Arama sonuçlarınız

1. ozo

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Kapadokya öneriside benden:)

2. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Geziden birkaç foto
  3. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 bayramın 2.3.ve 4 günü toplam 800km yol kattettik sorunsuz sayılabilecek vaziyette Niğde mersin boğsak Silifke mut karaman Çatalhöyük mekegölü ereğli Niğde.

4. ozo

Tarih Bilmek Gerekir

Ynt: Tarih Bilmek Gerekir hayırlısı :) sonsuza dek stabil kalmasını beklemiyoruz herşeyin
  5. ozo

Tarih Bilmek Gerekir

Ynt: Tarih Bilmek Gerekir http://www.youtube.com/watch?v=TkirgZdywZA

6. ozo

Tarih Bilmek Gerekir

http://www.youtube.com/watch?v=uCO-NeaOT2M&index=1&list=PLGgqPyo6-NcD2UtZs98bkRk0lgUfoecdy

7. ozo

Defendere Sulu Webasto Uygulaması

Ynt: Defendere Sulu Webasto Uygulaması 100amper bir akü ile tam kapasite çalışırsa bir saat çalışabiliyor hesapladığım değer ama dur kalk yapacaktır sıcaklık set değerinde gelirse tahminim 2 saat çalışabilir diye düşünüyorum.inverteri de 1500w modifiye sinüs aldım ama bilmiyorum...
  8. ozo

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu bende kırmızı kolu hayal etmeye çalışmıştım da olmadı:)
  9. ozo

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu :))teşekkürler,her hafta ilgi alaka göstermek lazım kendilerine ki onarda yolda yüzümüzü güldürsün:) bayramda planınız varmı ben mersin Antalya arası yada karadeniz düşünüyorum ama netleştiremedim bitürlü kararsızlıktanda bişi yapamıycam...

10. ozo

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 teşekkürler sayfayı yenilemeden yazmıştım görmemişim pardon diğer alternatiflerede açığız:)

11. ozo

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 bayramda bişiler olsada yapsak-gitsek :)
  12. ozo

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu her detayıyla çok güzel foto.doğa süper,series de çok genç-dinamik çıkmış :)

13. ozo

Ynt: Defendere Sulu Webasto Uygulaması yukarıdaki sistemi deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak ?
  14. ozo

Ynt: Defendere Sulu Webasto Uygulaması ben bir mobil klima900w(9000btu) ve inverter(1500w) aldım birde yedek akü alacağım(sanırım jel akü olacak güneş palenindende şarj etmek için).250amp bir anahtar vasıtasıyla 1 . akü 2. akü geçişii yapabileceğim kabinden ve ana kesici gibide fonksiyonu var...
  15. ozo

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu tebrikler bende yapmak istiyorum böyle bir gezi özendimmm çok güzel :)

16. ozo

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 takiippp
  17. ozo

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Marş motoru kömürleri değiştirdik ve cam ve kapı fitilleri için araştırma yaptık.ön şaft havalandırma hortumu takıldı ve ön mafsallara gresörlük taktık yağladık oldu direksiyon Hidrolik :))
  18. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız teşekkürler yine olsa yine yaparız :)

19. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Keyif yaptık
  20. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Yol

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız