Arama sonuçlarınız

1. ozo

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) ohh süper olmuş olacak :) sürgülü camların sabit ve hareketli cam parçalarının kesiştiği orta kısma herhangi bir fitil uyguladınızmı merak ederim saygılar :))

2. ozo

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım Hayırlı olsun gülegüle kullan seriesini unutma :)
  3. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) :))))

4. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) hah tamam öyleyse şimdi rahatladım :)) gezsin seriesler hiç durmasın.bu arada geçmiş olsun kaç Yusuf sığdı the biloya kimbilir. kayadan fazla açılmışınız gibi gibi kaymanın başlangıcına çanak tutmuş sanki genişlikleri fazlaymış gibi geliyor...
  5. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Ne düşünüyor kimbilir.olacaktı

6. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Hepsi güzel emek güzel the bilo en Güzeli de çıksın araziye artık benim sabrım kalmadı the bilo düşünüyor kimbilir :)

7. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 :) gördü gördü çokta mutlu
  8. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 2
  9. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 1

10. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 :)) gözümüzün odağı onlar :)

11. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Solda en ilerden 3. :)
  12. ozo

1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar :))) almam satmam likid gaz alırım benzin alırım basarım gaza tıpırtıpır gezerim:)

13. ozo

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar Hayırlıolsun.Amayazık ya serieslere satıp duruyorsunuz hepiniz:).ben kesinlikle ayrılmam seriesimden.benimle mezara gider:)
  14. ozo

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar bu arada epey iyi iniş var orda bi maşallahda senin seriese :) tabi sanada
  15. ozo

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar :) aman dikkatli olalım yazık serieslere bende hepsine hayranım:)

16. ozo

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar geçmiş olsun devirmeden limiti öğrenmişin darısı başımıza .tekrar ayn eğimde tırsılmaz heralde. deneme yanılma iyidir devirmden ama :)
  17. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) buradaki çalışma prensibi bağlantınızla ilgili siz öyle bağlayabilirsiniz fakat bence karışıklık yaratabilir.bende 1 de çalıştırırsam marşa 1 le basıyor ve 1 şarj oluyor.2 de basarsak 2şarj. 1ve2 seçersem marş ve şarj 1 ve2 beraber. ama...
  18. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) iki akünün koltuk altına sığması imkansız ben 65 amper jel akü aldım ancak sığıyor yanınada inverter220v iliştirdim :) Birinci aküm sağönde motorun yanıbaşında uzanmakta mecbur 100amp civarı olunca uzun kendileri :) olması gereken...

19. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 :)) nazo adına teşekkürler:) bu arada lastiğim 7,5-16c m+s
  20. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Gezdik çok güzelll :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri