Arama sonuçlarınız

1. ozo

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız lastik havalarımız kaç olmalı?(lassa7,5-16c mevcut lastiklerimiz series3 109'') her detayı biliyoruz sayılır en temeldekini kaçırmışız:)

2. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız motor yağı değişti yağ filtresi değişti tüm geresörlüklere gres basıldı diferansiyel yağları kontrol edildi onlarda eksilme yok.şanzumanlardada eksilen yağları tamamlandı.mis gibide yıkandı.kışın çamurunu attı üzerinden:)bahar gezilerine hazırız...
  3. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Ohh süper. görüş açınız geniş ve net olsun dileklerimle:)

4. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 :)) hayırlı olsun
  5. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Yada böyle :)

6. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız .

7. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız çok teşkkürler zahmetinize http://up.picr.de/8150312tos.jpg son halinin böyle olmasını çok istiyorum :)
  8. ozo

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " Seri Iıı , 109 " tühh üzüldük valla
  9. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Çıkar nereye istersen:)

10. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 .

11. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Çok teşekkürler süper olacakk
  12. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız [emoji122] oleyy sevinirim teşekkürler bulabilirseniz alırım/yaptırırım valla:)

13. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :)) aman aman başparmak içim bir hoş oldu.vazgeçtim ben marş motorum yeni zaten :)))))) ama dursa iyiolur bi köşede insan kendini emniyette hisseder başparmak hariç :).ama orada T nin gireceği yer yok kare kesitli bi körtapa gibi bişi var kasnağı...
  14. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :))) tahmin etmiştim bi sende vardır.kaç kuruştu yaklaşık hatırlıyormusun bide onun ucu nasıl bişey tampondaki boşluk farklı döndürülen yerdeki şekilleri farklı:) bilemedim sanki bi aparat lazım dönecek kısma?
  15. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız https://www.youtube.com/watch?v=aODSv98aAZw 1 . dakikadaki çalıştırma kolundan istiyorum olsa iyiolur

16. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Güzel Pazar
  17. ozo

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) ohh keyifler gıcır :)
  18. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) :)) kapı kollları seriesin yanda bulunan imzasıdır bence değiştirilmemeli def kapısı olsa bide kapıkolu koruması ister:) isterde ister çok yüz vermemek lazım

19. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) fitilci içikadife olanlardan seçti sac çıtanın içine girebileceği camla beraber fakat fitilin bi tarafında uzantısıda vardı boydan boya fazlalığı keserek uygun hale getirildi son halinden memnunum bi dediğim gibi iki cam arasına orijinal...
  20. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) teşekkürler içikadifeleri ben değiştirdimde camcı-fitilcide :)) bende çalıştım onlarla. iki cam arasına uygununu bulamadım yapıştırdık bir iki deneme oldu farklı fitillerle ama tam olmadı sanki dışarda duruyor gizli olursa daha iyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri