Arama sonuçlarınız

1. I

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı emeğinize ellerinize sağlık bende buna benzer bir şey narıyordum çook teşekkür ederim ardakaşlar hakketten :D

2. I

Hasarlı Aracımın Tamiri İçin Önerilerinizi Bekliyorum

Ynt: Hasarlı Aracımın Tamiri İçin Önerilerinizi Bekliyorum teşekkür ederim dursun usta haber bekliyorum bende bu arada bri iki yerele konuşacam bakalım
  3. I

Ynt: Hasarlı Aracımın Tamiri İçin Önerilerinizi Bekliyorum bu arada yazmayı unuttum ben aracı bostancı jeep control de yarın için fiyat verecekler parçaları ben alırsam onlar montaj ve boya için aşağı yukarı 1000 tl istiyor yapcakları işler kaput, panjur, ön tampon, resimde görünen sağ...

4. I

Ynt: Hasarlı Aracımın Tamiri İçin Önerilerinizi Bekliyorum ulus otomotivle görüştüm yan sanayi bir kaç parça için fiyat verdi fakat çıkma parçalar için nerelere bakayım
  5. I

Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum izlenimim daha olamadı pazar günü aracı vurdu kardeşim hasar için yardım diye bir konu açtım orda göer bilirsin kazalı halini kaza yapmadan önce teşvikiyede şalalelere çıktım ve gayet güzel ve keyifliydi uzun yolda az yakıyor bende lpg var gerçi bu...

6. I

herkese selamlar bu gün kardeşim aracı vurmuş hata bizimkinde kasko olmadığından trafik sigortası karşı tarafı karşşılıyor ve bizimkiler bana kaldı arcın resimleri aşağıda bana kaput ve ön tampon lazım aracı ala daha bir ay olmadı ve ekstradan çıkan bu masraf belimi çook bükecek bu konuda...

7. I

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) serkan ben bir benzin istasyonunda o ebatlara yakın lastiklere baktım 60 yazıyordu 275 \ 70 \ 16 ebatları için 60 yazıyordu
  8. I

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) bu bilgi süper oldu deniz teşekkürler yanlız sorun iç aydınlatma değil farlarda farlarda yanıp yanıp sönüyor manuele aldığım zaman sorun olmuyor artı bir şey daha soracam jeep üstündeki orjinal lastiklere ön ve arkaya havayı kaç basıyorsunuz ( cümle biraz...
  9. I

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) teşekkürler hakan bakacam orayada ben aracın çok yaktığını düşünüyorum bride gece sensörü ile giderken bri den farlar ekran aydınlatmaları yanıp yanıp sönüyo farı normal olarak yaktımmı sorun gidiyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

10. I

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? bugün akşam kısmetse çınarcık yapacam siz gelmeden önce etrafı biraz kolaçan edip güzel yerler bulacam ve ayrıca şehir dışı ne kadar yakıyor onada bakmış olacam tabiki pazartesi fot. ve bilgilerle geri gelecem

11. I

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? sayın bir o kadar muhterem uşaklar abeyler pilduğunuz üze zati alasundan pahsettuğum yer rakum olarak 2700 ila 3200 metredan olişmakta oliup çokta mukammeldur. pen şahsen bizzat kesin olarak fotoğrafun dışında oraya kidup bulutların dagin üstundan...
  12. I

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? arkadaşlar bende pazar günü aracı aldım atiker taktırdım fakat bence halen fazla yakıyor gerçi takan usta ve etrafdaki arkadaşlar ilk 1000 km de fazla yakar diiyor şuana kadar yaptığım hesaplamalarda 0.40 ile 0.35 arası yakıyor...

13. I

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. sayın uzman arkadaşlar sistem çöktüğü için bu saate kadar cevap yazamadım pazar günü 60 tl yakıtla lpg yi fulledim vee 100 mil yol yaptım vee yakıt ışığı yandı ondan sonrada yaklaşık bir 20 mil daha yaptım bu günde sızdırmazlık raporu...
  14. I

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. süpermiş abi çook teşekkür ederim ne güzel haber verdin ;)
  15. I

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. bu gün kısmetse arabayı alacamlpg yi tkatırdım fakat sızdırmazlığı falan ancak pazartesi alacağım bu gün ve yarın aracı kuallansam benim için ne gibği sakıncaları olur trafik anlamında yada geçici bir kağıt varmıdır haftasonu eşimle...

16. I

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. tamadır ergun bey sağolun bu arada yakın zamanda bir toplanma ve ona benzer bir şey yapacakmısınız benim ailem çınarcıkta oturuyor ve oraları iyi bilirm güzel ve doğal yerler var hoşunuza gideceğini düşünüyorum.
  17. I

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. bu arada yazmayı unutum ben 90 lık tank istiyordum ama 60 varmış ellerinde 60 takalım dediler bende ısrar etmedim 90 lıkmı daha mantıklı 60 lıkmı fikir verirseniz sevinirim
  18. I

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. selamlar herkese dün aracı verdim lpg için bostancı sanayide atiker taktıracam verdiğiniz değerleri baz alarak bende test edecem umarım bende sizin gibi mutlu mesut olurum yarın aracı alacam fakat sormak istediğim bir şey var depoyu...

19. I

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) teşekkürler sağolun yaa formlar hakkında pek bi rbilgim yok internettede araba kadar acemi sayılırım o yüzden kusura bakmayın
  20. I

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) selamlar herkese bu araçlar hakkında bu kadar bilgisi olan insanları bir arada ve birbirlerine karşı bu kadar dostane saygılı insanların hepsini bir arada bulmak benim gibi bir acemi için çook mükemmel sitenize dün kaydoldum ve dün 1996 grand cherokee 5.2...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri