Arama sonuçlarınız

1. Adrenalin

245/85/16 Lastik Bulmam İmkansız mıdır?

Ynt: 245/85/16 Lastik Bulmam İmkansız mıdır? http://s622.photobucket.com/albums/tt309/adrenalin_photo/ sitesinden bakabilirsiniz sitesinden bakabilrsiniz....

2. Adrenalin

Ynt: 245/85/16 Lastik Bulmam İmkansız mıdır? benim ki tek ve üzerindeki V8 sökülüp yerine 225 yatık 6 takılmış (slant6). Fena halde sağır bir makina ama her amerikan motorunun olduğu gibi birçok modifiye parçası var. Tüm amerikancılar "bırak abi uuuraşma şu 6 silindirle bulalım sana bi V8"...
  3. Adrenalin

Selamlar, Ben bu offroad işine yıllardır meraklı olup bütçe sınırları dolayısı ile sadece radyo kontrollüde keyfi yaşayan bir üyeyim.. :) ama artık bir dodge power wagonum var.. kendisine tabanı çok geniş olmayan 33 inch civarı bir lastik almak istiyorum ama ülkemde ya 235/85/16 ya da...

4. Adrenalin

Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı?

Ynt: Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı? Hızlı cevap için çok teşekkürler, ben de benzer bir düşünceyi paylaşıyorum, sanırım asfaltta kullanıldığında understeer dediğimiz önden kayma eğilimi oluşuyor bu yüzden kullanılmaması tavsiye ediliyor ancak bu etkinin kontrol edilebilir...
  5. Adrenalin

Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı?

Merhabalar, Ön differansiyelime fiyatının 200-250$ olması sebebi ile Aussie marka bir kilit almayı düşünüyorum. Bu kilidi kullanmış olan var mıdır? Sanırım gaza basıldığında veya bir tekerlekte çekiş kaybı olduğunda kilitleniyor, güç gelmediği zaman kilitsiz şekilde çalışıyor. bu tip kilitlerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri