Arama sonuçlarınız

1. ozo

1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar ohh süper gezilmiş .pazara az kaldı bende sabırsızlanıyorum biraz yükseleceğim:) geçmiş olsun insan tırsıyor valla eğimli yerde dönerken :) çıkarken ve inerken rahat ve zevkli. videoyuda merakla bekliyoruz

2. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları güzelmiş kendisi :)
  3. ozo

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) 1,2,1ve2,off pozisyonu olan akü şalteri taktım ben 2 akü var + ları şaltere bağladım ben - ler şasede birleşiyor.sizinkinde 1,off pozisyonu var bence hangisi kolaysa onu bağlayabilirsizi + yada - den birtanesini akü çıkışından kesmesi...

4. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Samlex 12 Volt to 24 Volt DC Converters (Boost) http://www.chargingchargers.com/converters/converters.html hızlıca böyle bişiler bulabildim alternatif ve yerli firmalar için birazdaha çaba lazım:)
  5. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) 4.senaryo 12 den 24 volt a çeviren inverter olabilir fakat maliyet ....watt ile ilintili ve oda vinçin elektrik motorunun gücüyle...watt

6. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 bir de kendi imalatım zincir yapacağım 8mm çelik halat aldım ve buna uygun halatları birleştirme aparatı jant seviyesinden tekeri çepeçevre dolaşacak bir parçası .bundan iki parça olacak ve jantın dış tarafındanda bu iki parçayı tekrar birbirine eklenerek...

7. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Bu arada yaşam aküsü ve sisteme bağlı inverter220v elektrikli battaniye ve saç kurutma makinasından memnunum çok .az biraz gürültülü :)) onada alışığız zaten. tavsiye ederim. Motoru durduruncada ısıtmaya devam gerçi motor çalışırken kaloriferden ısındığımız nadirdir:)
  8. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Geçen pazar. anca gezsem :) taekrar pazar olana kadar fotoğraflara bakıyoz :) gel pazar gel
  9. ozo

Lucas 942-915-72

Ynt: Lucas 942-915-72 şu an için bir zihnisinir procesi fakat bir tambur(makara),tambur orta mili ucunada bir dişli kamalı bağlanırsa tabi dişlerin boyutlarının uyumlu olması gerekir. marş motoru bağlantı ayaklarınada ve tambura uygun bir dış yapıyla imal ve montaj yapılabilir.tabi marş...

10. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) 2. fotoğrafta görülen distribitöre ortadan buji kablosuyla bağlanan bobin dik pozisyonda ve kablo çıkışı üst tarafa gelecek şekilde monte edilmeliymiş yağ soğutmalı gibi bişiler söyledi bir usta benimki ters duruyormuş düzelttim sizinki...

11. ozo

Lucas 942-915-72

Ynt: Lucas 942-915-72 lucas yerine bosch marş motoru takılldı lucas toplanıp yedekte kalacak belki vinçe dönüştürürüm onu :))MEŞHUR 140KW lpg beyniyle müşerref olduk sonunda takıldı ayarları yappıldı avans ve süpab ayarlarıdaa elden geçti bi 15 güne tekrar ayar yapılacak lpgye.platinide bi...
  12. ozo

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) geç olmmuş güç olmamış :) su giibi akıp gitmiş elinize sağlık güle güle gezilsin

13. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 hayırlı olsun güle güle kullanın konforlu geziler :)
  14. ozo

Lucas 942-915-72

Ynt: Lucas 942-915-72 :)) süper vallahi.maşallah ve inşallah darısı başıma:))
  15. ozo

Lucas 942-915-72

Ynt: Lucas 942-915-72 :))

16. ozo

Lucas 942-915-72

Ynt: Lucas 942-915-72 :))) teşekkürler maaşallah ilk marşa. bi hafta falan çalışmayınca ilk marş hayal bende:)) ama sonrakilerde pek sıkıntı yok. sanırım buldum lucas değilde bosh tip bitane :) işte o kol gibi olan 5225 diye geçiyorda söktüğümüz ondan değil
  17. ozo

Lucas 942-915-72

1972 109 benzinli üzerinde LUCAS 942-915-72 yazmakta olan bir marş motoruna sahibim ve düzen tutturamadım 2 haftada bir kömürleri ve yuvasını eritiyor 4 defa değiştirdik ama olmuyor bir türlü.bilen varmıdır mu motoru nereden temin ederiz. yenisini alayım diyorum 6613(def) çıkıyor karşıma birde...
  18. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 pazar - series çelebi

19. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 altına kaçırmayan orijinal İngiliz değildir:))
  20. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 Heyt Allahına gurban Series:))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri