Arama sonuçlarınız

1. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka devam

2. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka sonra balıklar akşam pazarı misalı hemen yerinde alıcıları ile buluşuyor.
  3. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Sahilde yapabileceğiniz spor aktiviteleri arasında yerel balıkçıların tekneden attıkları balık ağlarının kıyıdan toplanma işi var. 76 ülkeden :P millet kendini bu aktivitye atıyor. Sanırım itiraf etmeseler de bu balıkçıların çok işine geliyor :)

4. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Son durak Hikkaduwa Coral Sands Hotel
  5. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka oldukça romantik ve bolca sinekli

6. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Sahildeki işletmeler akşam balık lokantalarına dönüşüor.

7. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Unawatuna da Ridee Villa 4* da kaldık. Harika bir evsahibimiz vardı. Hoşgeldin içeceği, odada meyve sepeti.
  8. PashaX

Sri Lanka

9. PashaX

Sri Lanka

10. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka resimler

11. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka İkinci durağımız Unawatuna, burası çok daha gelişmiş bir bölge ve avrupada turist getiren firmaların büyük otelleri de var. Aynı zamanda beyler dikkat burası değerli taş mekanı. Ben almam diyen olursa gidin gelin görüşelim :) Özellikle sade taş alıp burada istediğinize göre kolye...
  12. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Küçük otelimizin bahçesinde maymunlar cirit atıyor atasözünü hatırlıyoruz.

13. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Palmiyelere yaslanmış sahilde küçük işletmeler var, şezlong vs kiralayabiliyorsunuz aynı zamanda birçok atıştırmalık ve içecek seçeneği mevcut.
  14. PashaX

Sri Lanka

Ynt: Sri Lanka Mirissa kaldığımız 3 bölgeden en az gelişmiş olanı ama bir okadar da güzel. Sri Lanka çok ucuz bir tatil beldesi. Her bütçeye uygun konaklama ve yemek mevcut. Yerel yemekler oldukça baharatlı ve acı. Hanım denese de ben genelde "fish grill only no sauce" şeklinde takılıyorum...
  15. PashaX

Sri Lanka

Tatil diyince bizim evde deniz, kum, güneş ve güzel dalış noktaları anlamına gelir. Mümkün olduğunca her seferinde değişik bir yeri deneriz. Araştırmalar bu sefer bizi Sri Lanka nın daha yozlaşmamış sahillerine attı. Gezginlerin bildiği gibi, Türkiye de genelde belli başlı yerlere çalışan...

16. PashaX

Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Böcekler güzel gözüküyor da oralarda sokakta denemek cesaret istiyor
  17. PashaX

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Çok teşekkürler, sahiller & deniz ve yeme içme ile ilgili yazınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Nungwi de kaldıysanız olası oteller için bilgi verebilirseniz de sevinirim.
  18. PashaX

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Merhaba, Zanzibar ve sahilleri bir sonraki tatil planımız, özellikle Nungwi. Acaba sıtma için ilaç kullandınız mı? Daha önceden sarı humma aşısı olmuştuk ona ihtiyaç yok ama yurtdışı forumlarda sıtma o bölge için hala bir tehdit olduğu için...

19. PashaX

Senegal Gore Adası

Ynt: Senegal Gore Adası hayatta bir noktadan sonra özellikle şu parmak bastığınız güvenlik olayı baya bir önem kazanıyor :) onun dışında size katılıyorum, mümkün olduğunca yer görmek benimde en keyif aldığım aktivitelerin başında geliyor. her fırsatta yeni bir ülke parolamız.. mümkün olduğu...
  20. PashaX

Senegal Gore Adası

Ynt: Senegal Gore Adası nedesem bilemiyorum sanırım herkesin gezip görmek istediği yerler farklı ben iş için ordaydım, tekrar gidermiyim ? iş için evet ama onun dışında :( birde ibret almak için gidilebilinir gelip şükür edilebilinir.

Geri