Arama sonuçlarınız

1. F

Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) hayırlı ugurlu olsun..

2. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) ben batık gemi ile ilgili görüş ve düşüncelerimi paylaştım.. tekrar söylüyorum güzel ve eğlenceli olabilecek bir yer ancak 1hafta daha beklesek çok daha güzel olur diye düşünüyorum.. kar ile ilgili düşünce varsa ben önerimden...
  3. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) gezi yeriyle ilgili.... belki bunun için geç kalmış olabilirim.. beni birkaç kişi aradı.. yer ile ilgili.. kar olan biryere gidelim.. mesela köşke diyee.. bende güzergahı görmeden birşey söylemek istemedim.. gideceğimiz yer için önerim...

4. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) bu arada kum tepelerinde gezerken bir ördek yakaladım.. hala canlı ve yarın onuda getiriyorum
  5. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) batık gemiyi önerdiğimde kabul edileceğini beklemiyordum.. kabul edilince gidip güzergahı görmem lazım deyip öğleden sonra yola çıktım.. gideceğimiz yer çok geniş bir alan.. alan içinde büyük su birikintileri, bol çamurlu ve balçık...

6. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) kusuruma bakmayın geç msj yazıyorum.. hem internetin hemde gezi yeri incelemesinin uzun sürmesi dolayısıyla geciktim..

7. F

Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011) 1)Mahmut Demir L 200 mitsubishi 2)Hamdi İzal Vitara HDİ 3)halil 01 Suzuki Vitara 4) Kemalhan Oray+2 Suzuki Jimny 5) Fatih Demir L 200 Mitsubishi
  8. F

Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) resimler geç geldi ama iyi oldu.. geçen pazarı yadetmiş olduk.. elinize sağlık
  9. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) herkese soruyorum.. PAZAR GÜNÜ NEYAPIYORUZZZ

10. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) Yaa abi sendemii :))) abi pantol patladı ortaya bu sahne çıktı.. ufak biii firikik :)) atiila abide hiç kaçırmadı ortalığa yaydı.. olan bana oldu.. neyse abi sen beni boşver.. artık senide aramızda görmek istiyoruz haberin...

11. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) sağolasın hamdi abi :))
  12. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) haklısın abi yaaa.. iyi gelir kaplıca.. yoksa bu soğuğu üzerimizden atamicazz

13. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) yok bee kemalhan farkındaydım herşeyin ama ne yaparsın yedek pantolon olmayınca öyle açıkta gezmek zorunda kaldım.. sonrada adımız teşhirci oldu (atilla abinin yüzünden)
  14. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) yaa dediğin gibi siyah bant çekmesi gerekiyor yada o resme 18 yaş sınırı koyması gerekiyor atilla abinin..
  15. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) 2.sayfada yok birşeyy.. bakmanızada gerek yokkk :D :D :D :D alem olan atilla abii.. olan bana oldu ::) ::)

16. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) cümlealem gördü fotoyu... geç kalınmış bii sansür buu.. neyse offroad ortanımada bii açılım yapmış oldum :) :) :)
  17. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) yok abi yaa.. araç sağlam ama benim pantolon offroad'a dayanamadı.. arabayı kurtarmaya çalışırken pantol patladı.. Atilla abide hemen resmi herkesle paylaşmış..
  18. F

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) ne yırtması hava alsın diye yaptım.. yakında şınorker taktıracam olmuyooo böyleeee

19. F

Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011) hamdi abi.... sensiz zevki olmaz bu gezinin yaa hepberaber mahmet ustayı kandırmaya çalışalım.. ondan bir haber yok.. hem klavuzsuz olmazki mahmet ustaa.. sesimizi duyyy
  20. F

Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri