Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın selimsani ve nkurtkaya , tavsiyeleriniz için teşekkürler öncelikle. Suzuki benim de aklıma yatıyor gibi yalnız Vitara 1.6 jlx - 2.0 ile Grand Vitara 2.0 hakkında; + larıyla - leriyle (yakıt durumu tabii lpg li, sağlamlığı, servis ve yedek parça durumu maliyetleri, şaseleri hakkında) da...
Tekrar Merhaba;
Öncelikle Bülent abi eyiyem çok şükür,siz de iyisinizdir inş. Püfür püfür bir Erzurum havasında ve bu saatlerde çayımı yudumlayarak selamlıyorum sizleri. Bendeniz bekar ve işçi bir gardaşınız olarak, orta düzey maddi bir yaşam içerisinde ki, bizim buraların taabiriyle...
Merhabalar;
Dadaşlar diyarı Erzurum'dan selamlar ve hayırlı ramazanlar. Aranıza yeni katılmış bir arkadaşınız olarak,damdan düşer gibi derdimi size açıyorum ama hoşgörünüz. Nice zamandır --SUV-- tarzı araçlara ilgi duyan ve sahip olmayı çeşitli hayallerle arzu eden biri olarak...