Arama sonuçlarınız

1. ozo

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Ha bide bujileri değiştik rölantiyi az miktar yükseltildi.avanslara bakıldı ince ayar verildi tıkır tıkır maşallah. Birde usta dediki boğuluyor motor ilk marşa basarken benzinde daha çok oluyorda . Sen dedi gazda çalıştır hatta 0 konumuna al hiç...

2. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Yaptım Marş motorunu hatta bi soğutucu ufak bi fan bile taktım.montajını yaptırdım sorun yok çalışıyor marşa 10sn basıyosam soğutucu fanı 1 dakika falan çalıştırıyorum umarım uzun ömürlü olacak herşey seriesler için ve onlarla güzel:))
  3. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :)) oda yeter zaten uğraştığımıza

4. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Ah keşke ah keşke Marş motorunu elektrikçiye söktürdüm evde tüm parçalarını Tektek söktüm bakalım toplayabilecek ve çalıştırabilecekmiyim gerekli parçaları değiştirince
  5. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Hayırlı olsun ana bakımlarınız bitermi bu Bakım işleri:)))Marş ve şarj motorlarını yenisiylemi değiştirdiniz benim Marş motoru kömür yeme makınası gibi maşallah düzen tutturamadık bi türlü.yenisini buldunuzmu ve nereden öğrenebilirmiyim

6. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :))Sağlıklı şekilde çalışmakta saç kurutma makinalı çorum.memnunum tavsiye ederim birde elektrikli battaniyemde var koltuğun sırt ve oturak ısıtması hangi lüks arabada var canım:)

7. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız bu haftada bişi yapamadık malum -10 -20 sıcaklıklarda çalıştıramadık bile:)) benzinde hemde marş motorunu değiştireceğim sanırım.birde fikrim geldi çorum kalorifer yerine saç kurutma makinasını mobil çorum kaloriferi olarak kullanmayı düşünüyorum...
  8. ozo

1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded Sevindim Seriesimin Arkadaşı birazdaha yaklaşmış :) yolunuz düşerse beklerim Niğde'ye Yada Pozantı'da buluşuruz beklemedik Gülek kalesi karboğazı daha neler neler tekrar hayırlı olsun gülegüle gezin rastlamak :)görüşmek üzere Hoşçakalın
  9. ozo

1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded size üzüldüm alana sevindim ne desekki hayırlı olsun yeni yeri gezsin series hiç durmasın :)

10. ozo

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

Ynt: Türkiye Dağcılık Kulüpleri NİDOS Niğde Doğa Sporları Kulübü

11. ozo

1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar bendende bir nazar boncuğu.güzel gezilerin devamını ve bizim serieslerede kar diliyorum :)
  12. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 geçmiş olsun umarım geçmiştir ve büyük bi arıza değildir.

13. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :))
  14. ozo

1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar

Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar Gezen series en güzelidir :)
  15. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Akü anhtarı 2.jel akü inverter sonunda montajını yaptık elektrikli battaniye bile tamam kışa hazırız çorum kalorifersiz hemde :))

16. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 .
  17. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları .
  18. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları .

19. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Nazoya isviçreden arkadaş buldum:) Rakım 1550 bayan tek başına moğolistanı geçmiş Pozantı Gülek boğazında kampta şimdi bizde 100 km yol gidince seviniyoz:))
  20. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Yakışır serieslere iyi şeyler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet