Arama sonuçlarınız

1. cembay

Blazer Yakıt Tüketimi

Merhaba, Ben Ankara-Bursa arasında 3 defa gittim geldim her defasında 13-14 lt. aralığını tutturdum. Bir kere Ankara-İstanbul gittim geldim ondada yaklaşı 14 lt. yaktı. 110 km/saat sabit hızla kullandım hepsinde.

2. cembay

Lastik Önerisi

Merhaba, 97 model Blazer'ım için arazi performansı iyi bunun yanında asvalt yoldada kullanabileceğim lastik bakıyorum. Öneriniz olabilir mi? Birce jant değiştirmek istiyorum fikir verirmisiniz?
  3. cembay

Blazer Yakıt Tüketimi

Merhaba, Benim 97 model V6 Vortech 4.3 Blazer'im var. Uzun yoldo 110 km/saat cruize kontrol hızıyla 11.1 benzin ortlamasını tutturdum. Bunun LPG karşılığı yaklaşık 13.5 lt. Şehir içinde rakam nezinde 15.0 lt civarında. Bunun lpg karşılığı 18 lt civarıdır. lpg prins markadır. Sizin rakamlar bana...

4. cembay

4x4 Arazi Taşıtları için Port Bagaj - Çelik Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 Arazi Taşıtları için Port Bagaj - Çelik Tampon İmalatı Merhaba, Chevy blazer 97 için arkaya çelik tampon ve üzerine stetme taşıyıcı istiyorum. Aracın üstünede sepet bagaj ve sisler için bar fiyat alabilirmiyim. ?
  5. cembay

dalış okulu tavsiyeleriniz

Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz Öncelikle Merhaba, Dalışa yeni başlayacak arkadaşlarımıza direk bir dalış okulu önermeden önce dalış sistemlerini tanıtmak isterim. Dünyada dalışı öğreten amacı sportif amaçlı dalışı öğretmek olan birden fazla sistem var. Bunlardan Dünya'da en yaygın olalı PADI...

6. cembay

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Bu sorunun yanıtı bence kesinlikle Kızıl Deniz Ras Muhammed........

7. cembay

Dalış Eğitmeni ve Dalıcılar

Merhaba, Öncelikle Dalış bölümünde kişilerin kendilerini tanıtmaları için bir başlık göremedim ondan bu başlığı açıyorum. Amacım bu forumda bulunan dalıcı ve dalış eğitmenlerini hepimizin tanımasını sağlamak. Ben bundan yaklaşık 5 yıl önce dalmaya başladım ve bunu çok sevdim. Şu anda PADI Open...
  8. cembay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1hafta önce uzun zamandır hayal ettiğim 1996 model ZJ'ye kavuştum. Ankara'da yaşıyorum bilgisayar mühendisiyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri