Arama sonuçlarınız

1. I

Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum arkadaşlar aracı aldım şuan şantiyede yanımda bir sürürü düğmesi var sorularım çook olacak yakın zamanda yapılacak ilk geziye katılmak istiyorum

2. I

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? bende aranıza bu gün katıldım formlar hakkında pek bir bilgim yok hatalarımda uyarırsanız sevinirim bende bu gün 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporası verdim yarın alacağım inşallah
  3. I

Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum selam arkadaşlar bende aranıza bu gün katıldım bende yaklaşık 3 saat önce 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporasını verdim arcın lpg yok lpg taktıracağım ve ilk defa amerikan araç kullanmaktayım araçla ilgili hiç bir bilgim yok desem yeridir...

4. I

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) slm arkadaşlar... benim adım imdat istanbuda oturuyorum artvinin macahel kasabasında oturuyorum aslen gürcüyüm şuanda fibayüksel adında bir inşaat şirketinde İSG sorumlusu olarak çalışmaktayım yaklaşık 3 ay sonra allah kısmet ederse baba olacağım 1996 model...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri