikiş tutmaz derlerse o zaman verdiğiniz...

6. W

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım profosyonel olarak yapamam ama amatör olarak sizlerin peşinden gelmeye çalışacağım. sonuçta önemli olan yardımlaşmak ve paylaşmak değil mi tekrardan teşekkür ederim saygılar

7. W

Ynt: CJ tamiri ile ilgili yardım çok teşekkürler, ben bir şirkette çalıştığım için araçla sadece hafta sonları ilgilenebiliyorum. pazar günü bir ustaya gösterdim ve cj mi çok beğendiler. şase de hiç bir çürük bulunmuyor. kaporta kısmında da çok küçük 2-3 tane paslanmalar var. onları en yakın...
  8. W

Arkadaşlar, 1984 model CJ 8 aldım. bir takım eksikleri var ufak ufak onları yapmaya başlayacağım. 1.- direksiyonda neredeyse yarım tura yakın boşluk var. araba yolda giderken resmen dans ediyordu korku filmi gibi anlayacağınız :D rot başlarını değiştirmem gerekiyor. ama rot başları değişse bile...
  9. W

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 üstadım çok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsın inşallah

10. W

Cj-8 Jeepler ile ilgili olarak genel bilgi ricası

1984 model Cj-8 2000 - 2500 cc benzin+lpg tahmini 10.000 TL civarında bir araç buldum. bu tarz araçlara hevesliyim ama şimdiye kadar alıp toplamadım. illaki zorlukları da vardır ama bu işi kafaya takınca bir yerden sonrası artık hikaye oluyor :D sizden ricam bu tarz bir aracı şehir içinde...

Geri