Arama sonuçlarınız

1. F

Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) benden OKEY

2. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) arkadaşlar deniz veya benzeri karsız ortamlara önümüzdeki günlerde bol bol gidebiliriz ama kar bitiyor sonra gitmek istesekte bulamayız.. tabii bu benim fikrim.. bence son bii kar gezisi yapalım
  3. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) Arkadaşlar bu hafta sonu için gezi düşünenlere kötü haberi veriyorum.. yarın yağış ihtimali yüksek.. dikkatli olsunlar

4. F

Lastik hakkında yardım...

Ynt: Lastik hakkında yardım... selam.. benim araçta maxxıs mudzilla lastikler var. çamurda ve karlı ortamda mükemmel yol tutuşu var. araba yeterki askıda kalmasın. ancak asfalta çıkınca fazla rahatsızlık veriyor. çok ses yapıyor. özellikle çamurlu ortamlar için çok ideal lastik ama genel...
  5. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) Hamdi abiden haber bekliyoruz.. bakalım artık "yakın çevre"den ne çıkacak..

6. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) abi geçmiş olsun.. memoş ve kardeşin şimdi iyidir umarım. fikir değişikliğinin aslında sebebi benim. bahçe tarafına gidilecekti.. herkesi götürmeden kontrole gittim ama ortam uygun değildi.. bende 1haftaya ihtiyacımız var diyerek köşkü önerdim...

7. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) merabalar hacer teyzecim.. biz mahmut ustayla beraber suzukileri, toyotaları, fortları arkamıza dizerizz.. haftaya yarış başlarsa eğer galipleri şimdiden belli :) mahmut ustayla ben :)
  8. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yaa gökhan nerelerdesin.. böyle resimlere bakmayla yetinme artık aramıza dön.. hem memoşu özledik :)
  9. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) ayça eline sağlık harika resimler.. sen olmassan kim bizleri en güzel şekilde yakalacak

10. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yaa ağzına saglık hamdi abi.. bende hafta sonu ne yapacam die düşünüyordum..

11. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yaa kuzen benim yaşlılara saygım büyüktür.. yollar herzaman senin olsun ben arazide gezerim artık :) :) :)
  12. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi :) çocuğa suç atma :) hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim

13. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) kuzen kusura bakma.. birdahaki sefere sözzz aricam seni
  14. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) abi bizim yapabileceğimiz birşey varsa söylemen yeterli.. yardıma hazırız
  15. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yaa Numan abi utandırıyorsun beni nee teşekkürü herzaman yardıma hazırım

16. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yok yok atilla abi mitsubishi varken hiç yoklugu hissedilmedi :P ;);) ''tuvana''
  17. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) yaa musti resimler hiç gümbürtüye gidermii... müsait olduklarında nasıl olsa yüklerler..
  18. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) herkese iyi akşamlar.. resimleri çekenlerin, yükleyenlerin ellerine sağlık ama bukadar az resim olmaması lazım.. nerde resimleerrrrr :) :) :)

19. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) peki ozaman bizim fotoları kim çekecek :(:(:( ps: fatih in fotolarını senden daha güzel çekebilen kimse yok izin veremeyiz gitmene :( ''tuvana''
  20. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011) Hayırdır yaa bir daha gelmicekmişsin gibi konuşuyorsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri