Arama sonuçlarınız

1. ozo

Doğalmatik(ön Hub)

Ynt: Doğalmatik(ön Hub) :)))sorma ilk aldığımda ustaya göstermiştim oda difflock demişti bende inanmıştım. yapmışlarken free-lock(hub)-bi üçüncü konumda koyuverselermiş seriesimize difflock makbule geçermiş :))

2. ozo

Doğalmatik(ön Hub)

Ynt: Doğalmatik(ön Hub) Bişey kaçmışta ne olduğunubilemedik:))
  3. ozo

Doğalmatik(ön Hub)

Ynt: Doğalmatik(ön Hub) Bilemedim bende valla teşekkürler bi arıyım bakalım varmı

4. ozo

Doğalmatik(ön Hub)

selamlar ince freze 32mm doğalmatik(hub) nereden buluruz benimkiler arızalanmış sanırım 4 çekerde kilitliyken hublar yaklaşık 50 metrede bir kaçırıyor sanırım bi kütürtü geliyor şanzuman civarından ve araç anlık yekiniyor hubları free pozisyonuna alınca yekinme ve kütürtü olmuyor. elinde olan...
  5. ozo

lan rover seri 3 araçlar için doğalmatik

Ynt: Lan Rover Seri 3 Araçlar İçin Doğalmatik varmı elinizde halen bilgilendirebilirmisiniz teşekkürler

6. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Bekliyoruz series demirkazık expedisyonu için:)

7. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 Demirkazık
  8. ozo

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 nazoo
  9. ozo

1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded 10yıldız 5 numara :) iki asfalt arası offroad olmuş .Benim jel aküm gelmedi henüz fitiller tamam benimde haa burası yanlış yermiş:))

10. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded güzelmi desem yakışıklımı desem bilemedim serieslere ait eski bir videoda ''she'' olarak bahsediyordu serieslerden o yüzden çok güzelleşmiş sizinki:))

11. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 güle Gül'e kullanın. konfor arayışı hepimizde ciddi bir mesai :) seriesde konfor şöyle izah edilebilir imkansızı başarırız mucize biraz zaman alır:))).bende dün gördüm siyahmat sprey böya ile altları ve çamurluk içlerini boyarken.makas burçlarının oradaki üçgen...
  12. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları :)))

13. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları 1948 Land Rover tarafından üreilen ilk araç 30 Nisan'da Amsterdam Auto Show'da sergilendi. Bu araç 80'' lik şasili, sürekli dört çeker, tente tavanlı ve isteğe bağlı olarak alınabilen kapılara sahipti. Ancak üç ay içinde kapılar standart olarak üretilmeye başlandı. Ekim...
  14. ozo

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız bende bunları yapıverdim hemde video bile çektimmm :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5LiykP3UU0 bana bi atölye lazım onu anladım
  15. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :))Hayırlı olsun.görmeyelimmi:)

16. ozo

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları :)) el öptürseydi dede
  17. ozo

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded :))) iyi isim
  18. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :)) evet o da varmış :)

19. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :)) series manifestosu olmuş bu neyseki bunlardan üç tanesi var merkezi kilit camfilmi bide sadece stoplara led çok ısınıyordu ama :)
  20. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 güzell yakışmışşş :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri