Arama sonuçlarınız

1. cembay

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Şehir içide de dışında da kare d kullanmalısınız diğer rampa inerken ağır yük çekerken ve bunun gibi durumlarda mantıklıdır. Yani arabanın yüksek devirde kalmasını istediğinizde. Rampa aşağı çok hızlanmasını engellemek için kullanılır.

2. cembay

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Merhaba, Bende blazer 97 var vitesler R,N,D,3,2,1 şeklinde. Buradaki D aracın 4,3,2,1 viteslerinin tamamını kullandığı moddur. Otomatik değiştirir. 3 te ise 1,2,3 viteslerini kullanır. 2 de 1,2 viteslerini kullanır.1 de ise sadece 1'i kullanır. D ise yukarda...
  3. cembay

Nitrox Nedir?

Nitrox konusu Türkiye de pek bilinmiyor. Merak ederseniz. www.padiclub.com adresinde ayrıntılı bir makale var...... http://www.padiclub.com/835/

4. cembay

Su Altı Forumları

PADICLUB su altı forumları açıldı. Faydalı tartışmalar, paylaşımlar olmasını umuyoruz. Nitrox nedir? Neden dalışlar hep aynı yerlerde gerçekleşiyor? Meerak ediyorsanız. www.padiclub.com/forum
  5. cembay

Dalış Ve Sinüzit ???

Ynt: Dalış Ve Sinüzit ??? Merhaba, Dalışlar sonrasında burundan sıvı gelmesi sünüşler deki dışarıya akmasıdır. Zararı yoktur. Aksine bence faydalıdır. Bir çok dalgıç doktor bu görüştedir. Sizin doktor sanırım konuyu yanlış anlamış. Kulaktan kan gelmesi ise tehlikelidir. Kulaklarda sorun...

6. cembay

Padıclub Su Altı Kulübü

Merhaba, PADICLUB su altı kulübü web sitesi açıldı. Özel ders şeklinde PADI dalış eğitimleri verilecek. Butik doğa, deniz gezileri yapılacak. www.padiclub.com, www.paditurkiye.com web sitelerinden ayrıntılı bilgi sağlanabilir.

7. cembay

Padıclub

Merhaba, http://padiclub.com/?page_id=100 PADICLUB web sitesi açıldı. Gezilerimizden kareler videolar. Dalışla ilgili faydalı makaleler bulabileceğiniz bir site olacak. Şu an için içerik yeni yeni oluşuyor. Sizlerin de katkısın bekliyorum.
  8. cembay

Yedek Lastik Bagaj Kapısı Üstüne

Merhaba, Ben aracımdaki LPG tankını istetmenin yerine aldırdım ve bagajdaki yer sorununu çözdüm mükemmel oldu. Fakat bu seferde istetmeyi nerede taşıyacağım diye düşündüm. Araştırmalarım sonucunda istetmeyi bagaj kapağına koyabilmek için aparat yaptırabileceğimi gördüm. Daha çok ZJ sahipleri bu...
  9. cembay

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Merhaba, Bu ışık söylendiği gibi genelde lpg'li araçlarda yanıyor. Zaman zaman sönüp tekrar yanabiliyor. Çözümü lpg markası neyse onun servisine giderek aracı bilgisayara bağlayarak test sürüşü yapmak ve bunun sonucuna göre lpg ayarlarını değiştirmek...

10. cembay

Blazer Yakıt Tüketimi

Merhaba, Bu iki araç ikiz kardeş gibidirler. LPG olarak prins bence en iyisi. Nelere dikkat edeceğinize gelecek olursak alt taraftaki linkin işinize yarayacağını umuyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95648.0

11. cembay

Ynt: Chevrolet Blazer lüfen yardım Merhaba, Bu araçlardan zevk almak için onları bence iyi tanımak lazım. Bence sizde eğer alırsanız çok zevk alırsınız ve başka araç kullanmak istemezsiniz. ;D Açıkçası benim bir de Hondam var ama hep Blazer kullanmak istiyorum. 8)
  12. cembay

Ynt: Chevrolet Blazer lüfen yardım Selam, Bende 97 Blazer var şehir içinde 18 LT ortalama yakıyorum, şehirler arası bu rakam 14-15 lt civarına iniyor. LPG sistemin Prins. Parça fiyatları arkadaşın dediği gibi yurt dışında çok uygun. Benim önerim alacağın aracın ne kadar temiz olduğuna çok...

13. cembay

blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor Merhaba, Nihayet bu gün zaman buldum ve arabayla ilgilenebildim. Sorun sadece çamurların jantların içine kadar dolmasıymış. İyice temizleyip denediğimdi sorun kalmamıştı. Hepinize yardımınız için teşekkür ederim.
  14. cembay

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor Merhaba, Tabi ki sonucu yazacağım. Zaten üstteki mesajda söyledim yazacağım. Fakat henüz önerileri deneme şansım olmadı. Ancak akşam eve gidince bakabileceğim çamur olayına. Malum iş var ;D Sonucu da burada paylaşacağım. Olmadı aktarma organlarını...
  15. cembay

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor Merhaba, Dediğiniz doğru olabilir açıkçası jantların içlerini çok iyi incelemedim eve gidince bakacağım. Teşekkürler.......

16. cembay

97 BLAZER LT 2" YUKSELTME

Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME Merhaba, Konuyla alakasız ama aracınızın önünde bulunan koruma barından bende istiyorum nerede bulabilirim bilen var mı?
  17. cembay

97 BLAZER LT 2" YUKSELTME

Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME Merhaba, Belki çok saçma bir soru olacak ama merak ettim. 2 adet var demişsiniz önleri genişlettik arkalar ne olacak ?
  18. cembay

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor Merhaba, Yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Aracı lifte kaldırıp dediğiniz gibi aktarma organlarını kontrol edeceğiz. Benimde tahminim bu yöndeydi. Sonucu sizlerle de buraya yazarak paylaşırım.

19. cembay

Merhaba, Arkadaşlar 97 blazerimla biraz çamura girdim arazide yol yaptım. Daha sonra aracı yıkattım. Sonra araçla asfalta çıktın ve aracın hızlandıkça sarsıntı olduğunu ve bunun 80 90 km hızlarında sanki araç dağılacakmış boyutuna ulaştığını gördüm. Arazi kullanımından önce bu sorun yoktu. Daha...
  20. cembay

dalış okulu tavsiyeleriniz

Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz Merhaba, PADI eğitimini dünyanın her yerinde PADI eğitmenleri uygular. Sertifikalarını verebilir. Türkiye de de böyle. Sadece Türkiyede TSSF eğer dalacaksan birde dalıcı izin begesi yada en az CMAS 1 yıldız belgesi alman lazım der. Özetle siz eğer ben PADI...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri