Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız
Ha bide bujileri değiştik rölantiyi az miktar yükseltildi.avanslara bakıldı ince ayar verildi tıkır tıkır maşallah. Birde usta dediki boğuluyor motor ilk marşa basarken benzinde daha çok oluyorda . Sen dedi gazda çalıştır hatta 0 konumuna al hiç...
Yaptım Marş motorunu hatta bi soğutucu ufak bi fan bile taktım.montajını yaptırdım sorun yok çalışıyor marşa 10sn basıyosam soğutucu fanı 1 dakika falan çalıştırıyorum umarım uzun ömürlü olacak herşey seriesler için ve onlarla güzel:))
Ah keşke ah keşke
Marş motorunu elektrikçiye söktürdüm evde tüm parçalarını Tektek söktüm bakalım toplayabilecek ve çalıştırabilecekmiyim gerekli parçaları değiştirince
Ynt: 1982 land rover series 3
Hayırlı olsun ana bakımlarınız bitermi bu Bakım işleri:)))Marş ve şarj motorlarını yenisiylemi değiştirdiniz benim Marş motoru kömür yeme makınası gibi maşallah düzen tutturamadık bi türlü.yenisini buldunuzmu ve nereden öğrenebilirmiyim
:))Sağlıklı şekilde çalışmakta saç kurutma makinalı çorum.memnunum tavsiye ederim birde elektrikli battaniyemde var koltuğun sırt ve oturak ısıtması hangi lüks arabada var canım:)
bu haftada bişi yapamadık malum -10 -20 sıcaklıklarda çalıştıramadık bile:)) benzinde hemde marş motorunu değiştireceğim sanırım.birde fikrim geldi çorum kalorifer yerine saç kurutma makinasını mobil çorum kaloriferi olarak kullanmayı düşünüyorum...
Akü anhtarı 2.jel akü inverter sonunda montajını yaptık elektrikli battaniye bile tamam kışa hazırız çorum kalorifersiz hemde :))
Ynt: Nazo 1972 Series 3
Nazoya isviçreden arkadaş buldum:) Rakım 1550 bayan tek başına moğolistanı geçmiş Pozantı Gülek boğazında kampta şimdi bizde 100 km yol gidince seviniyoz:))