Arama sonuçlarınız

1. S

97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar.

İyi geceler; Konu başlığı üzerine fikir ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.Bir niyet var hayırlısı bakalım. Muhabbetle..

2. S

Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz

Sayın selimsani ve nkurtkaya , tavsiyeleriniz için teşekkürler öncelikle. Suzuki benim de aklıma yatıyor gibi yalnız Vitara 1.6 jlx - 2.0 ile Grand Vitara 2.0 hakkında; + larıyla - leriyle (yakıt durumu tabii lpg li, sağlamlığı, servis ve yedek parça durumu maliyetleri, şaseleri hakkında) da...
  3. S

Tekrar Merhaba; Öncelikle Bülent abi eyiyem çok şükür,siz de iyisinizdir inş. Püfür püfür bir Erzurum havasında ve bu saatlerde çayımı yudumlayarak selamlıyorum sizleri. Bendeniz bekar ve işçi bir gardaşınız olarak, orta düzey maddi bir yaşam içerisinde ki, bizim buraların taabiriyle...

4. S

Merhabalar; Dadaşlar diyarı Erzurum'dan selamlar ve hayırlı ramazanlar. Aranıza yeni katılmış bir arkadaşınız olarak,damdan düşer gibi derdimi size açıyorum ama hoşgörünüz. Nice zamandır --SUV-- tarzı araçlara ilgi duyan ve sahip olmayı çeşitli hayallerle arzu eden biri olarak...

Geri